ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΥΦΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Το μεγαλύτερο μέρος των «κολλημένων» παλαιοϊδεολόγων πολιτικά συνανθρώπων μας, είναι τυφλό πνευματικά… και αυτό γιατί παραμένουν προσκολλημένοι σε πολιτικές ιδεολογίες που ήδη έχουν καταρρεύσει είτε σε παγκόσμιο, είτε ακόμα χειρότερα σε τοπικό επίπεδο λόγο μνημονίων.
Έτσι προσπαθούν να πιαστούν από λέξεις, όπου μέσα στην τυφλότητα τους, διαστρέφουν ακόμα και το ίδιο τους το νόημα (όπως έγραφε ο Θουκυδίδης στην εποχή του)… μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν τις άρρωστες επιλογές τους, που καταλήγουν σε κοινωνικά αδιέξοδα και εθνικά δυστυχήματα...και απώλειες εθνικών περιοχών (Ιωνία-Κύπρος-Β.Ήπειρος-Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης-Μακεδονία όνομα και ιστορία πρόσφατα, και θα έχουμε και Γ'Βαλκανικό Γύρο με απ' όλα και με κρεμμύδι διότι θα έχουμε πάλι δάκρυα).
 Προσωπικά έχω επισημάνει πολλές φορές το γεγονός ότι ανεξαρτήτως πολιτικής η θρησκευτικής κατευθύνσεως, η πτυχίων και τίτλων, ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, είναι ανισόρροπος ψυχικά και άρρωστος πνευματικάτο πρόβλημα είναι ότι του δίνετε το ελεύθερο, και αυτό όχι τυχαία, να ορίζει τις τύχες των λίγων πνευματικά υγειών.Τόσο οι δεξιοί όσο και οι αριστεροί, θα έπρεπε να παίρνουν τακτικά....Lexotanil.!!

 Βεβαίως! Στον αγγλοσαξονικού τύπου δημοκρατισμό… όσοι θεωρούνται «ψυχικά ασθενείς», α) θα τους αναθεωρείται η άδεια οπλοκατοχής, β) στο πλησιέστερο ψυχιατρείο με ζουρλομανδύα… και γ) στην αίθουσα του πόνου, κλύσμα και μετά ηλεκτροσόκ!

 Ζόμπι υπάρχουν ήδη μεταξύ μας…. και χωρίς την ψηφιακή πραγματικότητα.Τα ζόμπι είναι εδώ, δίπλα μας! Ψηφίζουν.Ο εχθρός δεν είναι γύρω από εμάς.. ο εχθρός μας κυβερνά.
 Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τυφλοί μόνο στους οφθαλμούς, αλλά στην ψυχή και στο πνεύμα! Οι Έλληνες Πατριώτες-Εθνιστές  ΑΠΕΧΟΥΜΕ από το καραγκιοζιλίκι των αδίστακτων κομματόσκυλων αρνούμενοι να γίνουμε τα πιόνια τους και αφήνοντάς τους να αυτοκατασπαραχθούν το ταχύτερο ώστε η επόμενη μέρα να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Εμείς δε θα τους δώσουμε άλλοθι συσπείρωσης με κοινό στόχο τους τα πάτρια! Και όσο ταχύτερα καταλάβουμε ότι η αποχή μας θα είναι ο επιταχυντής της πτώσης τους, τόσο καλύτερα για τη Πατρίδα μας!

2 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Πρώτη κατηγορία 60% στον γκρεμό...
Δεύτερη κατηγορία 30% επανεξέταση...
Τρίτη κατηγορία 10% πέρνα ελεύθερα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κάπως έτσι αγαπητέ Ρένο ...με την μόνη διαφορά ότι την τρίτη κατηγορία προσωπικά την υπολογίζω στο 3%.