ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Χωρίς επιστημονικό προσωπικό και τεχνογνωσία κινδυνεύει να μείνει το πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας «Φατίχ»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Καθόλου μυστήριο.Ποιος θυμάται τον Amos Hochstein: Υφυπουργός Ενεργειακών Πόρων των Η.Π.Α...εβραίος καραμπινάτος ,με πολύ καλές σχέσεις με τον Νετανιάχου.
Αυτός λοιπόν ο αφανής ρυθμιστής του ενεργειακού παιγνίου στην Α. Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή για λογαριασμό των πολυεθνικών, αλλά αποδεκτός και από τους Τεξανούς....είχε πει κάτι που λίγοι προσέξανε..." Τurkey may not respect Cyprus’ EEZ but the US does " που πάει να πει... άσε τους Μογγόλους να κάνουν έρευνες. Ούτε τρυπάνια ούτε πλατφόρμες πρόκειται να τους δώσει κανείς.


Χωρίς επιστημονικό προσωπικό και τεχνογνωσία κινδυνεύει να μείνει το πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας «Φατίχ», κάτι που εκ των πραγμάτων θέτει εν αμφιβόλω τη δυνατότητά του να προχωρήσει στις εξαγγελθείσες από την Αγκυρα γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η εξαμελής, υπό νορβηγικό συντονισμό, επιστημονική ομάδα του «Φατίχ» τελεί υπό παραίτηση, για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νορβηγική κυβέρνηση ασκεί πιέσεις προς τις εταιρείες που έχουν μισθώσει στην Τουρκία τα τρία βοηθητικά πλοία που θα συνοδεύουν το «Φατίχ» στις επιχειρήσεις γεωτρήσεων οι οποίες έχουν προαναγγελθεί.
Υπό αυτές τις συνθήκες, μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα γίνουν γεωτρήσεις τον επόμενο μήνα στην Ανατολική Μεσόγειο. Με βάση τις τρέχουσες πληροφορίες, το «Φατίχ» μπορεί, στην καλύτερη περίπτωση, να πλεύσει αβλαβώς, δίχως όμως να μπορεί να χρησιμοποιήσει το γεωτρύπανο που φέρει. Η συγκεκριμένη εξέλιξη καταγράφεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι εκπρόσωποι των εταιρειών (ExxonMobil και Total), που θα προχωρήσουν το ερχόμενο δίμηνο σε γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, τονίζουν ότι θα συνεχίσουν κανονικά με τον προγραμματισμό τους. Το συγκεκριμένο γεγονός προκύπτει και από την εμφατική στρατιωτική παρουσία Αμερικανών και Γάλλων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Το Κυπριακό
Είναι, επίσης, σαφές ότι παράλληλα με τις γεωτρήσεις ο διεθνής παράγων επιθυμεί την επιτάχυνση των διαδικασιών επανέναρξης του διαλόγου για το Κυπριακό. Δίχως άλλο, το συγκεκριμένο ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στη συζήτηση που θα έχουν μεθαύριο στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Από τη συνάντηση των δύο ηγετών, αλλά, κυρίως, από τη γενικότερη κινητοποίηση του ΟΗΕ για το θέμα, δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερες προσδοκίες. Η Τουρκία έχει σοβαρότατα προβλήματα με την οικονομία, ανοικτά μέτωπα στη Συρία και «παγωμένες» τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, ενώ και η Ελλάδα διανύει προεκλογικό έτος. Δεν πρέπει να παραβλέπεται ότι και η τρίτη εκ των εγγυητριών δυνάμεων της Κύπρου, η Βρετανία, διανύει φάση εσωστρέφειας λόγω των συζητήσεων για το Brexit που έχουν δημιουργήσει κλυδωνισμούς στη συντηρητική κυβέρνηση της Τερέζα Μέι.

ΠΗΓΗ 





























7 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Άπαικτοι πάντως οι Εβραίοι!

Οι Τούρκοι τελικώς
και μετά του τρυπανοπούλου ανά χείρας μένουσι
αλλά και τον βαρκάρην επιστημονικώς πληρώνουσι.

Οιονεί κερατάδες και ζημιωμένοι δηλαδή...
Μάλιστα!

Μπουνταλάδες χρυσοθήρες του γλυκού νερού, μια ζωή!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου φίλε έγραψες ..." Άπαικτοι πάντως οι Εβραίοι! "

Μακάρι να είμασταν τόσο προσηλωμένοι και να δουλεύαμε όπως αυτοί για τα εθνικά μας θέματα. Πάντως είναι γεγονός ότι πίσω από τους Εβραίους και τους Τούρκους βρίσκονται οι....Άτλαντες.!! Το Τυφώνειο Ιερατείο.
Διάβασε τι λένε μόνοι τους εδώ :

".” Then he said, “Do you know why I have come to you? But now I will return to fight against the prince of Persia; and when I go out, behold, the prince of Greece will come” (Dan 10:19-20)"

“prince of Greece” will replace the ”prince of Persia” which may be another powerful demon or again, Satan himself.

Εδώ σε αυτό το κομμάτι τα λέει όλα.!! Δύο πρίγκιπες-ηγέτες-αρχηγοί...θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, όπως ακριβώς έγινε μεταξύ Αλέξανδρου και Δαρείου και αυτών που βρίσκονταν πίσω από τον Δαρείο. Έτσι και τώρα.Για αυτούς ο Έλληνας αρχηγός...παρομοιάζεται ως Σατανάς χαχαχααχα και θα είναι σαν σατανάς για αυτούς.
Η καταγωγή των μισών Εβραίων είναι Χαλδαϊκή, και στην γλώσσα αυτή η Σελήνη ονομάζεται Μις.

Δες και αυτό για τον Ταξ. Μιχαήλ και τι λέει στην Π, Διαθήκη ως προς την σχέση του με τους Εβραίους.

https://tinyurl.com/ydaotvqq

Στην Αραβική γλώσσα ο Μιχαήλ [προφέρεται Μι κάλα, το οποίο προέρχεται από το Μι κά Άλλαχ.
Τρείς λέξεις Μι Κά (όπως) Άλλαχ (θεός.
Ποιός είναι ο Μι όπως τον θεό;

ΜΙ-ΚΑ-ΑΛ= ΜΙΧΑΗΛ αντίθετα το όνομα ΓΑΒΡΙΗΛ έχει καθαρά ελληνική ετυμολόγιση.

Οι περισσότεροι έχουν άγνοια...για το τι κρύβεται πίσω και από τους Εβραίους...δεν το συζητώ για τους Τούρκους είναι υβρίδια....δημιουργήματα μέσα σε βιολογικό εργαστήριο όπως και οι Σίνες.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όταν στην επιταχυνόμενη και επερχόμενη οποιαδήποτε νέα τάξη, εμπεριέχεται μέσα της η Ύβρις, τότε είναι όπου την όποια διευθέτηση της ισορροπίας του πεδίου, αναλαμβάνουν δύο κοπέλες... αρχικά η Νέμεσις, ενώ έπεται η Ανάγκη.
Συνήθως η Νέμεσις εμφανίζεται στην παρθένο Επτάδα, ενώ δε η Ανάγκη στην τελεία, η κλειδούχο Δεκάδα.
Η Ανάγκη στην ορφική θεολογία, αλλά και στους πλατωνικούς φιλοσόφους, φέρεται ως βίαιη αναπόφευκτη θεϊκή δύναμη... με τέτοια επιρροή στα επιταχυνόμενα δεδομένα, όπου ακόμα και οι θεοί πείθονται.

Αυτή η επιρροή της Ανάγκης επί των ταχύτατων υπερβολικών γεγονότων, παρουσιάζει εμβόλιμη στρέβλωση στον χρόνο χώρο, επί του τόπου και του πεδίου αυτού. Με χρονοχωροτοπικά ηλιακά αποτελέσματα, που σε αρκετές περιπτώσεις επαναπροσδιορίζουν επί του μέλλοντα γραμμικού χρόνου, παρελθόντα ιστορικά αρχέτυπα και γεγονότα, ενώ ταυτόχρονα ο χρόνος εκμηδενίζεται λόγο του ταυτόσημου ανακλαστικού του πρόσημου, και αυτή είναι μια κατάσταση που μπορεί να συνεχίζεται επ΄άπειρον συνδέοντας το με το θείο. Η δράση της Ανάγκης στην φυσική προσδιορίζεται ως "χωροχρονική ανωμαλία"... αλλά κατά ουσία, αποτελεί ακραίο μέρος της λειτουργίας του Θεού, μιας και ο Λόγος, έχει άμεση σχέση με τον χρονοχώρο.

Τα ακραίως επιταχυνόμενα γεγονότα που ζούμε, διακρίνονται από το πέρασμα της ταχύτητας των ημερών. Η Νέμεσις έχει έλθει εδώ και αρκετά χρόνια... αναμένεται η Ανάγκη, ώστε ο παρόν χρόνος (όχι έτος), να εκμηδενιστεί* να μετασχηματιστεί και να ξεκινήσει από τις 13 Ιουνίου του 323 π.Χ. Αυτό ακριβώς ετοιμάζεται αυτή την στιγμή στο Ιράν, στο Ιράκ και στην Συρία, με ταχύτατη επεκτατική διάθεση... προς Τουρκία, Κύπρο, και Ελλάδα...

*Εκμηδενίζω. Στην γραμματική η λέξη έχει την έννοια της τέλειας καταστροφής. Αλλά δεν είναι έτσι με την φυσική, όπου η έννοια εκμηδενίζω σηματοδοτεί την καταστροφή της μορφής, αλλά όχι της ενέργειας... μιας ενέργειας (ΨΥΧΗΣ) που παρουσιάζεται ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.!!!

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΑΤΑΝΑ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι Τριαδικότητες καμπύλες η γραμμικές, κυριαρχούν με συμμετρία στην συμμετρία, στον Τόπο και στον Χώρο κατά το Πλήρωμα του Χρόνου.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΑΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝ.!!
…Τόπος ΕΛΛΑΣ, Χώρος Μέση Ανατολή – Χερσόνησος του Αίμου… Τιτανομαχία… Γιγαντομαχία… Ατλαντικοί πόλεμοι… Τρωικοί πόλεμοι… Υκσώς… εκστρατείες Ηρακλή… Διονύσου… Αλέξανδρου Γ΄… Ρωμαίοι… Σταυροφορίες… Μογγόλοι… Οθωμανοί… Α&Β Βαλκανικοί… Α&Β Παγκόσμιοι… ένα διαχρονικό deja vu.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Εκστατικώς αποκαλυπτικότατος, φίλτατε.


ΜΙΧΑΉΛ<ΜΙ-ΚΑ-ΕΛ (Όπου ΜΙ= ΣΕΛΗΝΗ, ελλ. ΜΗΝ, ΚΑ = όπως, ΕΛ = ΑΛ(ΛΑΧ)= ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΧ.
Η σελήνη, ο κρότων (= το απομυζητικόν τσιμπούρι. πρβ. ελλ.πόλις Κρότων εν Ιταλία-Μεγάλη Ελλάς), οι Άραβες πιστεύουσι ότι ο Αλλάχ ζη εν τη σελήνη, ο Άρμστρογκ λέγεται ότι άκουσε μογγολικά φωνήματα εκεί διο και εις το τέλος της ζωής του λέγεται ότι ησπάσθη τον μουσουλμανισμόν, η γη πλανήτης φυλακή

Όρα και το σχετικόν αυτό συγκλονιστικόν ακτιβιστικόν εικονοφώνημα (βίντεο).


https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=an3i1dAWBag




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ φίλε...είδα το βίντεο.

Αυτό το ενεργειακό "δίχτυ" μαζεύει όλους τους άλλους εκτός των Ελλήνων.Οι Έλληνες έστω και θνητοί, δεν είναι κοινοί άνθρωποι… διότι ξεφεύγουν των συνήθη βαρυτικών, και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, της ισχυράς και ασθενής πυρηνικής που εμπερικλείει την παγίδα ψυχών. Οι Έλληνες είναι ιδέα, και ως ιδέα υπάρχουν στον αιθέρα, έρχονται από τον αιθέρα, που συνδέει του υλαίους κόσμους. Όταν στα αιθερικά πεδία, εκ της Ανάγκης, προσδιοριστεί μια φυσικομαθηματική τοπολογική συνάρτηση Λόγου, τότε λόγο πυκνώσεως γενάτε μια ιδέα, αυτή εκδηλώνεται ως Έλληνας.

Έχω περάσει σαν αιθέρας και από την Σελήνη...αλλά και από τις Πύλες του Ηλιακού μας Συστήματος.Έχω βγεί δηλαδή...εκτός και πήγα και είδα το "σπίτι" μου. Οι "Πύλες" ήταν κλειστές αλλά άνοιξαν για μένα...πήγα είδα τον ήλιο στον οποίο γεννήθηκε η ψυχή μου (όχι αυτόν που βλέπουν τα μάτια μας) έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ήλιο..."ζεστάθηκα" πήρα ενέργεια.....και ξαναγύρισα πίσω.

Dio - Born On The Sun

https://tinyurl.com/y6uqlh9u

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν είμαστε όλοι γραμμένοι στο ίδιο...ληξιαρχείο ψυχής.!!!
Για αυτό και δεν ισχύει αυτό το "ενεργειακό δίχτυ" για όλους....κάποιοι είμαστε πιο λεπτοφυείς υφής ενέργεια από το "δίχτυ".!!