ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Καμία πρόθεση να επιστρέψουν στη Γη δεν έχουν οι αστροναύτες του SpaceX

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα επιστρέψουν όταν δε θα κυβερνά πιά τη χώρα μας....ο "καλότυχος"...Ο Ηρακλής Πουμαρό... γνωστός στη πιάτσα και ως Τσώρτσιλ, Μωυσής, Εθνάρχης και πολλά άλλα....
Πετυχημένη ήταν η δεύτερη προσπάθεια της εταιρίας SpaceX, το περασμένο Σάββατο για να θέσει σε τροχιά δύο αστροναύτες της NASA. Η διαδικασία, κύλησε ομαλά και η αποστολή τέθηκε σε πορεία προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).
Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο, είναι πως τα δύο μέλη του πληρώματος, δεν έχουν καμία πρόθεση να επιστρέψουν στον πλανήτη μας, βλέποντας όσα συμβαίνουν σε αυτόν το τελευταίο διάστημα. «Φύγαμε την κατάλληλη στιγμή. Πανδημία, ένας τρελός πρόεδρος, κλιματική αλλαγή, ρατσισμός, οικονομική κρίση», σχολίασε ο ένας εκ των δυο αστροναυτών για να συνεχίσει:

«Χαζοί είμαστε να γυρίσουμε; Ίσα-ίσα που ψάχνουμε τρόπο να φέρουμε πάνω τους συγγενείς και τους φίλους μας. Μαμά, μην ανησυχείς για μένα, νιώθω ήδη καλύτερα», συμπλήρωσε. Προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που παίρνοντας παράδειγμα από την εκτόξευση του Σαββάτου, αναζητούν τρόπους να αφήσουν άμεσα τη Γη, ωστόσο το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει άμεσα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: