ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ο πόλεμος δεν τελείωσε. Πρέπει να τους πάμε καροτσάκι το συντομότερο.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το 1821 ξεκινήσαμε το ξήλωμα των Τούρκων. Το 1921, δηλαδή 100 χρόνια μετά, φτάσαμε λίγο πριν από το να διαλύσουμε την Τουρκία. Τότε οι Τούρκοι άρχισαν την αντεπίθεση και το 1922 μας νίκησαν και μας απώθησαν στη θάλασσα. 100 χρόνια μετά, συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους. Οπότε πρέπει να τους πάμε καροτσάκι το συντομότερο. Η κομματοκρατία,όμως, το αναβάλλει. Πρέπει να επέμβει το έθνος και να παραγκωνίσει τα άχρηστα παράσιτα .

Κάποτε, οι Έλληνες είχαν τη φήμη του έξυπνου και πανούργου. Οι ξένοι μας διάβασαν και μας αντέγραψαν, ενώ εμείς βρισκόμαστε σε λήθαργο διαρκείας.
"I fear the Greeks, even when they bring gifts". Πρέπει να το πάρουμε απόφαση.
Είτε θα συγκρουστούμε με την Τουρκία, είτε θα παραδοθούμε εξευτελιστικά χωρίς ντουφεκιά.
Η Τουρκία πίσω πλέον δεν κάνει και δεν υπάρχουν διεθνείς δυνάμεις για να τη σταματήσουν.
Ήρθε η ώρα της ακμής ή της παρακμής.
Η ώρα ευθύνης..Μέσα στην τρέχουσα δεκαετία θα κριθεί εάν η Ελλάδα παραμείνει Ελλάδα. Έχουμε φτάσει στο παρά ένα.Από την ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι. Καλημέρες.!

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Η κομματοκρατία, φίλτατε Λ, είναι απλά η ορατή και επιφανειακή κορυφή του παγόβουνου. Η μη ορατή λέγεται ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ (ξένη προστασία) και σήμερον
(τραπεζο κομμουνιστικώς-νεοταξικώς μετηλλαγμένη) βορειοδιατλαντική Βαυαροκρατία
και ήτις μέσω των αχρήστων πλην εμπίστων και εμμίσθων πολιτικών οργάνων της
κάνει την ¨δουλειά¨ της περίφημα από γενέσεως του ελλ. κράτους.
δηλαδή οργανώνει, επιβλέπει και διατηρεί εις κατάστασιν εξηρτημένου τετραπληγικού όλο αυτό το τερατώδες, αναξιοκρατικό και γραφειοκρατικό, διοικητικό σύστημα του ελλ. κράτους.
Ένα ο πολιτικός έλεγχος λοιπόν. Και δεύτερον ο ευνουχισμός της πανεπιστημιακής παιδείας μέσω Ρουβικώνων, αναρχικών και πάσης φύσεως τρομοκρατικών, επίσης ξενομίσθων, στοιχείων, συνεργατών ακουσίων (;)
και των μεσαιωνικών σκοταδιστικών αποβρασμάτων.
Έτσι έχομε φαυλοανακυκλωματική κρατική δυσλειτουργία, απαιδευσία, πολιτική ανωριμότης, αιμορραγία εγκεφάλων, ανεργία, μετανάστευσι, οικονομική ομηρία, λαθροεισβολή και όλα τα κακά της μοίρας μας.
Θέλετε κι άλλα;


Το ένα σκέλος της Προσέι Είναι θέμα παιδείας και η

Λαμπρος είπε...

Έρχεται η σειρά μας.
Στη Συρία πήγε άρπαξε ότι τον άφησαν να αρπάξει για να τον κρατήσουν με το μέρος τους στο ναγκορνο άρπαξε ότι τον άφησαν να αρπάξει για τον ίδιο λόγο και πάει να γίνει το ίδιο και εδώ.
Ληκαστρε ξύπνα μας γιατί χανόμαστε. μόνο αυτό χρειάζεται

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Λάμπρο ξύπνιος είμαι. Η Τουρκία είναι ένας απλός μπράβος. Τον Νονό πρέπει να παρακολουθούμε και να ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε και όχι τον αναλώσιμο μπράβο.