ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτά είναι τα κατορθώματα δεκαετιών των κυβερνώντων που έχουν αφήσει τους τούρκους πράκτορες να οργώνουν στην περιοχή! Τους έχω ζήσει στο πετσί μου μου αυτούς τους "έλληνες" μουσουλμάνους όταν βρισκόμουν  στην Ξάνθη. Έχω δεχτεί αμέτρητες απειλές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά δεν άλλαξα ούτε στο ελάχιστο την στάση μου. Φίλοι που έχω και στην Κομοτηνή υποφέρουν. Τραγικές καταστάσεις. Αχ Πατρίδα μου...Από την στιγμή που τον κάθισαν στο σκαμνί τον Κολοκοτρώνη αποδείχτηκε ότι είχαμε ήδη γίνει ΑΠΟΙΚΙΑ! Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι το σάπιο πολιτικό ελληνόφωνο σύστημα εξουσίας προωθεί τα συμφέροντα των τούρκων...δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.!!! Τους ορίστηκε δικάσιμος και τους αφήσανε.Με ομολογημένη δράση προς όφελος τρίτης χώρας, τους αποδόθηκαν κατηγορίες για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα, δηλαδή 2-3 χρονάκια και καθαρίσανε.Ούτε αυτό δεν τολμά να κάνει, η προδοτική, χεσμένη "Κυβέρνηση των Αχ(ρ)ίστων". Σα να λένε, "μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε".


 Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ.
Γισ την ακρίβεια αυτοκτόνησε στις 14 Απριλίου του 1834 όταν ξεκίνησε η δίκη του Γέρου του Μοριά υποκινούμενη από τον Γερμανό Αντιβασιλέα Μάουερ ο οποίος σχεδίασε και προώθησε την απόφαση για καταδίκη του ήρωα Κολοκωτρόνη σε θάνατο. Το απόλυτο δικαστικό φιάσκο όλων των εποχών με Γερμανική υπογραφή!

Έκτοτε η χώρα μας έχει να κάνει με το φάντασμα της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης το οποίο πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας για να μας θυμίζει ότι ο Θεσμός αυτός αυτοκτόνησε ως θυσία στον βωμό του αδηφάγου Γερμανικού τέρατος και της αποικιοκρατικής του πείνας. Το φάντασμα της Δικαιοσύνης είναι αυτό που βλέπετε σε υποθέσεις Τραπεζιτών και Πολιτικών από τότε μέχρι σήμερα. Γι αυτό άλλωστε το Δικονομικό μας σύστημα είναι copy paste του Γερμανικού!



Τελευταία φορά λοιπόν, το φάντασμα της Δικαιοσύνης εθεάθη στη Ρόδο για να μας υπενθυμίσει ότι είναι ικανό να αμολάει ακόμα και ΠΡΟΔΟΤΕΣ που κατασκόπευαν υπέρ της Τουρκίας ...

Ο προδότης Μπαϊράν Σαμπαϊντίμ πήγε και τρύπωσε φυσικά στο ... τουρκικό Προξενείο γιατί έτσι του είπαν να κάνει! Από την πλευρά μου έχω μόνο τρεις λέξεις να πω:

Αίσχος, αίσχος και αίσχος ...

ΥΓ.
Τα περισσότερα δημοσιεύματα διαπράττουν ένα λάθος. Δεν είναι κατάσκοπος ο Σαμπαϊντίμ. Εφόσον εχει Ελληνική ταυτότητα είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Τεράστια η διαφορά στο κατηγορητήριο καθώς και στις ποινές!

 

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Ο γερμανοτσολιάς και ο γερμανοξάδερφος.
Αν βάλεις κι ένα σκυλί κι ένα αιγίδιον στη μέση
προοιωνίζεται καρποφόρος κτηνοβατικός διάλογος.

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Φίλε να σε ρωτήσω κάτι ;;;
Αν πω ότι πιστεύω ότι η κυβέρνηση έβαλε το δάχτυλό της στη δικαιοσύνη για να μην ερεθίσουμε τον Σουλτάνο θα είμαι συνωμοσιολόγος ;;;

Μμ. είπε...


Αν απευθύνεσαι σε μένα, φίλε,
συνωμοσιολόγος τότε ενδέχεται να είσαι
αλλά νατιβιστής στα σίγουρα.

Το Κούλι είναι φίλος μας
όπως οι κατοχικοί ναζήδες φίλοι του μπαμπά του, πολύ φίλοι μας.
Εμείς από την πολλή γερμανοτουρκική φιλία υποφέρουμε παλαιόθεν.
Πώς λέει και το λαϊκόν ασμάτιον ¨Όσοι είναι αισθηματίαι την πατάνε στην ζωή...¨