ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΟΥΣ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Διαβάζω διάφορα σχόλια σε πολλά ιστολόγια, ο ένας δηλώνει Χίτης ο άλλος δηλώνει φασίστας και όλοι αυτοί εθνικιστές (!) ο άλλος δηλώνει αριστερός, ο άλλος δηλώνει ΝΔημοκράτης ,Πασοκσής, Χ.Αυγήτης ,Χουντικός, Βασιλικός, και πάει λέγοντας. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς για τα χάλια μας, και την κατάντια μας.Διότι έχουμε από όλα τα "καλούδια" και τις ιδεολογίες αλλά...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Με στενοχωρεί να διαπιστώνω, ότι άνθρωποι που πιθανότατα αγαπούν το Έθνος και νοιάζονται για την πατρίδα, δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ιδεολογική σκευή και την ανάλογη θεωρητική κατάρτιση.
Ο Εθνικισμός είναι ένα ιδεολογικό πρόταγμα.
Δεν είναι μια οικονομική θεωρία με παγκόσμια απήχηση, όπως είναι ο κομμουνισμός που απηχεί τις θεωρίες του Μαρξ, η ο καπιταλισμός - ελεύθερη αγορά, που εκφράστηκε από τον Άνταμ Σμιθ και λοιπούς.
Ο Εθνικισμός κάθε Έθνους είναι μοναδικός και εκφράζεται βάσει των αναγκών και των επιδιώξεών του.
Ο Ελληνικός Εθνικισμός απηχεί τη Μεγάλη Ιδέα, ο Ιταλικός το Μάρε Νόστρουμ- ανασύσταση της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας, ο γερμανικός τη θεωρία του Ζωτικού Χώρου.
Υπ αυτήν την έννοια, ένας Έλληνας δεν μπορεί να είναι Ναζιστής η Φασίστας.
Μόνο ένας Ιταλός μπορεί να είναι Φασίστας και μόνο ένας Γερμανός Ναζιστής.
Ένας Έλληνας που είναι Ναζιστής η Φασίστας, η Αριστερός η οτιδήποτε άλλο, είναι εξωμότης και προδότης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα περισσοτερα σχολια ειναι τρολια της πουτανας γινεται,σοβαροι ανθρωποι δεν δηλωνουν τιποτα τετοια καραγκιοζιλικια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ας απαντήσουμε όπως πρέπει στον 4 Σεπτεμβρίου 2018 - 9:37 π.μ.

Οι μισοί κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων (όχι οι Έλληνες) έχετε "φασιστική" δουλική ψυχεδέλεια, και οι άλλοι μισοί κάτοικοι έχετε "αριστερή" δουλική ψυχεδέλεια.!!
Τόσο οι μεν όσο και οι δε έχετε αντιστρέψει το είδωλο της εικονικής σας πραγματικότητας.
Το μόνο που δεν έχετε είναι....ΠΑΤΡΙΔΑ.Όταν φροντίσετε να αποκτήσετε πατρίδα...τότε έλα να μου πεις για τρολιές και πουτανιές....μέχρι τότε ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ. Έχεις βάλει και εσύ το χέρι σου στο κακό ...που ΕΡΧΕΤΑΙ.

Υ.Γ Μεγάλη πλάκα έχετε...είστε για πολλά γέλια, ευτυχώς ο κόσμος σας όπως τον ξέρατε...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι αμφιβαλεις οτι υπαρχουν τρολ και μαλιστα με αμοιβη απο τα κομματα ωστε να σαμποταρουν την φυσιολογικη ροη των σχολιων?
δεν εχεις ακουσει οτι τους δινουν 60 λεπτα ανα τοσες λεξεις η αναλογα με την ωρα που γραφουν ?

και γιατι με βριζεις ετσι υποτιμητικα με ξερεις για να εισαι τοσο απολυτος?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ μου ΔΕΝ σε σε έβρισα...όπως είδες ανέβασα και το σχόλιο σου....καθότι σε πέρασα για ένα από αυτά τα τρόλ που και εσύ ο ίδιος ξέρεις ότι υπάρχουν και πληρώνονται.
Αν σε έθιξα σου ζητώ συγνώμη....αλλά επειδή έχω βιώσει στο πετσί μου την επιθετικότητα, τις ύβρεις, και την λασπολογία στο πρόσωπο μου από τρόλ και μη τρόλ....από ανθέλληνες και πληρωμένα πρακτόρια....είμαι πολύ επιφυλακτικός σε ανώνυμα σχόλια.