ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ο Αντεντονπούλο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Αντεντονπούλο.

Πολλοί ξεκίνησαν τον πρωταθλητισμό.... αλλά κάποιους τους έφαγαν....τα κυκλώματα. Το πρόβλημα που έχει είναι, ότι φοβάται μην του φύγει το περουκίνι όπως το κιπά στην επίσκεψη του, στο Ισραήλ , πέρυσι και το ψάχνει στο τερέν !!! 

Λοιπόν απόψε τριημεράκια θα τα ακούσεις .... διέλυσες την μεσαία τάξη.Το έλλειμμα ανεβαίνει. Λογικό. Αφού η μεσαία τάξη ουσιαστικά στήριζε μισθούς, συντάξεις ασφαλιστικό με εισφορές. Κάνεις κατασχέσεις και λοιπόν;; Μαζεύεις ακίνητα που αύριο θα πρέπει εσύ να τα διαχειριστείς, να συντηρείς και να καλύψεις την φορολογική εισφορά τους. Θα τα πουλήσεις;; Σε ποιόν και πόσο;; Μεγάλη η προσφορά = μείωση τιμής. Να τα μισθώσεις πόσο;; Αφού η αγορά με την ανεργία και την έλλειψη ρευστότητας δεν θα σου δώσει τα μισθώματα που περιμένεις. Άρα ή θα τα πουλήσεις πίσω μπιρ παρά ή θα τα αφήσεις να ρημάξουν ή θα τα μισθώνεις αλλά με τελική ζημία στους ισολογισμούς.

Μειώνεις συντάξεις και μισθούς. Άρα μειώνεις την κατανάλωση και το γύρισμα του χρήματος στην αγορά. Αυξάνεις την ανεργία άρα επιβαρύνεσαι και με τα ελάχιστα επιδόματα που μοιράζεις.Τι μένει το θηρίο. Οι δημόσιοι υπάλληλοι. Πόσο ακόμα θα τους πληρώνεις με δανεισμό;; Άρα θα αναγκαστείς να μειώσεις μισθούς και προσωπικό . Θα μειώσεις παράλληλα και δημόσιες δαπάνες. Νομίζεις. Γιατί είτε τους διώξεις είτε τους εξωθήσεις σε σύνταξη πάλι θα τους πληρώνεις είτε με επιδόματα είτε με συντάξεις Από που θα τα βρείς; Ταυτόχρονα και αυτοί θα βρεθούν με μειωμένα εισοδήματα και δεν θα είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους . Άρα;; Νέοι διωγμοί και κατασχέσεις νέα ακίνητα στους πλειστηριασμούς.Φαύλος κύκλος προς το χειρότερο.
 
Τέλος τι θα μείνει;; Οι πολυεθνικές που στήριξες έναντι των μεσαίων. Μα αυτές αν δουν ότι δεν τις συμφέρει πλέον να λειτουργούν στην Ελλάδα είτε λόγω κόστους είτε λόγω φορολογίας είτε λόγω μείωσης τζίρου, τι θα κάνουν;; Αρχικά περικοπές και μετά θα κουνήσουν μαντήλι.
Πως λέγεται αυτό;; Καμένη στην κυριολεξία γη. Αυτό θα κυβερνάς στο μέλλον με όσους από τους εγκλωβισμένους γηγενείς έχουν παραμείνει εδώ ακόμα.
 
Μετά περίμενε να εισπράξεις από την Μύκονο, από τα πρόστιμα και από την υπερφορλόγηση.
Πρόταση : Μπορείτε αύριο κιόλας να κάνετε 1.000.000 πλειστηριασμούς να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα από το μαρτύριο της σταγόνας;;
 
Υ.Γ  Οι μόνοι επενδυτές που θα φανούν στο τέλος θα είναι οι Κινέζοι αλλά θα αγοράζουν τζάμπα με τους δικούς τους όρους πλέον έχοντες την παγκόσμια οικονομική υπεροχή και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη. Αλλά νομίζω αυτός είναι ο στόχος του ιερατείου στο οποίο προσκυνάς. Έτσι θα γίνει στο τέλος ο εποικισμός της κίτρινης φυλής μόνο που αυτοί θα δουλεύουν μόνο για τους Κινέζους και όχι για τους δυτικούς ...Το λάθος της δυτικής ελίτ είναι που νομίζουν ότι οι κινέζικη ελίτ θα τους λυπηθεί.!!  Γιατί να μοιραστεί μαζί τους κάτι που μπορεί να το έχει μόνη της;;
 
Διότι όταν η πρωτογενής παραγωγη και τεχνολογία είναι κινέζικη, οι Κινέζοι χειραγωγούν το κόστος εξαγωγών. Αρα αν οι εισαγωγές είναι ακριβές γα την δύση αλλά το μέσο εισόδημα του καταναλωτή μικρό ...κόλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: