ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ (Μ.Μ.Ε)

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Στο θέμα με το BREXIT γίνεται η μεγαλύτερη παραπληροφόρηση εντός Ελλάδος. Τα περισσότερα Μ.Μ.Ε ακόμα και τώρα και τα διάφορα ιστολόγια μας λέγανε ότι δεν θα γίνει αποσιωπώντας το γεγονός ότι και στον Α'Π.Π αλλά και στον Β'Π.Π η Αγγλία ουδέποτε κατακτήθηκε από τους Γερμανούς.....υπήρχε περίπτωση να κατακτηθεί  να αλωθεί εκ των έσω από την Γερμανική Ε.Ε;;; Φυσικά και όχι. Πέσανε έξω στις γελοίες προβλέψεις τους.Τώρα μας λένε ότι μόλις το 30% των Βρετανών πολιτών τάσσεται υπέρ ενός Brexit, έναντι 52% στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η «Number Cruncher Politics», το οποίο φυσικά και είναι φεϊκνιουζ, και το λένε μόνοι τους οι Άγγλοι ,το τι θέλουν το φωνάζουν "No way, no way. We’re out. We’re getting out.".

Επίσης   αξίζει να σημειωθεί το εξής: τα ΜΜΕ στην Αμερική (με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως πχ το FOX news) ήταν ανέκαθεν  εχθρικά προς τους Ρεπουμπλικάνους (Tράμπ) και ''στρατευμένα'' στο σκοπό των Δημοκρατικών και γενικώς των liberals. Δεν υπάρχει στις ΗΠΑ ισορροπία όπως υπάρχει πχ στη Βρετανία, που υπάρχουν αρκετά μεγάλα δίκτυα που στηρίζουν τους δεξιούς (πχ η Daily Telegraph ή η Daily Mail), στις ΗΠΑ ήταν πάντοτε μονόπλευρα τα πράγματα. Ειρήσθω εν παρόδω, να σας πω πως αυτά δεν αφορούν μόνο τα ΜΜΕ. Κάτι που ξέρουν λίγοι είναι πως ο σάλος για τον Σόρος ξεκίνησε βασικά μετά το 2003, οπότε και ξεκίνησε να ρίχνει ένα σκασμό χρήματα σε διάφορα κινήματα που στόχευαν στην δυσφήμιση του Μπους, με στόχο να χάσει τις εκλογές του 2004:

"George Soros, one of the world's wealthiest financiers and philanthropists, has declared that getting George Bush out of the White House has become the "central focus" of his life, and he has put more than $15m (£9m) of his own money where his mouth is.
Mr Soros argues that the Bush White House is guided by a "supremacist ideology" that is leading it to abuse US power in its dealings with the rest of the world, and creating a state of permanent warfare.

He has mounted a single-minded campaign involving a book, magazine and newspaper articles as well as multi-million dollar donations to liberal groups, all aimed at defeating President Bush in the November 2004 elections, a contest he describes as "a matter of life and death".
The Bush administration's "war on terrorism" cannot be won, he argues, but is instead ushering in "a permanent state of war". He uses the emotive terms like "supremacist ideology" deliberately, saying that some of the rhetoric coming from the White House reminds him of his childhood in Nazi-occupied Hungary.

"When I hear Bush say, 'You're either with us or against us,' it reminds me of the Germans," he said in yesterday's interview. "My experiences under Nazi and Soviet rule have sensitised me."   εδώ 

 Αυτά που διαφοροποιούν την περίπτωση Τραμπ και τους έχουν εξαγριώσει, με αποτέλεσμα αυτή την υστερία και τον οχετό από ψεύτικα νέα που παράγουν εναντίον του, είναι τα εξής: πρώτον, ο Τραμπ είναι unapologetic ως προς την συντηρητική ιδεολογία που κομίζει, ακριβώς όπως και liberals τυπου Ομπάμα και Χίλαρι είναι με την δική τους. Δεύτερον, έβγαλε τα γάντια απέναντι τους και δεν κάθεται απλώς να παρακολουθεί και να διαψεύδει τις μούφες που κυκλοφορούν, τους ανταποδίδει τα χτυπήματα στα ίσα, ξεσκεπάζοντας τους για συνειδητούς ψεύτες και προπαγανδιστές. Τρίτον, ο Τραμπ λόγω οικονομικής επιφάνειας δεν ελέγχεται από κανένα λόμπι και δεν εξαρτάται από κανένα χρηματοδότη, αντιθέτως ανήκει στην κατηγορία αυτών που κανονικά κρατάνε τις κλωστές για να χορεύουν άλλοι.

 Οι τύποι όμως δεν είναι απλώς εχθροί του Τραμπ, είναι γενικώς εχθροί των Ρεπουμπλικάνων και του συντηρητισμού. Τα ίδια έκαναν και στον ηλίθιο τον Μακεϊν πριν τις εκλογές του 2008, τα ίδια έκαναν και στον (πιο-μετριοπαθή-πεθαίνεις) Ρόμνεϊ στις εκλογές του 2012, απλώς όχι στην ίδια κλίμακα γιατί πολύ απλά οι τυποι ήταν εύκολα θύματα. Ο Μάρκο Ρουμπιο ας πούμε, που ήταν από τους βασικούς αντιπάλους του Τραμπ στις primaries, είχε πολύ πιο σκληροπυρηνική συντηρητική ατζέντα από του Τραμπ, αλλά δεν έφαγε καθόλου πόλεμο και αντιθέτως σπρώχτηκε όσο περισσότερο γινόταν (αλλά...δεν). Γιατί; Γιατί αν κατέβαινε αυτός, θα έχανε 100%. Ο Τραμπ όμως τους κέρδισε, και αυτό δεν θα του το συγχωρέσουν ποτέ. Με την εμπιστοσύνη των Αμερικανών πολιτών στα φεϊκνιουζάδικα να βρίσκεται βέβαια στο χαμηλότερο σημείο στην ιστορία των ΗΠΑ, το μόνο που μπορούν να κάνουν τα γραφικά σούργελα του CNN, των Νιου Γιορκ Ταϊμς και των λοιπών λίμπεραλ βόθρων είναι να μας διασκεδάζουν με την λύσσα τους.Ο Τραμπ δεν είναι μόνος του, μια ολόκληρη δέσμη συμφερόντων τον στηρίζει, εκτός από δισεκατομμυριούχους και η Αγγλία και το Ισραήλ και η Ρωσία...

Υ.Γ   Οι παγκοσμιοποιητές από τις αρχές του 20ου αιώνα άλωσαν το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ και το Εργατικό Κόμμα στην Αγγλία...Απόδειξη; Η Κοινωνία των Εθνών δημιουργήθηκε επί του δημοκρατικού Γουιλσον...και ο ΟΗΕ επί του δημοκρατικού Ρουζβελτ...Μάλιστα ήταν τρεις σερί Ρεπουμπλικάνοι πρόεδροι στις ΗΠΑ που σνόμπαραν την Κοινωνία των Εθνών και γι' αυτό αυτή απέτυχε στις επιδιώξεις της...Η εξαίρεση στο γκλομπαλιστικό προσανατολισμό του Δημοκρατικού Κόμματος ήταν φυσικά ο Κέννεντυ που ήθελε εθνικό καπιταλισμό, πρόεδρο ανεξάρτητο από δεσμεύσεις και φιλολαϊκό προσανατολισμό του κράτους πιστό στις άξιες του american dream...και γι' αυτό δεν έφαγαν απλά τον ίδιο αλλά κι ένα σωρό αδέλφια του και δεκάδες μάρτυρες που θα μπορούσαν να καταθέσουν οτιδήποτε γι' αυτή τη δολοφονία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: