ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ακάρ: Δεν αλλάζει η ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας-Τουρκίας επειδή αγόρασαν μεταχειρισμένα αεροσκάφη.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο παππούλης ο Ακάρ αγχώθηκε  χα χα χα Και δεν είναι μόνο τα αεροπλάνα που τον αγχώνουν...νοιώθει ότι ο "άνεμος" έχει  αλλάξει. Τα κόζια άλλαξαν. Απ' ότι δείχνει το πράμα, μάλλον διανύουν την 7η ζωή τους και όπου νά 'ναι τελειώνει κι αυτή.

Επίθεση σε βάρος της Ελλάδας, την οποία κατηγόρησε για προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις, εξαπέλυσε ο Χουλουσί Ακάρ, κατά τις δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψής του σε κέντρο στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας υποστήριξε πως, παρά το γεγονός ότι «ενώ εμείς λέμε στους Έλληνες γείτονές μας ότι είμαστε υπέρ της εξεύρεσης πολιτικών λύσεων και διαλόγου, στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχουν γίνει, εκείνοι δεν έχουν σταματήσει τις προκλητικές δηλώσεις και την επιθετική ρητορική», κατηγορώντας την Ελλάδα πως «αγνοεί όλες τις συμφωνίες” τη στιγμή που «δεν υπάρχει απειλή ούτε και επιθετική στάση από την πλευρά της Τουρκίας».

Εν συνεχεία, ο Χουλουσί Ακάρ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να αλλάξει ισορροπία δυνάμεων των δύο χωρών επειδή «αγόρασαν τρία ή πέντε μεταχειρισμένα αεροσκάφη.

Συνεπώς, περιμένουμε από τους Έλληνες γείτονές μας να συμβάλουν ώστε να λυθούν τα προβλήματα μέσα από ειρηνικές διαδικασίες και διάλογο», τονίζοντας δε, πως “δεν έχει νόημα για την Ελλάδα, η οποία έχει τόσο μεγάλο χρέος, να πλήττει την ευημερία του λαού της με επιπλέον έξοδα».

Τέλος, ο Υπουργός Άμυνας της χώρας, αφού σχολίασε πως για το Κυπριακό «δεν έχει βρεθεί λύση σε καμία από τις δοκιμασμένες μεθόδους του τελευταίου μισού αιώνα” κατηγόρησε την Ελλάδα για παραβίαση της συμφωνίας περί αποκλιμάκωσης με έκδοση NAVTEX, ξεκαθαρίζοντας πως “δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός».

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Όταν οι Μογγόλοι ομιλούν για ειρήνη εννοούν ειρηνικό εκούσιο αφοπλισμό των
αντιπάλων των. ¨Παλεύομε ρε, παλεύομε; Πέτα τα όπλα σου, εγώ όχι, κι έλα να μετρηθούμε, αν σού βαστάει!¨ Τόσο γενναίοι είναι. Δεν τολμούν ποτέ οι θρασύδειλοι στα ίσια. Ωσάν ύαινες και γύπες πτωματοφάγοι πίσω από την λεία των λεόντων ακολουθούντες. Απειλούν με τις πλάτες των -ας όψοιντο-ξένων δυνάμεων.
Και σαν την μαιμού του Αισωπείου μύθου στην κορυφή του δένδρου που έκανε τον μάγκα στον λέοντα. ¨Ου συ με λοιδορείς αλλ' ο τόπος (τοποθεσία).
Έτσι κι αυτοί.