ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ/ΣΕΤ/ΣΑΤΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑΣ/ΣΕΤ/ΣΑΤΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η σημερινή ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ αποτελούν την ίδια πολιτική πτέρυγα που έχει επαναφέρει το μαγικοθρησκευτικό πολιτικό πρόγραμμα των Λένιν και Τρότσκι, δηλαδή του ιερατείου του Σετ... δικαιώματα στις μειονότητες, επιδόματα, καταστρεπτικούς δήθεν εκσυγχρονισμούς για την κοινωνία κ.λ.π. το οποίο πολιτικό πρόγραμμα προωθήθηκε αργότερα στην δύση, από την Σχολή της Φρανκφούρτης, λόγο Στάλιν, μιας και ο Σίφης κυνήγησε τους διεθνομπολσεβίκους, δηλαδή τους πολιτικούς οπαδούς του ιερατείου του Σετ, που είχαν οργανωθεί στην άλλοτε ΕΣΣΔ, με κορύφωση την Δίκη της Μόσχας το 1936 - 1938. 

Η μυθιστορία δεν έχει χρονική μετρική, απλά επαναλαμβάνει κυκλικά τον εαυτό της και για πρώτα της θύματα έχει αυτούς που δεν την γνωρίζουν, μετά αναλόγως την θέση, η το αξίωμα έχει και αυτούς που την γνωρίζουν. Ναι! Η μουμιοποίηση των ηγετών της ΕΣΣΔ έχει σχέση με την αρχαία Αίγυπτο... 

Η Ελληνική Λύση ως κόμμα είναι ένα κεντρώο κόμμα... η Πλεύση Ελευθερίας αποτελεί ένα αριστερό κόμμα... το αν οι Σπαρτιάτες και η Νίκη, είναι δεξιά η ακροδεξιά κόμματα θα το δούμε... η προπαγάνδα θέλει να τους ονομάζει έτσι... αλλά η προπαγάνδα είναι η μαγική τέχνη του να διατρέφει κάποιος την πραγματικότητα... υπάρχουν πολλοί γηγενείς "συνάνθρωποι" μας όπου καλούνται σαν Έλληνες, επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα, αλλά ΔΕΝ είναι Έλληνες... αυτά που πράττουν, αυτά που λένε δεν έχουν ίχνος λογικής, φιλοσοφίας η έστω θεολογίας, λόγω έλλειψης νοός προάγουν χωρίς να το γνωρίζουν, το σκότος και την σαπίλα.

3 σχόλια:

Μμ είπε...



Βάλε ούν ΟθωμνοΚαιρίδηδες πολιτικούς στην υποταγμένη Ελλάδα και Νέφτλιξ τηλεΒίκινγκς ανακαλύψαντας την Αμερική ίνα δικαιωθή και εκπαιδευτικώς ισχύη το εβραιοχριστιανοδυτικό ιστορικό αφήγημα
και έτσι να αποσιωπηθή η από χιλιάδων ετών ελληνοκρητομινωική παρουσία εκεί, όπως και εις όλο τον πλανήτη, αποδεικνυομένη από τα αρχαιοελληνικά τατουάζ των σημερινών επιζησάντων Ινδιάνων, Μαιάνδρους κ.α. μέχρι και τοπονύμια (π.χ. Αμαζόνιος, νήσος Άνδρος δίπλα στην Κούβα κ.λ.π.) κατά το ρωμαϊκόν άλλωστε τρόπο DAMNATIO MEMORIAE και ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ. Άλλωστε πώς θα συγκαλυφθούν και δικαιολογηθούν αι χριστιανικαί (Κονκισταδόρες) γενοκτονίαι εκατομμυρίων των Αμερικανών ιθαγενών. Εκινδύνευε γαρ και τότε το δυτικοχριστιανικό αφήγημα ( ¨της αγάπης αίματα¨ Ελύτης) από την απελευθερωτική ελληνική ιστορική αλήθεια και πραγματικότητα.
Πανανθρώπινον αίσχος και ντροπή!

Πλην όμως έσσεται και πάλιν τρισένδοξον και θεοφόρον ελληνικόν ήμαρ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα αγαπητέ Συν-Έλληνα

Τα Σέβη μου

Με εκτίμηση
Διαγγελέας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα αγαπητέ Διαγγελέα...εύχομαι να είσαι πάντα καλά.