ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Αυτός είναι το Βδέλυγμα της Ερημώσεως....έχει ερημωθεί όλη η χώρα σχεδόν.!! Θα πέσει η Πόρνη Βαβυλώνα σου .

 Δυο εικοσιτετράωρα πέρασαν από την επισκεψη #Μητσοτακη στους πιλότους των #Canadair
Πως το είπε ο Λιβάνιος;
Η ζωη συνεχίζεται… pic.twitter.com/RzOO7ELOvj

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχετε μήπως ακόμη αμφιβολίες ότι είναι ο μεγάλος Σατανιασμένος και όχι απλά γκαντέμης;; Ακόμα και τα σκυλιά  το έχουν καταλάβει και τρομάζουν και κλαίνε κάθε φορά που τα πλησιάζει ο Φοινικοβαβυλώνιος Σατανάς. Όταν ο Τζώνης μιλούσε και έγραφε για το Βδέλυγμα της Ανομίας ποιόν νομίζετε ότι εννοούσε;;

Όλη η Αποκάλυψη την Ελλάδα και τους Έλληνες αφορά. Μην ψάχνετε καμία πόρνη Βαβυλώνα ούτε στο Ιράκ, ούτε στην Αμερική ούτε πουθενά αλλού .Εδώ βρίσκεται.!!! Αυτός είναι το Βδέλυγμα της Ερημώσεως....έχει ερημωθεί όλη η χώρα σχεδόν.!! Μέγας Βαβυλώνιος Αρχιερέας.

Πήγε εκεί και τα καημένα τα παιδιά συναντήθηκαν μαζί του χωρίς να έχουν πάρει τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας από τον Σατανιασμένο. Όπου πάει μετά ακολουθεί η καταστροφή, ο θάνατος και η ερήμωση.! Πήγε στην Ιταλία συναντήθηκε με τον Ντράγκι....και δεν πέρασε ένας μήνας και ο Ντράγκι παραιτήθηκε. Πήγε στην Σάμο...δύο νεκρά παιδιά καταπλακώθηκαν από τοίχο.

Πήγε επίσκεψη στην Αμερική στον Λευκό Οίκο συναντήθηκε με τον Τράμπα και μετά ο Τράμπας έχασε τις εκλογές. Πήγε στην Τουρκία ...κόλλησε τον Ερντογάν τον Κοβίδη του 19 και μετά έγινε σεισμός.!!!

Προτείνω καθημερινό ευχέλαιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: