ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Όσα θα ισχύουν - Τι προβλέπει η τροπολογία για τους εργαζόμενους .

Δεν  ξέρω για εσάς άλλα προσωπικά αρχίζω να πακετάρω βαλίτσες πριν μπουν τα τανκς.!

Για το δημόσιο, επιβάλλεται, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης !!!!!!! το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Κατά τον χρόνο αναστολής καθηκόντων, ο οποίος δεν λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας, δεν καταβάλλονται αποδοχές.
 
Για κάθε άλλη περίπτωση, ο εργοδότης υποχρεούται !!!!!!! .....
 
Αν δεν αρχίσουν οι μαζικές αποχές και και οι μαζικές καταγγελίες συμβάσεων από πλευράς εργαζομένων και περάσει αυτό το έκτρωμα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Σήμερα είναι στο νοσηλευτικό προσωπικό άυριο σε οποιονδήποτε και για οποιονδηποτε άλλο λόγο με επίκληση το δημόσιο συμφέρον.
 
Το ότι επέλεξαν σήμερα να το ανακοινώσουν είναι φανερό ότι προσβλέπουν σε προπαγανδιστικές πρακτικές και έκτροπα στις αντιεμβολιαστικές συγκεντρώσεις. Παραδείγματα ανάλογα του παρελθόντος έχουμε ...
 
Περίπτωση Buck vs. Bell το 1927, το ανώτατο δικαστήριο επέβαλε την ΣΤΕΙΡΩΣΗ στην Carrie Bell επειδή είχε ψυχιατρικά προβλήματα και τα παιδιά της θα αποτελούσαν «βάρος» για τη δημόσια υγεία. Μέχρι το 1930, 24 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ, με 60.000 γυναίκες να οδηγούνται σε ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.
Με δήθεν πρόσχημα το συμφέρον της «Δημόσιας Υγείας» μπορεί εύκολα οτιδήποτε να γίνει εργαλείο επιβολής ακόμη και των πιο φασιστικών και απάνθρωπων μέτρων. Στο "όνομα" της δήθεν Δημόσιας Υγείας, με τη σφραγίδα της νομικής και ιατρικής επιστήμης, εν καιρώ ειρήνης, σε μια δημοκρατία.
 
Παιδιά θέλω ένα κρούσμα τώρα να κολλήσω ακούω να λένε ... Εκεί οδηγούν πέραν των άλλων τον κόσμο. Θα τους αναγκάζουν να δηλώνουν σε λίγο όλοι θετικοί να καταγράφονται από τον ΕΟΔΥ σαν κρούσμα και φυσικά αυτός με την σειρά του να εκμεταλλεύεται την "αύξηση' αυτήν και να επιβάλλουν τα μέτρα που θέλουν.
 
Βέβαια όλη αυτή η επικίνδυνη ανοησία δεν μπορεί να εφαρμοστεί, αλλα και αν εφαρμοστεί θα βυθίσει περισσότερο τα δημοσιονομικά στον πάτο για τους εξής λόγους:
 
1. Το μέτρο θα κοστίσει τα μαλλιοκέφαλα του στο Δημόσιο και στους ιδιώτες, κάτι που προβλέπεται μέσα στην τροπολογία. Κι αυτό διότι ο εργαζόμενος μπορεί να αντικατασταθεί με συμβασιούχους με 3μηνη σύμβαση εργασίας, ΑΛΛΑ αν τελικά αποφασίσει να εμβολιαστεί και επιστρέψει στην εργασία του, πρέπει να γίνει δεκτός, το οποίο σημαίνει ότι ο εργοδότης, Δημόσιο ή ιδιώτης θα πληρώνει 2 εργαζόμενους αντί για 1, γιατί τον συμβασιούχο δεν μπορεί να τον απολύσει. Για το Δημόσιο αυτό είναι κάτι εκατομμύρια, διότι μιλάμε για χιλιάδες εργαζόμενους και για τον ιδιωτικό τομέα το κόστος είναι επίσης μεγάλο, αλλά όπως είπε ο Αδωνις "βάλτε και εσείς οι ιδιώτες λίγο πλάτη". Μάγκας με τις τσέπες άλλου δηλαδή.
 
2. Με την αναστολή το σύστημα υγείας, δημόσιο και ιδιωτικό, θα καταρρεύσει, καθώς είναι αδύνατο να αντικατασταθεί άμεσα όλο αυτό το προσωπικό. Κι αν αντικατασταθεί άντε να μάθει την δουλειά ο καινούριος. Ειδικά στο δημόσιο με τις προκηρύξεις και τα ΦΕΚ που θα πρέπει να βγουν μιλάμε για πολύ χρόνο, το οποίο σημαίνει ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ. 
 
Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από ανεπάγγελτους που αγνοούν εντελώς το τι συμβαίνει όχι μόνο με την παροχή υγείας στο Μπανανισταν, αλλά και τι συμβαίνει στα θέματα εργασίας. Η ευθύνη δεν είναι των εργαζομένων, που έχουν ακόμη ένα σώμα που ανήκει στους ίδιους και όχι στο Κράτος. Η ευθύνη είναι των απαράδεκτων που νομοθετούν αυτά τα εκτρώματα. Και 5 νοσοκομειακοί να φύγουν κλάψτε την δομή υγείας. Γιατί δεν περισσεύουν. Πόσο μάλλον όταν θα φύγουν περισσότεροι.
 
Τέλος τα περί επιτακτικής ανάγκης για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν τεκμαίρονται από τα νούμερα του ΕΟΔΥ με τους κάτω των 10 νεκρους και τις ελάχιστες διασωληνώσεις. Άσε που πρέπει να αποδείξεις ότι ένας υγιής μεταδίδει και ένας εμβολιασμένος όχι, ώστε ο ένας να χάνει την δουλειά του και ο άλλος να την συνεχίζει. Το βλέπω αδύναμο το κείμενο. Θεωρώ ότι μόνο σε διαπλεκόμενα δικαστήρια μπορεί να σταθεί.
 
Και θεωρώ ότι και πρακτικά είναι μη εφαρμόσιμο. Από την αναστολή μέχρι τις προσλήψεις ποιος θα φροντίζει τους ασθενείς; Μπορούν να μας πουν;

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι το σχέδιο τους, κράχ και παράλυση στα πάντα, για να έρθει η αυτοτροφοδοτουμενη προφητεία τους για reset. Θα παραλύσουν πολλές δουλειές από την φυγή του έμπειρου προσωπικού και τα πιστά και υπάκουα κομματόσκυλα θα ψάχνουν πως ανοίγει ο υπολογιστής (που μοιάζει με σόμπα). Δυστυχώς δεν βλέπω το δημόσιο μαχητικό για απεργίες, έχουν παραδώσει πλέον. Την Παρασκευή που μας πέρασε ήμουν σε ένα γάμο με 350 άτομα , στο τραπέζι που ήμουν ήταν όλοι καθηγητές σε σχολεία και ήταν όλοι εμβολιασμένοι και περήφανοι, σιγά μην κάνουν απεργία για το δικαίωμα στην διαφορετική άποψη, εδώ μια έστειλε την κόρη της 18 χρονών να εμβολιαστεί.
Όπως λες οι αρνητές της παράνοιας θα κανονίζουν κάθε χρόνο στην άδεια τους να βγαίνουν θετικοί και να κάνουν τις διακοπές σε καραντίνα για να έχουν πιστοποιητικό αν χειροτερέψουν τα πράγματα. Καλό βράδυ.