ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Άσαντ σε περίπτωση νέας χρήσης χημικών όπλων

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πίσω από κάθε επίθεση με χημικά στην Συρία, βρίσκεται το Ισραήλ.!!
Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο παρελθών επί Σ. Χουσείν με τους Κούρδους στην επιχείρηση «Ανφάλ» το 1988… φαινομενικά την ευθύνη της επίθεσης με χημικά την φέρνουν οι Ιρακινοί… σε αυτούς καταγράφεται το όλο συμβάν. Ως απόρροια της επιθέσεως με χημικά στην Συρία, ήρθε έτοιμη η επίθεση με πυραύλους τόμαχοκ εκ μέρους των Η.Π.Α. μιας και οι Η.Π.Α. γνώριζαν εκ των προτέρων το τι επίκεινται να συμβεί στην Συρία. Στο κόλπο  ήταν και οι Ρώσοι «που πιάστηκαν στον ύπνο»… στόχος ήταν η Συρία, αλλά αντικειμενικός σκοπός ήταν το Ιράν και η παρουσία του στην Συρία. Από την όλη στάση της η Μόσχα έχει να λάβει περεταίρω δεσμεύσεις και στενές σχέσεις με την Τεχεράνη… ήδη έχουν έρθει ποιο κοντά.Το Ισραήλ εκ του ασφαλούς θα προσπαθήσει κάτω από σωστές αστρονομικές συζυγίες (δεν αναφέρω χρονολογία) να παρασύρει τις Η.Π.Α. σε ένα γενικευμένο πόλεμο με το Ιράν, αλλά δεν θα τα καταφέρει, έτσι μου είπε ο Ωρίωνας… μιας και ο Τραμπ δεν ελέγχει το Αμερικάνικο κράτος… το Daesh δεν έχει σχέσις με το Ιράν, απεναντίας…

Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία συμφώνησαν ότι μια ακόμη χρήση χημικών όπλων από τις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης θα έχει ως αποτέλεσμα μια «πολύ πιο ισχυρή απάντηση» σε σχέση με πρωτύτερες αεροπορικές επιδρομές, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον.

«Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα τις πρόσφατες μέρες ότι αν υπάρξει μια τρίτη χρήση χημικών όπλων, η απάντηση θα είναι πολύ πιο ισχυρή», τόνισε ο Μπόλτον.
«Μπορώ να πω ότι είμαστε σε διαβουλεύσεις με τους Βρετανούς και τους Γάλλους, που συμμετείχαν μαζί μας στη δεύτερη αεροπορική επιδρομή, και επίσης συμφώνησαν ότι μια ακόμη χρήση χημικών όπλων θα οδηγήσει σε μια πολύ πιο ισχυρή απάντηση», σημείωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: