ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Μην ξεχάσεις τότε μαζί με τον όρο "γυναικοκτονία" να χρησιμοποιήσεις και τον όρο "διεμφυλοκτονία' .... γιατί ο όρος "ανθρωποκτονία" θα αφορά μόνο τα ανθρωπόμορφα αρσενικά ζώα της ζούγκλας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

«Σοβαρή ανησυχία για την έκταση των περιστατικών γυναικοκτονίας στη χώρα μας» υπογραμμίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο Facebook και συνεχίζει: «Να εργαστούμε αποφασιστικά για την εξάλειψή τους με έγκαιρες παρεμβάσεις, στην οικογένεια, στο σχολείο και στους χώρους εργασίας».
 
Τι παπάτζες μας λες και σύ; Υπήρξες και δικαστής. Παρεμβάσεις μέντολες.... έτσι για να πεις και συ κάτι ...Στέρησε από μια κοινωνία την ελευθερία, την δημιουργία και την ασφάλεια και ο πολιτισμός θα μοιάζει σαν να μην πέρασε μέρα από πάνω της.
 
Και στους Έλληνες τα έχουν στερήσει και τα τρία, χρόνια τώρα...
Και κάποια από αυτά και εσύ ως δικαστής τα επικύρωνες τηρώντας απαρέγκλιτα "το γράμμα του νόμου" χωρίς περαιτέρω ερμηνεία αυτού.Τότε δεν έκανες παρεμβάσεις ως όφειλες... Τώρα σε έπιασε ο πόνος. Και έτσι αρχίζει και αυξάνεται η εγκληματικότητα και μάλιστα αυτή η λεγόμενη "δι' ασήμαντον αφορμήν".
 
Δύο ολόκληρες μέρες συνέδριο χρειάστηκε για να καταλήξουν οι πεφωτισμένοι ποινικολόγοι ότι υπάρχει αύξηση του οργανωμένου εγκλήματος. Το γιατί άραγε διερευνάται ακόμα και θα απαντηθεί, ελπίζω, σε επόμενα διήμερα.
 
Και έτσι η ίδια η κοινωνία αυτή αρχίζει να δημιουργεί ανθρωπόμορφα ζώα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να επιβιώσουν, να φάνε, να χέσουν και να πηδήξουν όπως τα αγρίμια στην ζούγκλα.
Και ποιος την πληρώνει τότε πρώτος;; Φυσικά ο αδύναμος κι ο πιο απροστάτευτος .... Ο νόμος της ζούγκλας βλέπεις. Δεν τον έμαθες στο δημοτικό; 
 
Καθήστε όλοι εσείς στον γυάλινο κόσμο σας, άλλα τουλάχιστον μην λέτε μπαρούφες, εφόσον δεν τολμάτε να κυκλοφορήσετε στον πραγματικό κόσμο να τον γνωρίσετε ακριβώς πως είναι
Νταξ μωρέ η κακιά στιγμή γιατί στράβωσε η φάση...Και φουκαράδες και άλλα εύκολα θύματα θα συνεχίζουν να την πληρώνουν καθημερινά γιατί στράβωσε η γαμημένη φάση..
 
Υ.Γ Εσύ κάτσε και ασχολήσου με τους ΛΟΑΤΚΙ και όταν αύριο οι "πολιτισμένοι" και δήθεν αφομοιούμενοι στην ελληνική κοινωνία και λύτες του δημογραφικού, κατά τα δικά σου λεγόμενα, αρχίζουν και τους κόβουν τα αρχίδια και τους τα δίνουν να τα φάνε, γιατί θα προσβάλουν τον "πολιτισμό" τους, έλα να τα ξαναπούμε  .Μην ξεχάσεις τότε μαζί με τον όρο "γυναικοκτονία" να χρησιμοποιήσεις και τον όρο "διεμφυλοκτονία' .... γιατί ο όρος "ανθρωποκτονία" θα αφορά μόνο τα ανθρωπόμορφα αρσενικά ζώα της ζούγκλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: