ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Το να ξοδέψεις το 300% του προϋπολογισμού σου σε τυφλά, επικίνδυνα και ξεπερασμένα καράβια θεωρείται στρατηγική ήττα χωρίς πόλεμο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tο άνωθεν κείμενο το πήρα από την Φθήση εδώ. Όταν ομιλούμε για φρεγατογάμηδες ξέρουμε τι λέμε. Το μεγαλύτερο τρολάρισμα όλων των εποχών θα ήταν να αντιτάξει κάποιος: "Ναι, κύριε, η HF2 είναι το καλύτερο σε ASW, αλλά όπως είπε και ο ΠΘ εμείς ψάχνουμε φρεγάτα ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ".

Όπως  δηλαδή απαντάνε κι αυτοί όταν τους μιλάς για AAW. Από το άρθρο-σχόλιο-γελοιότητα λείπουν οι αστερόεσσες και η επίκληση στην αυθεντία του τζόφρυ. Μερικοί είναι τόσο αμερικανόδουλοι που παινεύουν ένα πλοίο που η ίδια η Αμερική το απορρίπτει και το αποσύρει. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. Που έλεγε και ένας Έλληνας. Η μίζα είναι γλυκό πράγμα..

Το να αντιπαρατεθούν δύο χώρες στο πεδίο και να χάσει η μία είναι αναμενόμενο. Το να ξοδέψεις το 300% του προϋπολογισμού σου σε τυφλά, επικίνδυνα και ξεπερασμένα καράβια θεωρείται στρατηγική ήττα χωρίς πόλεμο. Κάποιοι συμπατριώτες μας το θέλουν αυτό δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: