ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Hong Kong on highest typhoon alert as Mangkhut wreaks havoc, injures 100+ in China (VIDEO)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν διαταράσσεται η συνθήκη θερμού και ψυχρού μεταξύ των υδάτινων ρευμάτων…. τότε έρχονται τυφώνες, κυκλώνες κ.λ.π. μέσα σε αυτή την διαταραχή οπωσδήποτε θα υπάρξουν φαινόμενα που επηρεάζουν την θαλάσσια πανίδα των ωκεανών και όχι μόνο. Πολλοί έχουν το ανθρώπινο φαινότυπο… λίγοι πλέουν σε υψηλές συχνότητες – ενέργειες, και αυτοί οι λίγοι μπορούν να κάνουν πολλά...πάρα πολλά.Κάποια θαλάσσια φαινόμενα  έχουν  σχέση με την λειτουργία του ήλιου…αν κάποιοι συνεχίσουν να θέλουν να επιβάλλουν την θέληση τους...και να θέλουν την εξολόθρευση της Ελλάς και των ΗΛΙΑΚΩΝ Ελλήνων, τότε η Στύγγα θα ξυπνήσει και η Δήμητρα θα βρει την Περσεφόνη....και θα επέλθει το απόλυτο χάος. 
Η Ειμαρμένη θα συμβεί… η Μήνη θα έρθει και για τις δύο ακτές του σημερινού Ατλαντικού ωκεανού, είναι θέμα χρόνου. ΜΥΘΩΔΙΑ

Terrified residents are holed up inside trembling buildings in southern China, as Typhoon Mangkhut approaches from the Philippines. Winds were seen tearing apart buildings, causing flooding, and flipping over vehicles.
More than 130 people were injured and nearly 1,000 fled to temporary shelters, according to Radio Television Hong Kong, as gusts of more than 170 kilometers per hour battered Hong Kong, with the epicenter passing around 100 kilometer south of the city.

Hong Kong and nearby Macau issued a rare No. 10 warning signal – the highest level possible - for the typhoon on Sunday. The cities are almost entirely shut down and one of Macau’s main attractions, local casinos, were ordered to close for the first time in history, CGTN reports. The disaster has already left five people injured in Macao, according to local media.
περισσότερα εδώ 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τι φταινε αθωοι ανθρωποι να χανονται και να πεθαινουν επειδη καποια κοπροσκυλα εβραιοαλητοσκυλα κανουν παπαριες?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ουδείς αθώος δυστυχώς...πάνω στον πλανήτη. Σαν ψυχές όσοι έρχονται προς ενσάρκωση εδώ...δεν έρχονται σε έναν πλανήτη αγγελικά πλασμένο.Ο καθένας από εμάς έχει να λαμβάνει ανάλογα με το τι έπραξε. Είτε ντυμένη, είτε γυμνή ο καθένας από εμάς θα αντικρίσει την αλήθεια του, όπου θα επιπέσει και επί της κεφαλής του… αναλόγως της προσωπικής πορείας του καθενός έχουμε να λαμβάνουμε.Μέσα στο ψυχιατρείο-πλανήτη δεν ψάχνεις να βρεις άκρη… απλά καταγράφεις τους τομείς αναμόρφωσις των υποκείμενων που κρίνονται και αξιολογούνται από τους ειδικούς αναμορφωτές της πραγματικότητας… και τίποτα άλλο.
Έχω ξαναγράψει για ὕβρις → νέμεσις → τίσις

Ανώνυμος είπε...

να παει να γαμηθει τοτε να γινει πυρινηκος πολεμος και ο γαμιοπλανητης να γινει χαρτοπολεμος αντε γιατι παραγαμηθηκε το θεμα

Ανώνυμος είπε...

παρα λιγο να εννοησουμε οτι τα μουνοπανα οι Ροτσιλντς και τα αλλα παρασιτα που γαμανε τον κοσμο εδω και χιλιετιες τους εχει βαλει καποιος πουστοθεος για να τιμωρησει ολους εμας,δεν γαμιομαστε καλυτερα στο μπουρδελο των θεων

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θες να σου σου μια μεγάλη αλήθεια;; Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί...ο πλανήτης δεν έχει ακόμα πολλά χρόνια.
Αυτή την φορά δεν θα έχει "χάδια" από την Στύγγα...όπως ο οργανισμός σου όταν αρρωσταίνεις , όταν κάποιο μικρόβιο μπει στο σώμα σου, και ανεβάζεις πυρετό...έτσι θα και ο ήλιος θα κατακάψει τα πάντα...κατευθείαν στον πυρήνα του θα πάνε όλα.!!

Μετά ούτε Ρότσιλντ ούτε παράσιτα...ούτε τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

αν δηλαδη η στυγγα ειναι ας πουμε οργανο δικαιου γιατι δεν ενεργει κατευθειαν πανω στους κυριως υπευθυνους καριοληδες και γαμαει τον κοσμο γενικα και αοριστα,εκτος αν ειναι κομπινα παλι αυτων των αληταραδων οι οποιοι μπορει να εχουν και τροπο να σωθουν απο αυτην γιατι χιλιαδες χρονια επναλαμβανεται το σηριαλ εις βαρος των πολλων και σε οφελος των λιγων και εκλεκτων αληταραδων.