ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Στον επόμενο κύκλο του elite , μιμης , ρομεο , μουσάτοι , χαμός

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η άνωθεν φώτο είναι ένα απόσπασμα από την Φθήση....τι παρατηρώ :

1- Obsolete τα 214TN πριν καν παραληφθούν λογω MH60-R..και

2- Και με ποιό πλοίο είναι κομμένα και ραμμένα για να μιλάνε τα MH60-R; Ε; Ξέρετε;;

Αυτό που σε κάθε άρθρο, ακόμα και για τα rafale, πρέπει να χωθεί απο το παράθυρο ο Μίμης και η Αμέρικα  θυμίζει φάση νετφλιξ που σε κάθε ταινία/σειρά θα χώσουμε κι ένα γκέι ζευγάρι κολλάει-δεν κολλάει στο σενάριο..

Και έχω και τον Φώντα να με ρωτά :  Είναι ο Μίμης gay ζευγάρι με τα MH60-R;; Είναι το ιντεροπεραμπιλιτυ slang της LBGT Community;; Μιλά πες τα όλα.

Αφού το καταλαβαίνει από μόνος του, γιατί ζητάει επιβεβαίωση;; Ναι και Ναι.

Στον επόμενο κύκλο του elite , Μίμης , ρομεο , μουσάτοι , χαμός. 

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , έχεις απόλυτο δίκιο , δες και εδώ https://hellasjournal.com/2021/07/diafora-dio-genion-i-lcs-me-tis-protinomenes-gia-tin-ellada-mmsc-hf-2-ipostirizoun-i-amerikani/ , θα μας δώσουν λέει επόμενη εξέλιξη αν και αυτοί τα καταργούν τελείως χιχι. Να επιλέξουμε εμείς τώρα ενώ αυτοί θα δουν στο μέλλον αν δουλεύει στο νερό και στην ξηρά πρώτα και μετά στο διάστημα , κάτι σαν το Space Battleship Yamato το περιγράφουν...
Όπως γράφει εδώ https://www.thedrive.com/the-war-zone/41495/this-is-the-navys-timeline-for-ridding-itself-of-four-more-littoral-combat-ships ψάχνουν να τα ξεφορτωθούν επειγόντως για αρχή 6 πλοία 4ετίας , τόσο καλά είναι . Πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα θέλουν να μας τα φορτώσουν με το πρόγραμμα Foreign Military Sales σαν αμερικάνικη βοήθεια , η ντροπή βέβαια του έθνους είναι όλοι αυτοί που το προωθούν ακόμα εντός με νύχια και με δόντια .