ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. 26/7 ΕΩΣ 1/8...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ..26/7 ΕΩΣ 1/8... 
 
Μας αφήνει ο Ιούλιος με μια επαναστατική Πανσέληνο..τον Ερμή να πηγαίνει στον περήφανο Λέοντα και ο εγωισμός στα ύψη...Ο Άρης απέναντι από Δία μετά την Αφροδίτη ...αφήνει και αυτός τον Λέοντα και εισέρχεται στην Παρθένο...
Όλα τα θέματα εργασιών και υγείας επί τάπητος..λίγο πιο νωρίς από άλλες χρονιές η προετοιμασία για τον Χειμώνα..ας πώ Φθινόπωρο όμως μη σας κακοκαρδίσω..
Θέματα με το ποιοι πρέπει να κάνουν εμβόλια ποιοι όχι θα τεθούν..μια και η Παρθένος ζώδιο που αφορά υγειονομικούς και υγεία ..
Κυριακή ποδαρικό ο Αύγουστος...και προσοχή μη σπάσετε χέρια πόδια θα έλεγα..όπως και η 1η εβδομάδα του γεμάτη απρόοπτα και ατυχήματα..
Κυριακή Ήλιος και Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο..Ψυχρότητα και χωρισμοί..η ατμόσφαιρα δεν βοηθάει..μένουμε από λύσεις.. 
 
Κριοί..
Προσπαθείτε πολύ στον έρωτα ..αλλά αντίκρυσμα δεν φαίνεται..ίσως ο Ερμής βοηθήσει απο τον Λέοντα..αλλιώς περιμένετε τους πλανήτες στον Ζυγό ..Ο Άρης στην Παρθένο..και θέματα εργασιακά θα σας απασχολήσουν ίσως και θέματα υγείας διατροφής. Σαββατοκύριακο κόντρα στον άνεμο κόντρα στον έρωτα κόντρα στους φίλους..ακόμη και στα παιδιά σας οι γονείς.
Ταύροι..
Θέματα καριέρας και σπιτιού σε έντονους τόνους..επαναστατικούς θα έλεγα και πλέον δεν σας χαϊδεύουν τα αυτιά ούτε οι δικοί σας. O Άρης ακολουθεί την Αφροδίτη στην Παρθένο ερωτικοί κυνηγοί εσείς..θηράματα λίγα..Θέματα παιδιών για τους γονείς θα σας απασχολήσουν..μη πω θα σας τρέξουν..
Σαββατοκύριακο και άτομα κύρους σας κρατάνε σε αποστάσεις ...βάζουν όρους και δεσμά.
Δίδυμοι...
Πολλές μετακινήσεις..εάν ασχολείστε με εμπόριο ευκαιρίες..όπως και με το Διαδίκτυο..μέσα μεταφοράς ταξίδια. Άρης στην Παρθένο θέματα σπιτιού σας αγχώνουν..ή άτομα της οικογενείας σας..θα σας πιέσουν για δικά τους ζητήματα.Σαββατοκύριακο λύσεις μέσα από πιέσεις..τα καταφέρνετε..
Καρκίνοι..
Οικονομικά κυρίως τα θέματα της εβδομάδος που θα πρέπει να τακτοποιήσετε..
Σχέσεις συνεχίζουν να είναι σε φάση ταυτοποίησης..είμαστε ή δεν είμαστε μαζί..με θέλει ή..
Άρης στην Παρθένο και πολλές άσκοπες θα έλεγα μετακινήσεις θα σας αναστατώσουν την καθημερινότητα..Όσοι ασχολείστε με εμπόριο ..επαγγέλματα που έχουν σχέση με ταξίδια ή μεταφορές..θα δραστηριοποιηθείτε...Σαββατοκύριακο μην εμπλέκετε οικονομικά και ερωτικά...
Λέοντες..
Σχέσεις συνεργασίες ακόμη και ο γάμος για κάποιους στο top των συζητήσεων..Ο Ερμής στο ζώδιό σας..υπερηφάνεια στα ύψη..προσοχή σχετικά με την λέξη 《εγώ》..και τις υπερβολές βασιλιάδες μου..
Άρης στην Παρθένο ..έξοδα αρκετά για εσάς ή αγαπημένους σας..Σαββατοκύριακο ίσως και χωρισμοί..υπάρχει μια παγωνιά και κάποιοι όροι από το άλλο μισό..και επαναστατείτε..αντιστέκεστε
Παρθένοι..
Τα εργασιακά θέματα θα σας απασχολούν τώρα..ίσως και ένα θέμα υγείας..η διατροφή σας..Κρυφές συναντήσεις μυστικές προετοιμάζεστε για κάτι παρασκηνιακά.Ο Άρης στο ζώδιό σας η αδρεναλίνη ανεβαίνει..δυναμικοί διεκδικητικοί..Σαββατοκύριακο κάτι δεν σας αρέσει..μια κόντρα την τραβάτε στα άκρα.
Ζυγοί..
Με τα παιδιά οι γονείς θα ασχοληθείτε..ενώ οι αδέσμευτοι με τα ερωτικά σας..Φίλοι δίπλα σας..ίσως αποφασίσετε για αποδράσεις μαζί ..Άρης στην Παρθένο ..πέφτει λίγο η αδρεναλίνη ..ίσως αισθάνεστε κουρασμένοι υποτονικοί..Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς..και στο παρασκήνιο.Σαββατοκύριακο ερωτικοφιλικές αναστατώσεις και πιέσεις..
Σκορπιοί...
Σπίτι καριέρα φίλοι...όλα υπό ανακαίνιση...Η οικογένεια αρκετά απαιτητική..εσείς στην πρίζα...και φυσικά στον εκνευρισμό.Στα επαγγελματικά προτάσεις μεν αλλά...όχι και τόσο συμφέρουσες..
Ο Άρης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με φίλους να μπείτε σε ομάδες ή να δραστηριοποιηθείτε σε συλλόγους για κάτι κοινό.Σαββατοκύριακο αντιπαραθέσεις και λόγια ψυχρά.
Τοξότες...
Ταξίδια και διακοπές θέλετε...κάποιοι θα τα καταφέρετε να ξεκουραστείτε...κάποιοι θα ριχτείτε στην δουλειά..Επαφές με αγαπημένους..ακόμη και από μακριά...Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε νομικές υποθέσεις...Άρης στην Παρθένο ότι αφορά τα επαγγελματικά σας μπορείτε να το κινήσετε.. Σαββατοκύριακο απόδραση μετ'εμποδίων..
Αιγόκεροι..
Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας τώρα...κάποιοι είστε οριακά στον προϋπολογισμό σας.
Θέματα φορολογικά κληρονομικά επίσης...ίσως σας ταλαιπωρήσουν με την γραφεικρατία που ακόμη επικρατεί.Σχέσεις εμμονικές χωρίς δίχτυ ασφαλείας..κολλήματα και πάθη δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.Σαββατοκύριακο ερωτικό μεν αλλά...δεν βγάζετε άκρη..στον λόγο του άλλου.
Υδροχόοι..
Προσωπικά θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν και δεν σας παίρνει η επανάσταση...
Συζητήσεις πολλές με στενούς συνεργάτες..Συζητήσεις και με το ταίρι σας..σε ποιό σημείο υστερεί η σχέση σας..Άρης στην Παρθένο και θέματα φορολογικά κληρονομικά δάνεια και γενικά χρήματα με τρίτους θα σας απασχολήσουν.Σαββατοκύριακο μια παγωνιά μια στέρηση ή όρια που σας βάζουν ...δεν σας αρέσουν.
Ιχθείς..
Ψυχολογική πίεση...λίγο πιεστική και η καθημερινότητα η εργασία σας ...ίσως αντίπαλοι με συναδέλφους...προσοχή στην υγεία σας..κόψτε κακές συνήθειες..προσοχή στην διατροφή..άσκηση.
Άρης στην Παρθένο τετατέτ με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει..που θα είναι αρκετά αναστατωμένο και νευρικό..δείξτε υπομονή..Σαββατοκύριακο και αντί να χαλαρώσετε ..σας βάζουν όρια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: