ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Είναι δυνατόν να αληθεύει η καταγγελία ΕΠΟΠ στον Έβρο για την αστυνομία;

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αληθεύει απόλυτα.!! Εντολές ακολουθούν τα παιδιά. Όταν λέω εγώ ότι έχουν ξεφύγει και ότι είναι απέναντι μας σε όλους τους Έλληνες μου λένε εκτελούν διαταγές !!! Έρχεται !!!!

 Το διαβάσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Κυριολεκτικά. Ακόμα και μετά από κάμποση ώρα “επεξεργασία”, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ίσως να μην έχουμε ολόκληρη την εικόνα, ότι κάτι μας διαφεύγει στην περιγραφή στα κοινωνικά δίκτυα, το οποίο παρέχει κάποια κάλυψη στα αστυνομικά… όργανα που “κοπάνησαν” 900 ευρώ πρόστιμο στα στελέχη αυτά του Στρατού Ξηράς…

Το ερώτημα είναι σαφές και χρήζει ΑΜΕΣΗΣ διερεύνησης από την ηγεσία του Κλάδου, εάν δεν μπορεί να διευθετηθεί σε τοπικό επίπεδο. Διότι εάν αληθεύουν οι αναφορές των στελεχών, η υπηρεσία -ποιος άλλος;- θα πρέπει να παρέμβει για να τους προστατεύσει.

Σύμφωνα με όσα διηγούνται, επιστρέφοντας από υπηρεσία στον Έβρο, προσπέρασαν μπλόκο της αστυνομίας που έλεγχε προφανώς εάν τηρούνταν τα μέτρα της καραντίνας για τον κορονοϊό. Δεν υπάρχει αναφορά για σήμα της αστυνομίας να σταματήσουν στο οποίο για οποιονδήποτε λόγο δεν υπάκουσαν.

Οι αστυνομικοί φέρονται να παράτησαν τρία αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει για έλεγχο, κατεδίωξαν το αυτοκίνητο με τα στελέχη του Στρατού (ΕΠΟΠ), τους σταμάτησαν και τους “έριξαν” από ένα πρόστιμο στον καθένα. 300 επί τρία άτομα, 900 ευρώ.

Πιστέψτε μας, μεγάλο ποσοστό των αποδοχών τους, χριστουγεννιάτικα. Αρκεί για να σου “μαυρίσει” τις γιορτές. Να μην μπορείς να πάρεις μερικά δωράκια στους αγαπημένους σου. Τα βγάζουν δύσκολα πέρα στα σύνορα, παρότι η υπηρεσία κάνει πολλά για να τους διευκολύνει.

Αναφέρουν ότι ήταν τρεις μέσα στο αυτοκίνητο καθώς συνεννοούνται για ομαδική κίνηση ώστε να γλιτώσουν το κόστος της αυτόνομης μετάβασης. Πιστέψτε μας, αυτό δεν περιμέναμε τον κορονοϊό και τα μέτρα για να το πληροφορηθούμε.

Υποστηρίζουν επίσης, ότι δεν παραβίαζαν τα μέτρα ασφαλείας εντός του αυτοκινήτου, φορώντας κανονικά μάσκες. Χρειάζεται τίποτε άλλο για να αποδειχθεί η άμεση ανάγκη διερεύνησης του συμβάντος από τους αρμοδίους του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ); Και κάτι ακόμα όμως…

Επειδή η πείρα έχει αποδείξει ότι η περιγραφή ενδεχομένως και να μην ταιριάζει 100% με τα πραγματικά περιστατικά, από τη στιγμή που αστυνομία και στρατός συνεργάζονται τόσο αρμονικά και αποτελεσματικά -έτσι το βλέπει η κοινωνία- στον Έβρο, είναι κρίμα τέτοια περιστατικά να δηλητηριάζουν το κλίμα.

Ακόμα κι αν όλα δεν έχουν γίνει σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μήπως να μην εξαντλούνταν η αυστηρότητα σε τέτοιες περιπτώσεις; Η ανάγνωση της ανάρτησης ενός από τους τρεις, μας άφησε πολύ πικρή γεύση και δυσφορία. Δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοια.

Η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του περιστατικού από έναν εκ των εμπλεκομένων, βγάζει μια αγανάκτηση. Δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη δεν μπορούμε να ξέρουμε. Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι θράσος με στόχο να αποκρυφτεί η αλήθεια, δε νομίζετε;

Εκτός κι αν μας πει κάποιος υπεύθυνα ότι είχαν βγει… τσάρκα και έβαλαν τις στολές παραλλαγής για να “τριπλάρουν” τα μέτρα απαγόρευσης. Πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα; Όλα τα υπόλοιπα επιλύονται με λίγο ανοικτό πνεύμα και καλή διάθεση. Δυο τηλέφωνα είναι. Κανονικά δεν πρέπει καν να παρέμβει η ηγεσία σε κεντρικό επίπεδο. Ο διοικητής της μονάδας με τον τοπικό αστυνομικό διευθυντή. Άντε…

 

 


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Νιώθεις μόνος ;; Θέλεις κάποιον να μιλήσεις ;; Σε έχουν εγκαταλείψει όλοι ;;

Μην απελπίζεσαι !!

Σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά σε περιμένει ένας δικός μας άνθρωπος για να σου μιλήσει, να σε ακούσει, να σε ρωτήσει τι κάνεις, τι δουλειά έχεις έξω, πού πηγαίνεις...

Κι όλα αυτά ΜΟΝΟ με 300 ΕΥΡΩ !!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ