ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Καμπάνιες

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καμπάνιες 
 
Δίπλα στο "TurkAgean: που κατακλύζει όλα τα ξένα μέσα, εμείς παίξαμε, το Live your Myth in Greece, που μεταφράζεται "Ζήσε την παραμύθα σου στην Ελλάδα" και το "GreekEnd".
 
Ας βάλουν τουλάχιστον το "Live the experience of 112 in Greece" για τα Βρετανά, μπας και τσιμπήσει καμία ξελιγωμένη κομμώτρια από το Μπράιτον...
 
Εμπνευσμένα σχέδια όλα, με ειλικρίνεια και όραμα
(τα ντιλακια να κλείνονται και δεν πα' να γίνουν όλα στάχτη και Burberry...)
 
Τώρα να γίνουν εκλογές 60% θα πάρει.  Και θέλω να ρωτήσω εκεί τους δημόσιους ξύστες στην ΕΡΤ και όσους σηκώνουν σε βίντεο την στιγμή της πτώσης του ΚΑΝΑΝΤΕΡ. Τις συζύγους και τους γονείς των παιδιών που ήταν πιλότοι στο μοιραίο αεροσκάφος τους σκεφτήκατε πριν το σηκώσετε σε χρόνο μηδέν το βίντεο;; ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα , τα τσουτσέκια έχουν επιλεκτική αναμετάδοση ειδήσεων , την έκταση της φωτιάς την μαθαίνουμε από τους Ροδίτες και την απραξία του κρατικού μηχανισμού . Συνήθως αγνοούν ειδήσεις που αφορούν τον εδώ σουλτάνο . Συλλυπητήρια στις οικογένειες των πιλότων και άμεσα πρέπει να βγει πόσες ώρες δούλευαν και το σημαντικότερο πόσες ώρες έχει κλείσει το αεροπλάνο το τελευταίο 7ήμερο πτήσης . Από το λίγο που είδα σαν απώλεια ώσης μου φάνηκε , περιμένουμε τους ειδικούς . Τα αιμοσταγή δημοσιοκαφρικά και αντιδεοντολογικά κανάλια πρέπει να κλείσουν , να σταματήσει να μεταδίδει ο αντίνοος .

Μην ξεχάσω γαμώ τον Μητσοθάφτη και τους υποστηρικτές του

kakos04