ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Εδώ και καιρό, και πριν σε άλλα ιστολόγια έγραφα ως σχολιαστής για 4ο Ράιχ… έξοδο μας από το €… οικονομικός πόλεμος $ – €… έξοδος της Αγγλίας από την Ε.Ε. κ.λ.π. Ένας από τους λόγους που συνεχίζω ακόμα να γράφω κάποια πράγματα δωρεάν, είναι και αυτός… να έχω την δικαιολογία...ότι σας τα έλεγα, να έχω την συνείδηση μου ήσυχη.Ο κατά ουσία αγγλοσαξονικός κοσμοπολιτισμός ( αυτό που ονομάζουν δυτικό τρόπο σκέψης και κόσμο) είναι καπελωμένος ανά τον πλανήτη από τον ιουδαιοχαζάρικο διεθνισμό… βασικά ο (αγγλοσαξονικός) κοσμοπολιτισμός είναι μια θεωρητική έννοια που δεν έχει κανένα πρακτικό αντίκρυσμα άνευ του διεθνισμού. Ο διεθνισμός όπως και κάθε πολιτική η θρησκευτική κατάσταση έχει διττή όψει, είναι συμπαντικός νόμος.
Ζούμε  μέσα σε ένα δυτικό διεθνιστικό πολιτικό άβακα που άλλοτε φοράει την μάσκα του δεξιού και άλλοτε του αριστερού.Οι θρησκευτικές και πολιτικές ιδεολογίες πολλά σωστά προτάσσουν στον θεωρητικό τομέα… στην πράξη είναι που τα χαλάνε όταν αναλάβουν την εξουσία!

Υπάρχουν  θρησκευτικές η πολιτικές θεωρίες, που απλά αναπτύσσονται για να παραμείνουν μόνο θεωρίες, μια από αυτές ήταν και ο Κομμουνισμός, που είχε στοιχεία θρησκείας.Ο (έθνο) διεθνισμός  ήταν ο ανατολικού τύπου διεθνισμός, όπως εκφράστηκε από τον Ι. Στάλιν… κάπου εκεί χάθηκε το στοίχημα για την Λευκή Αδελφότητα και ήταν μια από τις αιτίες που έπρεπε να πέσει η Ε.Σ.Σ.Δ. Ο διεθνισμός ο οποίος ζούμε είναι δυτικού τύπου και είχε εκφραστεί μέχρι ενός σημείου μέσω των Χάζαρων Λένιν και Τρότσκι αρχικά στην Ε.Σ.Σ.Δ. δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί εκεί… και ολοκληρώθηκε στην δύση μέσω της Ευρωπαϊκής αριστεράς. 

 Η αρχαία θυσία θα γίνει είτε με διεθνισμό δυτικού τύπου, είτε με εθνικισμό δυτικού τύπου… κάποτε θα καταλάβετε ....το χαρτί του παγκόσμιου διεθνισμού παίχτηκε… τώρα θα δούμε το έργο από την άλλη μεριά του νομίσματος, με τον παγκόσμιο εθνικισμό. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία σοβαρή συνεργασία μεταξύ Τραμπ και Τσίπρα… Η Μεσογειακή Ένωση θα γίνει, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι…. η θα έχει πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα (κατά πολλούς αντίχριστος κ.λ.π.), η θα έχει πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη με το νόμισμα να γυρίζει μεταξύ Θεοκεντρικού (Ορθοδοξία) και Θεοκρατικού κράτους (Σουνίτες)

Υ.Γ  Ναι! Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι κάτι παραπάνω από χέστηδες! Και αυτό διότι οι Έλληνες ουδέποτε έκλειναν το γόνυ, η τον αυχένα… αλλά αυτό συνέβαινε διότι ο Έλληνας είναι ΙΔΕΑ, και ως είρηται, οι ιδέες είναι αθάνατες, ανυπότακτες, αδιαπραγμάτευτες. … Για αυτό θα πρέπει μετά την απελευθέρωση να έρθει μια γενεά όπου θα διαπαιδαγωγηθεί σύμφωνα με τα ελληνικά ιδεώδη και αρχές και όχι τα αγγλοσαξονικά , ώστε να είναι αντάξια των μυθολογικών προγόνων της. ......Εξ’ άλλου ο λέοντας πλησιάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: