ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Και ενώ λένε αυτά κανείς τους δεν έχει ήδη υποβάλλει παραίτηση .!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ήταν δεν ήταν θα σας πάρει και εσάς ο γεροδιάολος. Παίξατε μιά χαρά και εσείς το παιχνίδι τους no way out ... gatakia. 

Θέμα χρόνου είναι να αρχίσετε να τα βγάζετε στην φόρα μόλις νιώσετε την θηλεια να σφίγγει. Γιατί άλλο ακαταδίωκτο για επιστημονικές κρίσεις εισηγήσεις και γνώμες και άλλο συνωμοσία.

Ήδη ο κ. Παναγιωτόπουλος μέλος της επιτροπής αποκάλυψε παρεμβάσεις από Κυβέρνηση και ΜΜΕ προς την επιτροπή για την εικόνα που πρέπει να δείχνει η πανδημία προς τα έξω..αναμένουμε το σπίρτο που θα ανάψει την φωτιά.!!
 
Η  στατιστική λέει ότι μόλις σφίξουν λίγο τα γάλατα θα αρχίσουν να φαγώνονται μεταξύ τους και να τα ρίχνει ο ένας στον άλλον και οι πολιτικοί θα λένε ... ότι μας έλεγαν οι "ειδικοί" κάναμε. Καθίστε στην απ' έξω και δείτε το έργο.  Θυμάστε εκείνο του Srdjan Dragojevic με τίτλο "τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται΄" ;; Έτσι θα κάψουν ο ένας τον άλλον.
 
Όλοι  αυτοί μοιάζουν με τα κάρβουνα .Ή τους πιάνεις και λερώνεσαι ή τους πιάνεις και καίγεσαι.Και ενώ λένε αυτά κανείς τους δεν έχει ήδη υποβάλλει παραίτηση.! Ποιός αξιοπρεπής άνθρωπος και επιστήμονας θα ανεχόταν όλα αυτά έστω και για 5 λεπτά;; Και αντί για αυτό βγαίνουν να δικαιολογηθούν ότι δεν ήταν δική τους εισήγηση . Που είναι τα δημοσιευμένα πρακτικά που δεν τηρείτε να το αποδείξουν;; Καθίστε τώρα εδώ...και θα δείτε τι έχει να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: