ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ένας ένας εγκαταλείπουν τον Τραμπ

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όπως είπαμε ο Τράμπ πήρε τον πούλαρο. Φεύγοντας όμως έβαλε τις ποιο αδύναμες κυρώσεις στους Μογγόλους που δεν θα έχουν για την οικονομία και την αμυντική τους βιομηχανία, τα καταλυτικά αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.  Ο νέος στόχος μας θα πρέπει να είναι, ο εμπλουτισμός και η περαιτέρω εξειδίκευσή τους. Καθώς και η επιβολή αντιστοίχων, από όσο το δυνατόν περισσότερες ευρωπαϊκές και σύμμαχες χώρες. Περιμένουμε να δούμε, τι θα πει ο Μπάϊντεν από την αφορολόγητη έδρα των πολυεθνικών στις Η.Π.Α., το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουέαρ. Οι κυρώσεις δεν μπήκαν μόνο γιατί η Τουρκία αγόρασε τους S-400  αλλά και γιατί οι Μογγόλοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν πυρηνικά. Άλλωστε, η αγορά των S-400 σε αυτό αποσκοπεί, στην προστασία των εγκαταστάσεων παραγωγής τους. Και όχι στους άσχετους, μη πειστικούς στόχους που εικάζουν οι διάφοροι αναλυτές της κλωτσάς. Οι Αμερικανοί που εκπροσωπούν το γηγενές κεφάλαιο, δηλαδή τα αφεντικά του Τράμπο, καθώς και οι Ρώσσοι της φατρίας της Αγίας Πετρουπόλεως, δηλαδή του Πούτιν, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα, να τους παράσχουν την απαραίτητη τεχνολογία, την μυστικότητα και αν υπήρχε ανάγκη την πολιτική κάλυψη. Ελπίζουμε ότι με την εκλογή του Μπάϊντεν, οι Αμερικανοί που υπηρετούν το πολυεθνικό κεφάλαιο, δεν θα επιτρέψουν την εξέλιξη αυτή, προς χάριν του Ισραήλ. Το οποίο αποτελεί για αυτούς, τον σιδηρούν βραχίονα επιβολής των συμφερόντων τους στην ευρύτερη περιοχή της Μ.Ανατολής και της Πρόσω Ασίας.Γιατί αν δεν γίνουν έτσι τα πράγματα, τότε την κάτσαμε την βάρκα.


Μία ημέρα μετά την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Κολέγιο των Εκλεκτόρων, η ηγεσία των Ρεπουμπλικανών εγκατέλειψε τον Ντόναλντ Τραμπ, αναγνωρίζοντας τον Τζο Μπάιντεν ως εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας. Από το βήμα της Γερουσίας, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στο σώμα, Μιτς Μακόνελ, συνεχάρη τον Μπάιντεν αποκαλώντας τον «εκλεγμένο πρόεδρο». «Πολλοί από εμάς ελπίζαμε σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα της προεδρικής εκλογής. Αλλά το σύστημα διακυβέρνησης στη χώρα μας έχει τις διαδικασίες που καθορίζουν ποιος θα ορκιστεί πρόεδρος στις 20 Ιανουαρίου. Το Κολέγιο των Εκλεκτόρων μίλησε», ξεκαθάρισε ο Μακόνελ, ενώ το ίδιο μήνυμα είχαν στείλει προηγουμένως αρκετά κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Η ψηφοφορία που διεξήχθη τη Δευτέρα μεταξύ των εκλεκτόρων σε επίπεδο πολιτειών κύλησε χωρίς το παραμικρό απρόοπτο. Ο Μπάιντεν επικράτησε του Τραμπ με ψήφους 306 έναντι 242, όπως ακριβώς προέβλεπαν τα αποτελέσματα των εκλογών. Για ειρωνεία της τύχης, η διαφορά είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη του 2016 μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον. Η τελευταία, όπως και ο σύζυγός της Μπιλ, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ήταν μεταξύ των 29 εκλεκτόρων των Δημοκρατικών στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος, ο Τζο Μπάιντεν απηύθυνε διάγγελμα στους Αμερικανούς από το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ. «Σ’ αυτή τη μάχη για την ψυχή της Αμερικής, νίκησε η δημοκρατία. Τώρα είναι ώρα να γυρίσουμε σελίδα», ανέφερε ο εκλεγμένος πρόεδρος. Παρά τον ενωτικό του τόνο, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές εναντίον της αμφισβήτησης της εκλογικής διαδικασίας από τον Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε αναγνωρίσει μέχρι χθες το βράδυ την ήττα του. Γνωστοποίησε όμως ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ, ένας από τους στενότερους πολιτικούς συμμάχους του, θα παραιτηθεί προ των Χριστουγέννων – ενδεχομένως για να μην αναλάβει πολιτική ευθύνη για την απονομή χάριτος σε συγγενείς και συνεργάτες του προέδρου, εκτιμούν αναλυτές.
Μετά την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος από τους εκλέκτορες, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Μπάιντεν, όπου τονίζει την κοινή ευθύνη των ΗΠΑ και της Ρωσίας για την παγκόσμια ασφάλεια και σταθερότητα.

ΠΗΓΗ

 

15 σχόλια:

Ιωάννης είπε...


...Και αυτοί στον κόσμο τους!

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/blog-post_68.html#comment-form

Αν τολμήσεις και γράψεις τίποτα εναντίον του Τραμπ ή έστω εκφράσεις την αντίθετη άποψη τρως μαύρο!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ιωάννη, δεν χρειάζεται κανείς να γράψει τίποτα εναντίον του Τραμπ από τη στιγμή που ίδιος φρόντιζε πάντοτε και με μεγάλη επιμέλεια να αυτοδιασύρεται. Αλλού όμως είναι το θέμα.
Ο Τραμπ έπαιξε το χαρτί του κατεστημένου που ελέγχει την χώρα από την εποχή του Αμερικανικού εμφυλίου στην προσπάθειά του να χαρτογραφήσει και στην συνέχεια να αφοπλίσει τις γνωστές πολιτοφυλακές (militias) που του έχουν γίνει βραχνάς. Τώρα όλοι είναι "σφραγισμένοι". Αυτούς είχαν στόχο οι προάγοντες την παγκοσμιοποίηση. Ο Τραμπ θα πληρωθεί καλά για αυτή τη δουλειά και ακόμα καλύτερα αν τους οδηγήσει σε κάποια εμφύλια σύρραξη με το βαθύ κράτος η οποία θα σφραγίσει και το τέλος τους.
Διαφορές μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών δεν υπάρχουν. Το ίδιο κλαμπάκι είναι. Στόχος και των δύο είναι η τιθάσευση του λαού στην πιό ανελεύθερη χώρα του κόσμου και όχι αυτά τα κουραφέξαλα που ξεστομίζει αυτός ο τυχοδιώκτης και απατεώνας στον κόσμο που τον είδε σαν σωτήρα και σαν άνθρωπο που θα τους προστάτευε από το βαθύ Τυφώνιο κράτος.
Απλά το βαθύ κορακοκέφαλο κράτος διάλεξε λευκό ξανθό για να πλανέψει και να παγιδέψει τους παλιούς λευκούς αποίκους που νόμιζαν ότι θα έχουν πάντα το πάνω χέρι. Όπως διάλεξε και μουσουλμάνικο πιθηκάκι για να ξεφορτωθεί τον Οσάμα.
Ο Ντονμέ Αλβανός Τράμπ, είναι ένα μίγμα εξισλαμισμένου Εβραιοαλβανού ακριβώς ό,τι είναι και ο συμπατριώτης του Ρ. Ντε Νίρο. Εξισλαμισμένος Ντονμές ήταν και ο τρισκατάρατος Ατατούρκ ο οποίος μοιάζει στον πατέρα του Τράμπ λες και είναι δίδυμοι.
Σκέψου μόνο ποιά ήταν η πρώτη του κίνηση όταν έγινε πρόεδρος ο Τράμπ και που έτρεξε να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του αναγνωρίζοντας μία πόλη ενός ξένου υποτίθεται κράτους ως πρωτεύουσα την στιγμή που το κράτος αυτό είχε ήδη πρωτεύουσα μία άλλη πόλη.
Μαζί με τον επίσης Μαροκινό Ντονμέ Σίσυ νυν έπαρχο της Αιγύπτου και τον Ρεχαβήτη βασιλιά του μεγαλύτερου κολαστηρίου ανθρώπων πάνω στην γη σε στιγμές ανεξέλεγκτης αλαζονείας ένωσαν τα χέρια τους πάνω από τον φωτεινό οικουμενικό γλόμπο. Λίγοι κατάλαβαν τότε την σημασία αυτής της επίδειξης δύναμης.
Δείγματα υποταγής έχουμε και από το άλλο κιτρινόμαυρο πιθηκάκι που μόλις έγινε πρόεδρος έτρεξε πάλι στον ίδιο βασιλιά και κόντεψε να του φιλήσει τα παπούτσια από το προσκύνημα.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Σε αρκετά ιστολόγια που πρόσκεινται φιλικώς εις τον Δονάλδιον Τράμπαν γίνεται - κυριολεκτικώς - το "έλα να δεις" τις τελευταίες ημέρες.

"Προβλέπουν" σίγουρη κήρυξη στρατιωτικού νόμου, ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος λόγω της "πληθώρας" αποδείξεων νοθείας, ετοιμασίες του στρατού των ΗΠΑ - που υποτίθεται ότι παραμένει πιστός εις τον Τράμπαν - για πόλεμο με την Κίνα κλπ κλπ.

Ο Τράμπας - λένε - γνώριζε από πριν την νοθεία που θα έκαναν οι Δημοκρατικοί με την βοήθεια των Κινέζων, αλλά τους άφησε να την κάνουν για τους εκθέσει στα μάτια του λαού και να τους συλλάβει όλους μετά !!!

( Είναι δηλαδή ωσάν να λέμε ότι γνωρίζεις πως ο γείτονας σκοπεύει να βιάσει την γυναίκα σου, αλλά...τον αφήνεις να την βιάσει για να τον συλλάβεις μετά) !!!

Πιο βλαξ ...πεθαίνεις !!

Φυσικά τίποτε από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί, και ο Δονάλδιος Τράμπας θα αποδειχθεί οριστικώς...Τρόμπας, προς μεγίστην απογοήτευσιν των εγχωρίων υποστηρικτών του, οι οποίοι τον έβλεπον ως φωτοφόρον φιλέλληνα και...τουρκοφάγον.

Και δια να σοβαρευτούμε : όποιος και να είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ, οι ΗΠΑ θα κάνουν ΠΑΝΤΟΤΕ αυτό που θέλει το Ισραήλ.

Στις ΗΠΑ μπορείς να ασκείς κριτική στον Θεό, αλλά ΔΕΝ μπορείς να ασκήσεις κριτική στο Ισραήλ.

Εάν το Ισραήλ κρίνει ότι ήρθε η ώρα να διαλυθούν οι ΗΠΑ, αυτό θα γίνει.

Όπως πολύ σωστά λέγει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ, ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο Ιωσήφ Βά'ι'δεν ( ή...Μπα'ι'ντενόπουλος, κατά τους δικούς του υποστηρικτάς που αποτελούν την ετέραν μερίδαν εγχωρίων σανοφάγων και αναμένουν Σωτήραν εξ Εσπερίας )...

Χρήστος είπε...

Καλησπέρα κύριοι,έχετε γνώση για το άρθρο 120 του Συντάγματος και αν το ενεργοποιήσω μετά θα μπορώ να κυκλοφορώ ελεύθερος ως λένε;

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς όπως τα λες Ερίωπα! Διαβάζω στο Henry Makow στο άρθρο του "Donald Trump- Abe Lincoln or Benedict Arnold?"

On Tuesday, President Donald Trump's former national security adviser and retired Army general Michael Flynn retweeted a call for Trump to temporarily suspend constitutional order and declare martial law to have the military to oversee a new U.S. election.

This is not going to happen. Trump will go quietly. There are over 400 million guns in private hands in the US and the majority are owned by patriots. The lingering prospect of martial law or any legal redress are simply ways of preventing patriots from using them.

Με στρατιωτικό νόμο δεν ακολουθεί κατάσχεση ιδιωτικού οπλισμού/ αφοπλισμός;;;;
Στο ταυρίσιο μαγαζί μάλλον κοροϊδεύονται και μεταξύ τους, αλλά δεν το έχουν πάρει ακόμα είδηση...
Ν.

ΑΡΡΙΩΝ. είπε...


Μπάιντεν, γερμανόριζος και μάλλον μετανάστης εκ Βάδης (Baden) Βυρτεμβέργης (γερμαν. κρατιδίου, πρωτ. Φρανκφούρτη ένθα και το Μουσείον mercedes, Audi, Lidle κ.λ.π.)
Ετυμολογικώς: baden ρ., αγγλ. have bath, ελλ. λούομαι και βαπτ-ίζομαι, εξ ού και η ρίζα. (Οι βάρβαροι απεχθάνονται τας ελληνικάς καταλήξεις και κλίσεις.) Προφανώς δια της χριστιανικής υποχρεωτικής βαπτ-ίσεως εγνώρισαν και το λουτρό οι βάρβαροι αυτοί Βόρειοι κρατήσαντες ούτω εκκλησιαστικώς και την λέξι.
Πιθανώς το Μπάιντεν μεταφράζεται ελληνιστί Βαπτίδης, Βαπτιστής (πρβ. ποδοσφαιριστής Μπαττίστα), Βαπτόπουλος-Βαφόπουλος ή κάτι τέτοιο.
(Όλα ελληνικό γλωσσικό φαινόμενο που λέει και ο εληνοβιοφυσικός Αργυρίου).

Υ.Γ.

Φυσικά και αν το πολυψάξης, όλο και κάποιον περιούσιον κηφήνα ευρήσης υποκρυπτόμενον που σαν τον κούκο εναποθέτει τα ωά του (χρήμα) προς επώασιν σε ξένας εθνικάς φωλεάς εκμεταλλευόμενος αυτάς και την περνάει φίνα. .



ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

@ ΑΡΡΙΩΝ :

Φίλε Συνέλληνα, πραγμαικώς απολαμβάνω το αριστοφανικόν - και συγχρόνως καυστικόν - ύφος των σχολίων σου.

( Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τους φίλους ΛΥΚΑΣΤΡΟΝ και ΕΡΙΩΠΑΝ ).

Προς επίρρωσιν των γραφομένων σου περί της εγγενούς...απλυσιάς των Βορειοτευτόνων, να υπενθυμίσω ότι η συνήθεια του καθημερινού λουτρού εισήχθη εις την Γερμανίαν παρά της Βυζαντινής πριγκιπίσσης Θεοφανώς.

Η Θεοφανώ - με καταγωγήν εκ Λακωνίας - ενυμφεύφθη τον Γερμανό Αυτοκράτορα Όθωνα Β' το 975 μΧ.

Εσκανδάλισε δε πάρα πολύ την Γερμανική Αυλή, διότι ελούζετο καθημερινώς, με αποτέλεσμα πολλοί να την θεωρήσουν...δαιμονισμένη και μάγισσα !!

Ούτε καν η χριστιανική βάπτισις δεν είχε μάθει τους Γερμανούς να πλένονται, καθόσον - ως Ρωμαιοκαθολικοί τότε - εβαπτίζοντο δια επιθέσεως ύδατος εις την κεφαλήν και ουχί δια εμβυθίσεως εις το ύδωρ όπως οι Ανατολικοί...

ΑΡΡ. είπε...


Αγαπητέ Μιχαήλιε.
Τας ευχαριστίας μου.

Χαίρομαι τα μάλιστα διασκεδάζων τους φίλους μου και ιδιαιτέρως
τους ευγενείς ελληνόθυμους φίλους συνεργάτας του παρόντος ιστολογίου
όπως και, εξαιρετικώς, εσέ.
Εμείς οι Έλληνες είμεθα εκ φύσεως πολύτροποι και φιλόκαλλοι.
Ο δε κόσμος γίνεται καλύτερος μεν όταν φιλοσοφούμεν
αλλά ευμορφότερος και ευτυχέστερος μόνον όταν γελώμεν.

Καλό ξημέρωμα, πρωινόν, εωθινόν.


ΥΓ.
Παρεμπιπτόντως και κατόπιν ωριμοτέρας σκέψεως επεμβαίνω διορθωτικώς
εις το άνωθεν σχόλιον μου:
Ο Μπάιντεν ελληνιστί δεί μάλλον λέγεσθαι ¨Μ π α ν ι ά ς¨ ή ¨Μ α ν ι ά ς¨ ήτοι ο εργαζόμεος εις βαλανείον (μπάνιο < βαλανείον, λουτρόν.)
Υπάρχει ρ. βαλανεύειν πιθανώς εκ του Βάλ- λω + νή-χ-ομαι=κολυμβώ >δημιουργώ συνθήκας λουτρού. (πρβ. νή-σ-σα, νή-σος, να-υς αλλά και να-ός, ο έχων το σχήμα κατ' εικόνα και ομοίωσιν του αστροπλοίου των Ελλήνων ουρανίων θεών όπως και νήσοι=πλανήται των μακάρων (μήκος, μάκρος, μακρινός, Μακρύνεια, περιοχή Αιτωλίας)κάνε πέρα, κλείνω.)

Ανώνυμος είπε...

@ Ν. 16 Δεκεμβρίου 2020 - 2:04 μ.μ.


Χαίρομαι που γνωρίζεις τι κρύβουν πίσω από την μάσκα τους όχι μόνο αυτός ο απατεώνας αλλά και όλο του το Βαβυλωνιακό Κυνοκέφαλο σόϊ.
Αυτοί καλά κάνουν την δουλειά τους, τα ντόπια μοσχάρια όμως δεν γνωρίζουν ποιόν υποστηρίζουν; Εγώ λέω γνωρίζουν και καλογνωρίζουν οι σιγανοπαπαδιές και ας το παίζουν θερμοί πατριώτες. Μεγάλο όμως το θράσος και η υποκρισία τους.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου henrymakow.com κάνουν το ίδιο μεγάλο λάθος που κάνουν όλοι οι Αγγλόφωνοι. Τσουβαλιάζουν μαζί Εβραίους, Σιωνιστές* και Ιουδαίους. Πράγμα που δεν επιτρέπεται για κάποιον που παίρνει τέτοιες θέσεις. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα και στους τρεις.

*Οι Σιωνιστές είναι νεωτερισμός των παλαιότερων (γνωρίζεις σε ποιούς αναφέρομαι)

ΕΡΙΩΠΑΣ



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε Ερίωπα άλλο Εβραίος άλλο Ιουδαίος και άλλο Σιωνιστής. Για να είναι κάποιος Σιωνιστής δεν απαιτείται να είναι και Εβραίος. Ο Ιουδαίος είναι η μάλλον ήταν ο κάτοικος της Ιουδαίας, που είχε και ελληνική συνείδηση ο οποίος όμως γενοκτονήθηκε από τους Εβραίους/Ρωμαίους.

Η λέξη ΣΙ-ΩΝ δεν είναι όμως Εβραϊκή...πριν την κάθοδο των Εβραίων στο τόπο της Παλαιστίνης και χιλιάδες χρόνια πριν εκεί υπήρχε ηλιακός ναός του Ζηνός. Και ακριβώς εκεί στο κέντρο της ΩΠΗΕΛ κάτι έμπαινε( το θυμήθηκα το κρύσταλλο)....ο κοσμάκης όμως κοιμάται και θεωρεί την λέξη ΣΙ-ΩΝ καθαρά Εβραϊκή και ότι σχέση με την ίδρυση του Ισραήλ. Το σημερινό κράτος του Ισραήλ ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση με το αρχαίο Ηλιακό βασίλειο που υπήρχε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΚΜΑΝ ΛΥΡΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΣΤΙ ΤΙΣ ΣΙΩΝ ΤΙΣΙΣ
ΣΙΩΝ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΞΗΣ ΘΕΩΝ

ΑΛΚΜΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΙΟ 140 ΣΤΙΧΟΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 110

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
ΚΙΑΦΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλη Παναγιώτα, ο περιβόητος Σιωνισμός είναι βέβαιο ότι δεν προέρχεται από την Ελληνική λέξη Σιών, διότι ούτε οι Ιουδαίοι ούτε οι Άραβόφωνες την προφέρουν Σιών ή Zion. Αποφεύγουν δε συστηματικά να δώσουν ετυμολογία.
Η Παλαιά Διαθήκη είναι η καλύτερη πηγή γιά την ετυμολόγηση του Σιωνισμού. Ρίξε μιά ματιά στο Δευτερονόμιον κεφάλαιο 3. Εκεί βρίσκονται οι ρίζες αυτού του ολέθριου ονόματος το οποίο μόνο "θεός" δεν σημαίνει.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΡΡ. είπε...




@ ΚΙΑΦΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ


ΑΛΚΜΑΝ ΛΥΡΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΣΤΙ ΤΙΣ ΣΙΩΝ ΤΙΣΙΣ
ΣΙΩΝ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΞΗΣ ΘΕΩΝ

ΑΛΚΜΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΙΟ 140 ΣΤΙΧΟΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 110

..............................................................

Το ¨σιών¨ εδώ είναι δωρική διάλεκτος, γεν. πληθ. αντί ¨θεών.¨
Οι αρχαίοι Σπαρτιάται ωρκίζοντο-ώμνυον λέγοντες ¨νη τω σιώ¨ (δυικός αρ.) ήτοι εις τους Κάστορα και Πολυδεύκην.

Οπότε ¨σιών τίσις¨μεταφράζεται ως ¨θεών αποπληρωμή-απότισις-τιμωρία¨ δια διαπραχθέντα εγκλήματα και ύβρεις των θνητών.

Ότι τα εβραϊκά προέρχονται εκ των ελληνικών όπως όλαι αι περιμεσογειακαί γλώσσαι αλλά και όπως όλης της ανθρωπότητος μέχρι Αμερικής υπό προϊστορικών Ελλήνων (Μινωικών κυρίως) αποίκων της Μεσογειακής και Ποντικής λεκάνης ούτε λόγος.
Οπότε πιθανώς ένα εβραϊκό ¨σιών¨ ίσως εννοεί κάτι όπως το ρωμαϊκό ¨Πάνθεον¨ θρησκείαν δωδεκθεϊστικήν ή και πολυθεϊστικήν της προαβρααμικής φυσικά εβραϊκής εποχής. Ο πρίγκιψ Σαρπηδών άλλωστε αδελφός του Μίνωος, αυτοεξορισθείς μετά των υποστηρικτών του υπό του Μίνωος έδρασε τα μάλα εκεί μέχρι μικρασιατικής Λυκίας και Κιλικίας

Όσο για τα ελληνοεβραϊκά ιδού και το κατωτέρω:

Ο Γιοσέφ Εζικιήλ Γιαχουντά ήταν δικηγόρος και καθηγητής τής Εβραϊκής.

Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1900 στο Ιερουσαλήμ. Ήταν ο γιος του Ισαάκ Μπέντζαμιν Εζεκιέλ Γιαχουντά. Το 1982 ο Γιαχουντά έγραψε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο με τίτλο Hebrew is Greek (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά), στο οποίο ισχυρίζεται ότι οι εβραϊκές και αραβικές γλώσσες προέρχονται από την Ελληνική και ότι τα σύμβολα που αναγνωρίστηκαν διεθνώς ως Εβραϊκά -όπως το αστέρι του Δαβίδ- ήταν στην πραγματικότητα Ελληνικά. Πέθανε το 1995 στο Westcott, Surrey, Αγγλία.
Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο βιβλίο είναι σήμερα σπανιότατο, αν και έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις της Οξφόρδης. Στο Internet υπάρχουν λιγοστά αντίτυπα με τιμή εκκίνησης άνω των 1000 δολαρίων! Λες και κάποιοι προσπαθούν να εξαφανιστεί από το προσκήνιο όπως την ελληνική εγκυκλοπαιδεία ¨Ήλιος¨ του Πασσιά. ! Ο ίδιος ο Yahuda πέθανε μυστηριωδώς σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Τα συμπεράσματα υμέτερα.

ΥΓ.
Θαρσείτε Έλληνες και κραταιούσθε φιλομαθώς.
Είστε η αιώνια σπορά της αλήθειας και της ελευθερίας η οποία δεν θα εκλείψη ποτέ όσο υπάρχει άνθρωπος και θεός του φωτός και του ελευθέρου ανθρώπου.
Έλλην γαρ δεν είναι μόνο εθνικότης αλλά κυρίως ανθρωπίνη ισόθεος ποιότης και ιδιότης.








Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΠΑΡΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΟΥΔΑΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΟΑΣΙΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ Ι - ΟΥΔΑΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΑΙΟΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΑΡΑΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΑΡΑΒΕΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΩ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΟΙ ΚΩΔΩΝΟΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ

ΚΙΑΦΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΡΡ. είπε...


@ Κ.Π.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΑΡΑΒΕΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΩ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΟΙ ΚΩΔΩΝΟΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ

..........................................................................

Πρβ. και την στερεότυπον και πολλάκις επαναλαμβανομένην φράσιν της ομηρικής Ιλιάδος δια τους φονευομένους και πίπτοντας θωρακοφόρους πολεμιστάς:

... δούπησε πεσών αράβησεν δε τεύχε' επ' αυτώ.(Ιλ. Ε, 42)

(έκανε γδούπον ( ¨γντουπ¨, ηχομιμητική λέξις) πέφτοντας
και τ' άρματά του βρόντησαν (έκαναν ¨βράαμ-μπράαμ¨ ηχομιμητκή λέξις) πάνω του).


Υ.Γ.

Κωδωνοφέροντες Άραβες εξηγείται ως εν πορεία μεταφέροντες απαραιτήτως πάνω τους ηχούντα μεταλλικά παγούρια όπως και οι σημερινοί μάχιμοι στρατιώται λόγω ερημικού κλίματος και λειψυδρίας.