ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ;;

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Προφανώς υπάρχουν Αμερικάνοι πατριώτες στην ελίτ των Η.Π.Α. που προσπαθούν να αποφύγουν μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με την Ρωσία, μόνο και μόνο για τα συμφέροντα των ιουδαιοχαζάρων. Το παράδοξο όμως όσον αφορά την υποψηφιότητα Χ. Κλίντον, σε σχέση με την ελληνική πραγματικότητα είναι ότι τόσο η πολύ δεξιών πολιτικών φρονημάτων Ν. Μπακογιάννη, όσο και ο δεξιότατος δημοσιογράφος Γ. Τράγκας (και όχι μόνο)… αλλά και ο Πρόεδρος του πολύ αριστερού πολιτικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, στηρίζαν την Χ. Κλίντον στις αμερικάνικες εκλογές!! Στήριζαν δηλαδή...τους Ιουδαιοχαζάρους.!
Σε  τέτοιο βαθμό που κάποιος μπορεί να αναρωτιέται για τους «δεξιούς» Ηρόστρατους και τους «αριστερούς» Εφιάλτες μα καλά μέχρι πότε θα κοροϊδεύουν αυτόν το μαλακά λαό;;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ χα χα!!! Η ντοράκλα δεξιά!!! Καλοοό!
Στην ΚΝΕ ήταν γραμμένη στα νιάτα της και ο Μπακογιάννης αριστερά "κοιτούσε"...
Όλοι οι στενοί συνεργάτες της ήταν κνίτες ή αριστεροί εσωτερικού, εξάλλου η κόρη της, τον τελευταίο σύντροφο από αυτόν τον συρφετό τον διάλεξε.
Το μόνο που είχε δεξιά η ντοράκλα ήταν η τσέπη της, γιαυτό διαχειριζόταν τα οικονομικά του μπαμπά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!
Όσο γιατί ντόρα και τσίπρας υποστήριζαν σκύλαρι, γιατί είναι από το ίδιο σόϊ, όσο για τον φωνακλά τράγκα, είναι οφα (όπου φυσάει ο άνεμος), οπότε κάτι φύσηξε τότε...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μάντεψε όμως ποιος την ψήφιζε φανατικά.!!! Τόσο αυτήν όσο και το κουλό τον αδελφογιό της.!! χαχαχαχα στο ιστολόγιο με τις "εθνικιστικές" κορώνες...φανατικοί Ν.Δ και αμετανόητοι...και όπως δήλωσαν και μόνοι τους και ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
Δεν υπάρχουν "κομματικές ταμπέλες" για μένα αγαπητή Α.Α είναι πολύ απλά τα πράγματα στην πραγματικότητα...υπάρχουν οι Έλληνες και η ΜΗ Έλληνες. Τόσο απλό.Ο εχθρός έχει "ελληνοποιηθεί" εδώ και εκατοντάδες χρόνια....στην πραγματικότητα αυτός μας κυβερνά.
Η Λερναία Ύδρα έχει πολλά κεφάλια...κάθε κεφάλι έχει και ένα όνομα...π.χ Ν.Δ Πασόκ...ΚΚΕ....ΣΥΡΙΖΑ.....Χ.Αυγή ....Βασιλικοί....Φασίστες...Κομμουνιστές....όλα όμως "γεννιούνται" απο ένα κεφάλι, το ΚΕΝΤΡΙΚΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είναι γνωστό ότι οι «ελληνικές» κυβερνήσεις επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Εξωτερικών, έδωσαν έμμεσα το λιμάνι της Αυλώνας στους Τούρκους...πως γίνεται λοιπόν όταν κάποιος λέει ότι είναι εθνικιστής να ψηφίζει αυτά τα κατακάθια;;Με τι καρδιά και με τι χέρι...δίνει την ψήφο του σε αυτούς;;;Τι σόι εθνικισμός είναι αυτός όταν πάει κάποιος και ψηφίζει εβραίους στην καταγωγή....όπως Μιχαλοβλάκος και ο Μητσοτάκουλας και η Ντοράκλα;;

Εντάξει ο Αλιέξις είναι εκτός από εβραίος και βλάκας...αλλά αυτός ουδέποτε είπε ότι είναι έξυπνος.Από την αρχή έλεγε τι θα κάνει...αλλά κάνεις δεν τον πίστευε ότι θα το κάνει...όπως όταν έλεγε ότι..." το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του".!!!
Άρα λοιπόν τον έφεραν για να αποτελειώσει ότι είχαν αρχίσει όλοι οι άλλοι.

Όταν ακούω τους φασίστες να τρώγονται με τους κουμμουνιστές...γελάω ,αν δεν τους εξοντώσουν τα λαθροπηθίκια....θα αλληλοεξοντωθούν από μόνοι τους.
Και αυτό είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τώρα για τον Τράγκα που λες....δεν είναι μόνο αυτός Ο.Φ.Α αλλά και ο Χατζηνικολάου παράδειγμα.Η βασική ρίξει μεταξύ του Γιώργου και του Νίκου, ήρθε αμέσως μετά την εκλογή Τραμπ. Μέχρι τότε τόσο ο Γιώργος, όσο και ο Νίκος είχαν μια σχεδόν κοινή γραμμή σύμφωνα με τα σχέδια των ιουδαιοχαζάρων, όσο αφορά το εσωτερικό της Ελλάδας και τον διεθνή της ρόλο, στο σχέδιο Καλέργκι, αλλά και ως 5η οικονομική φάλαγγα μέσα στο Δ΄Ράιχ σε περίπτωση που η Γερμανία δεν ακολουθούσε τους ιουδαιοχάζαρους εναντίων της Ρωσίας κ.λ.π. εξ’ άλλου και οι δυο τους ήταν υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα του 2015… αλλά και στην εκλογή της Χ. Κλίντον, όσο αφορά τις πρόσφατες αμερικάνικες εκλογές.

Βεβαίως τόσο ο Νίκος όσο και ο Γιώργος μέσα από την άτυπη συνεργασία τους με τους ιουδαιοχάζαρους, εν μέσω οικονομικής κατοχής, σοβαρότατης οικονομικής κρίσεις, αλλά και κρίση του έντυπου τύπου, άνοιξαν καινούργιες εφημερίδες… η τέχνη του να χειραγωγείς τις μάζες όσο και αν αυτές είναι αποβλακωμένες, δεν είναι εύκολη υπόθεση, και για αυτό πληρώνεται αδρά. Όλα όμως άλλαξαν με την απρόσμενη για πάρα πολλούς, εκλογή του Ντ. Τραμπ στην προεδρία των Η.Π.Α…. ο Γιώργος ακολούθησε τους αγγλοσάξονες, εξ’ άλλου μόλις πριν αποχωρήσει από τον Real Fm είχε πρόσφατα ταξιδέψει όλως τυχαίως στις Η.Π.Α…. ο δε Νίκος παρέμεινε πιστός στην πολιτική χάραξη για την περιοχή μας, εκ μέρους των ιουδαιοχαζάρων, μέσα στο € και ουσιαστικά μέσα στα μνημόνια, ανοικτά σύνορα για όλους κ.λ.π. πολιτική που εκφράζεται τόσο από τον αριστερό Τσίπρα, όσο και από τον δεξιό Μητσοτάκη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσο για την Χρυσή Πορδή....είναι σκέτοι αεριτζήδες...μούφα και παραλλαγή. Ο λόγος δημιουργίας της ήταν για να μην κυβερνά ποτέ, αλλά να καταστρέφει και κρατά σε καταστολή τον εθνικιστικό χώρο.Όλη η μέσα Μάνη...ήταν γεμάτη εβραίους...οι οποίοι "ελληνοποιήθηκαν". Ερώτηση :Πόσες φορές η χρυσή αυγή αναφέρθηκε στην εβραϊκή καταγωγή του Αξελ;;;
Απάντηση : ΟΥΔΕΠΟΤΕ.

Eκτός αυτού η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο λεγόμενος ΄΄πατριωτικός χώρος΄΄ αποτελείται από ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά για την Ελλάδα αλλά δυστυχώς πέφτουν θύματα επιτήδειων οι οποίοι τους πουλάνε πατρίδα και εθνικά ιδεώδη με απώτερο στόχο το οικονομικό και πολιτικό κέρδος.

Ο μυστικοσύμβουλος του Κούλη Μιζοτάκη είναι και ιδιοκτήτης του liberal.gr.Κοίτα να δεις τώρα...Ποιος μας είχε ζαλίσει με το να ανεβάζει συνεχώς λινκ και θέματα από το liberal.gr;;;Πλάκα που έχουν τα νουδουλοτρολ...το παίζουν και εθνικιστές...μάλλον από τα Λίντλ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολλά λόγια αγαπητή μου Α.Α για να σου πω ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Το σύστημα τους γλεντάει όλους...και φυσικά ΔΕΝ φοβάται κανέναν τους...ούτε χρυσές πορδές...ούτε δεξιούς ούτε αριστερούς ούτε φασίστες...ούτε κουμμουνιστές.
ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ "ΠΑΙΔΙΑ"...τους μόνους που φοβάται το σύστημα...είναι τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.