ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Απο τις ακτές του Ατλαντικού, μέχρι τις ακτές του Ειρηνικού υπάρχει μια Μεσαία Ζώνη, σε αυτήν την Ζώνη θέλει να κυριαρχήσει η Τουρκία.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Όποιος πιστεύει ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της , η ότι ανήκει στην Δύση πλανάται πλάνην οικτρά. Οπότε για ποιες συνομιλίες ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία συζητάνε;; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συζητάμε με την Τουρκία;; Εδώ κάποια πράγματα έχουν προ πολλού ξεκαθαρίσει , ότι οι Τούρκοι δεν έχουν καμία διάθεση να συζητήσουν αυτά που εμείς θέλουμε . Δεν τους ενδιαφέρει να προσδιορίσουμε ποια θα είναι η ΑΟΖ του Καστελόριζου η για την υφαλοκρηπίδα , αυτό που αυτοί λένε με ωμότητα και κυνισμό και ειλικρίνεια είναι τα ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.!! Από Θράκη μέχρι Καστελόριζο , μέχρι Γαύδο.!!!

Όλο αυτό το παιχνίδι με την πάση θυσία της Τουρκίας στην Δύση δεν είναι καινούργιο φρούτο, παίζεται από εποχής Σημίτη ακόμη. Όταν το λαμόγιο ο ΓΑΠ χόρευε τις ζεμπεκιές με του Τούρκο ομόλογο του και θέλανε πάση θυσία τα ελληνόφωνα λαμόγια να βάλουν την Τουρκία  στην Ε.Ε Παράνοια...και τότε σερβίρανε στην ελληνική κοινή γνώμη ότι έτσι θα καταφέρνανε να εξημερώσουν την Τουρκία, θα την κάναμε ευρωπαϊκή χώρα και θα ξεπερνούσαμε τα προβλήματα μας.!!Και όλοι είδαμε την εξέλιξη 20 χρόνια μετά...η Τουρκία να ζητά το μισό Αιγαίο και 152 νησιά, ακόμα και την Γαύδο. Εδώ μόνο μια λέξη ταιριάζει εκτός από την πολιτική αθλιότητα και την σαπίλα...ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Και βλέπουμε μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει, ότι ούτε η Τουρκία έχει εξημερωθεί , αντιθέτως έχει γίνει ένα αδηφάγο γεωπολιτικό ΤΕΡΑΣ , πάρα πολύ πιο επικίνδυνο σε σχέση με το παρελθών , και φυσικά όχι μόνο δεν πρόκειται να δούμε βοήθεια εν όπλοις από καμία Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία η άλλη χώρα της ΕΕ , και όχι μόνο....και βλέπουμε ότι η περιβόητη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν υπάρχει καν.

Εδώ υπάρχει μια ψυχοπαθογένεια , υπάρχει μια εμμονή της "ελληνικής" ελίτ στην Ελλάδα η οποία πιστεύει τα τελευταία 30-40 χρόνια ότι κάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη , στο τέλος θα επιτύχει τους στόχους της. Δεν βλέπουν όμως από τα λάθη τους τι έχει υποστεί ο ελληνικός λαός , πόσες ήττες , πόσες γεωπολιτικές καταστροφές και οικονομικές καταστροφές έχουμε πάθει. Αυτή η ψυχοπάθεια δεν έχει σχέση μόνο με εσφαλμένες πολιτικές , αν το δούμε σε μεγαλύτερο βάθος και βγάλουμε την μέση εικόνα της "ελληνικής" ελίτ και πάρουμε την άποψη, την γνώμη όλων των απλών Ελλήνων πατριωτών, θα δούμε ότι όλοι διαπράττουν το ίδιο λάθος , που διαπράττουν τα 240 εκατομμύρια των Αμερικανών , και τα 280 εκατομμύρια των πολιτών της Ευρώπης ...ΟΛΟΙ διαπράττουν το ίδιο λάθος σχετικά με την Τουρκία. Διότι ποιος είναι αυτός ο ταραξίας που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα τα τελευταία 30 χρόνια , από τις ακτές του Ατλαντικού μέχρι τις ακτές του Ειρηνικού.;; Μιλάμε για μια Ζώνη η οποία έχει περίπου 12 ώρες διαφορά.!!! Ποιος είναι αυτός ο οποίος διαπράττει μονίμως εγκλήματα και προβλήματα σε αυτήν την Ζώνη;;; Μήπως είναι η Αλγερία;; Μήπως είναι η Αίγυπτος;; Μήπως είναι καμιά χώρα παράδειγμα η Λιβύη την οποία την διαλύσανε...μήπως είναι η Ελλάδα;;; Μήπως είναι το Λιχτενστάιν;;; ΟΧΙ αυτός ο μόνιμος παραβάτης ο οποίος διαλύει την τάξη σε αυτήν την τεράστια Ζώνη είναι η ....ΤΟΥΡΚΙΑ.!!

Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα μας εδώ στην Ελλάδα;; Ενώ όλοι από όλον τον κόσμο , από την Ισπανία από τον Καναδά από την Γαλλία από την Ρωσία..περιμένανε από εμάς να τους δείξουμε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους Τούρκους (γιατί δίπλα τους έχουμε) , έχουμε υποστεί τόσες γενοκτονίες εμείς Ελλάδα αλλά και Κύπρος, και άλλοι γειτονικοί λαοί , και περιμένανε από εμάς να τους δείξουμε που είναι το πρόβλημα....εμείς ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ και πληρώναμε και τζάμπα ξενοδοχείο.Και παρασυρθήκαμε από το μεγάλο και ολέθριο σφάλμα της πολιτικής σάπιας ελίτ και οι απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας , αλλά και όλοι....και μπήκαμε σε αυτό το τούνελ και καθόμαστε και συζητάμε τόσα χρόνια ...αν η Τουρκία θα ακολουθήσει την πορεία της Δύσης , η εάν η Τουρκία θα χαράξει μια πορεία προς την Ανατολή για να πάει προς Κίνα και Ρωσία , και αν θα φύγει από το ΝΑΤΟ και όλα αυτά τα ωραία και γραφικά.

Κάνουν αυτό το λάθος ΟΛΟΙ και δεν κάθονται να διαβάσουν τι έχει πει ο ίδιος ο Ερντογάν από τον καιρό που ήταν ακόμα Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης , τότε που τον είχαν χώσει φυλακή γιατί είχε δημοσιεύσει ένα ποίημα για το Ισλάμ , τον μοστράρουν ως "περιστέρι της ειρήνης" και ζητάνε διαλόγους μαζί του χωρίς να έχουν καθίσει να διαβάσουν τι λέει ο Ερντογάν. Τι λέει στις εφημερίδες και τι λέει στο μικρόφωνο (που είναι της μόδας στην Τουρκία) . Και τότε θα καταλάβετε αν πρέπει η Τουρκία να είναι στην Δύση η στην Ανατολή. Ουδέποτε κάποιος εδώ στην Ελλάδα κάθισε σοβαρά να ασχοληθεί όχι με το τι θέλει η Ελλάδα από την Τουρκία, η το τι θέλει η Γερμανία από την Τουρκία...αλλά δεν ασχοληθήκανε ποτέ με το ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Δεν κάθισε ποτέ κανείς εδώ στην Ελλάδα να δει...τι θέλει αυτή η τριάδα που κυβερνά στην Τουρκία, όπως ο Ερντογάν ο Ισμαήλ Τζέμ , ο Γκιούλ, και παλαιότερα ο Νταβούτογλου ...τα παιδιά του Ερμπακάν .Η Τουρκία και οι ηγέτες της, και πριν αναλάβει ο Ερντογάν λένε κάτι πολύ διαφορετικό ...ότι από τις ακτές του Ατλαντικού (την Αμερική δηλαδή) μέχρι τις ακτές του Ειρηνικού υπάρχει μια Μεσαία Ζώνη , και αυτή η Μεσαία Ζώνη είναι η νέα γενιά των μουσουλμάνων . Και αυτή η νέα γενιά των μουσουλμάνων είναι αυτή που κάθεται ανάμεσα στην Ανατολή και στην Δύση και κύριο πυλώνα της έχει την...ΤΟΥΡΚΊΑ.!!!!

"...From the ‘Turkey axis’ to Middle Zone Project. Turkey could change the world’s axis...There is the “Turkey’s Axis” now. From now on, we are going to identify our strategic value. We are not concerned with what value we present for the U.S. or Europe. We are going to decide what value we present for Turkey, for our region, and our claims...There is a “middle zone” spanning the Atlantic and Pacific coasts. This zone is predominantly Muslim. This zone is the cradle of civilizations, cultures, and empires...This is the homeland of humanity. This axis is the world’s oldest economic basin, the map of millennia-old cities, the homeland of strong nations....World’s great wealth, power is on this axis. This zone determines the world order."

"...Turkey is right at the center of this axis. There is no other country which possesses such a vast area of influence, as well as political and cultural heritage partnership from the Atlantic coasts to the Pacific coasts, from Central Africa to Central Asia." .

".. Be prepared for extraordinary surprises!"

Αυτά τα λέει στην Γενί Σαφάκ ο Καραγκιούλ, αλλά είναι σαν να σας τα λέει ο ίδιος ο Ερντογάν, καθότι η Γενί Σαφάκ είναι η φωνή του Ερντογάν. Το σχέδιο λοιπόν του Ερντογάν είναι η Τουρκία με βάση αυτήν την Μεσαία Ζώνη θα δημιουργήσει έναν Τουρκικό Άξονα ο οποίος θα έρθει και θα καθίσει ανάμεσα στην Ανατολή και ανάμεσα στην Δύση. Και σε αυτήν την Μεσαία Ζώνη , τον τουρκικό άξονα η Τουρκία θα είναι ο πρωταγωνιστής και θα είναι ο τρίτος πόλος ανάμεσα στην Ανατολή και στην Δύση. Τώρα ίσως κάποιος αναρωτηθεί...αυτός ο τρίτος πόλος δεν ανησυχεί την Ρωσία;; Δεν χαλάει το στομάχι της Κίνας;; Δεν κάνει την Αμερική να χάνει τον ύπνο της;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σε ότι αφορά της πολιτικές ελιτ της Ευρώπης, της Αμερικής , της Ρωσίας της Κίνας ..ναι βεβαίως τους τρομοκρατεί. Αλλά αυτό αντισταθμίζεται από τους πληθυσμούς που διαβιούν μέσα σε αυτές τις χώρες , που είναι εξόχως μουσουλμανικοί πληθυσμοί , οι οποίοι λειτουργούν κάπως σαν αμορτισέρ στις αντιδράσεις και τις καταπραΰνουν. Εδώ καταπραΰνουν αντιδράσεις μέσα στην Ινδία, που η Ινδία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα με μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Μέσα στην Ινδία υπάρχουν 280-290 εκατομμύρια. μουσουλμάνοι , εκτός των άλλων θρησκειών .

Σημασία δεν έχει τι σκέφτεται η Ελλάδα για την Τουρκία, τι σκέφτεται η Αμερική για την Τουρκία, η τι σκέφτεται η Ευρώπη για την Τουρκία , αυτό που παίζει ρόλο και πρέπει να μελετήσουμε και να ερευνήσουμε είναι τι σκέφτεται η Τουρκία για την...Τουρκία.!! Και ενώ κάποιοι άνθρωποι πριν 20 χρόνια το είχαν καταλάβει ότι η Τουρκία διεκδικεί τον ρόλο της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , και την δημιουργία ενός τρίτου πόλου εξουσίας....σήμερα δεν το συζητάει κανένας. Έλα μου όμως που πλέον η ισλαμική ένωση των κρατών έχει περάσει απο την σφαίρα της φαντασίας , στην πραγματοποίηση της υπό την καθοδήγηση του Ερντογάν. Ήρθε η ώρα λοιπόν να παρατήσουμε τις μοιρολατρίες , και να αρχίσουμε να βλέπουμε τι λένε αυτοί οι άνθρωποι ..για παράδειγμα τι γράφει ο Καραγκιούλ ο εκδότης της Γενί Σαφάκ , τι γράφουνε οι διάφοροι άνθρωποι που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στην Τουρκία για λογαριασμό του Ερνοτγάν . Τι λένε;; Αυτά που σας γράφουμε σήμερα εδώ λένε . Και πρέπει επιτέλους να καθίσουμε κάτω σοβαρά εμείς οι Δυτικοί και να δούμε εκτός από τι λένε όλοι αυτοί...και που το πάνε το γράμμα. Τι ακριβώς επιδιώκουν , γιατί θα ξυπνήσουμε μια μέρα ΟΛΟΙ οι Δυτικοί (όχι μόνο η Ελλάδα) και θα βρεθούμε προ τετελεσμένου γεγονότος.

Διότι ναι...υπάρχουν αντιδράσεις και σοβαρές αντιδράσεις , αλλά για το σκεπτικό όλου αυτού του μεγαλεπήβολου σχεδίου τους 20 χρόνια , κανένας δεν έχει βάλει ένα ανάχωμα μπροστά σε αυτό. Κανένας.!!! Εδώ πλέον μας το λένε καθαρά και κυνικά ότι η Τουρκία έχει ένα μεγάλο σχέδιο , περί της δημιουργίας μιας Μεσαίας Ζώνης, ανάμεσα στον Άξονα της Ανατολής και Δύσης , δηλαδή θέλουν να δημιουργήσουν μια ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, και δεν τους νοιάζει καθόλου τι λέει η Αμερική για την Τουρκία, τι λέει η Ευρώπη για την Τουρκία, η το τι λέει η Ρωσία για την Τουρκία.! Μας έχουν γραμμένους όλους κανονικά. Τους νοιάζει μόνο τι λένε αυτοί . Και πλέον μετά απο αυτά τα άρθρα ο Καραγκιούλ ουσιαστικά ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΕΛΙΤ. Τους κάνει σκόνη όλους στην κυριολεξία , τους γελοιοποιεί , διότι τους λέει...ότι εμείς σας χρησιμοποιήσαμε , σας κοροϊδέψαμε, κάναμε την δουλειά μας , και τώρα σε αυτό το σημείο που είμαστε, είμαστε έτοιμοι για την επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ,όσο και να χτυπιέστε εσείς.  

Αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά για όλους τους γείτονες της Τουρκίας, για την Λιβύη για την Αίγυπτο, αλλά και για την ηλίθια Ισπανία διότι έχει απέναντι το Μαρόκο . Πλέον πρέπει να δημιουργήσουμε μια συμμαχία πολλών χωρών...που θα σταθεί το ανάχωμα στα μεγάλα σχέδια της Τουρκίας. Το θέμα ΔΕΝ αφορά μόνο την Ελλάδα...και αυτό το έχουν καταλάβει οι Γάλλοι , και οι Αιγύπτιοι.

17 σχόλια:

silver είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα πάντα το Βυζάντιο ανήκε στην Ανατολή ,δεν λέγανε καλύτερα σαρίκι παρά παπική τιάρα Οι Βυζαντινές μυστικές υπηρεσίες ήταν και είναι πανίσχυρες ,,τώρα το σχέδιο τους αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε silver το Βυζάντιο ήταν μια πολυεθνική αυτοκρατορία, και όχι αμιγώς ελληνική. Πολλοί αυτοκράτορες δεν ήταν Έλληνες και είχαν Χαζάρες μητέρες. Το Βυζάντιο κατακτήθηκε κομμάτι κομμάτι από τους Τούρκους, οι οποίοι τώρα θεωρούν την Τουρκία διάδοχη κατάσταση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Το Βυζάντιο ουδέποτε ανήκε στην Ανατολή, αλλά ούτε και στην Δύση...ήταν ακριβώς στην μέση.

Η πολιτική του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως μετά την πτώση της άλλοτε βασιλεύουσας, ήταν αρχικά με τους Οθωμανούς… «Καλύτερα το τούρκικο σαρίκι, παρά η παπική τιάρα», μετά και για λόγους ισορροπίας πέρασε και στην αγγλοσαξονική αυτοκρατορία, μιας και ο αγγλοσαξονικός προτεσταντικός τεκτονισμός αποδέχεται την ύπαρξη του Θεού, κάτι που δεν κάνει ο Γαλλικός τεκτονισμός, γαλλική κομούνα, μηδενιστές κ.λ.π. Αυτή η επιλογή του Φαναρίου συνεχίζεται μέχρι των ημερών μας. Έχω επαναλάβει ότι άλλο ο πολιτικός χριστιανισμός, και άλλο ο ιδεολογικός χριστιανισμός που είναι για τις μάζες. Οι καλύτεροι φίλοι του πολιτικού τμήματος της Ορθοδόξου εκκλησίας, είναι οι Άγγλοι τέκτονες, και οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες! Τα πρόσφατα για την ιστορία συνταρακτικά γεγονότα με τους Χριστόδουλο (Αθηνών), Ειρηναίο (Ιεροσολύμων) και Πέτρου (Αλεξανδρείας) δεν ήταν τυχαία…. βεβαίως αυτά τα γεγονότα έλαβαν χώρα την περίοδο της κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή Β΄… και είναι γνωστό με ποιο τρόπο έφυγε και ο Καραμανλής.

Είναι γνωστό ότι στο Άγιο Όρος, οι μισές μονές είναι με τους αγγλοσάξονες και οι άλλες μισές με τους Ρώσους, εκεί που ομονοούν πέραν του Θεού, είναι με τους… ιουδαιοχάζαρους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Κωνσταντινούπολη ήταν για 1.000 χρόνια ότι είναι σήμερα για 76 μόνο χρόνια, η Ουάσιγκτον. Για παράδειγμα μέσα στο χωροχρονικό ιστορικό συνεχές, είναι γνωστός ο ρόλος του πλατωνιστή Μιχαήλ Ψελλού, αλλά και του αριστοτελιστή Γεννάδιου Σχολάριου.

Για όσους έχουν μελετήσει ιστορία, είναι γνωστό ότι το Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος μετά τις εικονομαχίες, ήταν θέμα χρόνου το πότε θα πέσει.
Στις Εικονομαχίες κατά ουσίαν συγκρούστηκε ο ελληνισμός με τον ιουδαϊσμό, οι δυο εκφάνσεις του γίγνεσθαι.
Το αν η Κωνσταντινούπολη άντεξε σχεδόν 7 αιώνες ακόμα μετά την Εικονομαχία, οφείλεται στο ότι την εποχή της ήταν ήταν η μοναδική πνευματική δύναμη πολιτισμού στον πλανήτη.
Ο Γεννάδιος Σχολάριος ήταν αριστοτελιστής… είναι γνωστό το μένος του για τον νεοπλατωνιστή Πλήθων Γεμιστό. Ως Ανθενωτικός, ο Γεννάδιος, έμελλε να είναι αυτός όπου θα σήκωνε το βάρος της σκλαβιάς αλλά και της 2 αιώνων+ εκπαιδεύσεως και προετοιμασίας των Οθωμανών από τους Ανθενωτικούς, για τον νέο τους αυτοκρατορικό ρόλο.
Καλύτερα το τούρκικο σαρίκι, παρά η παπική τιάρα..

Επί των ημερών μας… ο Ερντογάν…… γνωρίζοντας το διεθνές παιχνίδι της δύσεως, αναζητά γεωπολιτικό ρόλο για την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η ιστορία όμως έχει την τάση να επαναλαμβάνεται… προμετωπίδα για την μη ολική επανάληψη της ιστορίας είναι ΜΟΝΟ τα πυρηνικά υποβρύχια της Γαλλίας, και οι πυρηνικοί πύραυλοι της Ρωσίας.

ΑΡΡ. είπε...


Ωραία, εμπεριστατωμένη ανάλυσις και εμβριθής. Συγχαρητήρια.
Όντως η Μικρασιατικός χώρος είναι κυριαρχικός και αυτοκρατορικός. Γεωστρατηγικώς Θέσις κλειδί και πληθυσμιακά υπεργόνιμος προς εργατικήν και στρατιωτικήν αξιοποίησιν.
Κάτι ήξεραν άρα τόσο οι αρχαίοι Έλληνες άποικοι, οι Πέρσαι εισβολείς, οι Μακεδόνες Έλληνες, οι αρχαίοι Ρωμαίοι, και τέλος οι ορθόδοξοι παπάδες οι λαβόντες εγκαίρως οθωμανική θέσι θρησκευτικής οικουμενιστικής συγκυριαρχίας μόλις το προδομένο και διεφθαρμένο, πολυεθνικό μεν πλην ελληνοδιοικούμενο, Βυζάντιο πήρε κλίσι οριστικής πτώσεως.
Όπως και κάτι ήξεραν οι αυτοκρατορικοί Άγγλοι επενδύσαντες εις την επιτυχίαν της ελληνικής εθνεγερσίας (όχι επαναστάσεως) για να σπάσουν το δυτικό πόδι του μκρασιατικού γίγαντος κι έτσι να ελέγχουν και τον μικρόν αιγαιακόν και τον μικρασιατικόν μεγάλο ασθενή.
Και ναι μεν ο μικρός ασθενής(Ελλάς) ελέγχεται έκτοτε πλήρως, ο μεγάλος όμως (Τουρκία) συνήλθε και αποβαίνει ήδη ισχυρός και ανεξέλεγκτος διότι τον διεγείρει η φυσική γεωστρατηγική δυναμική του χώρου. Και ο οποίος αναρρώσας μεγάλος ασθενής συμπαρασύρει μοιραίως και, αμφοτέρωθεν ίσως ασυνείδητα, τον μικρόν μοιρολατρούντα εισέτι ασθενή εις ανάρρωσιν,
δεικνύων την ευρωδυτικήν πολιτικήν αβουλίαν και αδυναμίαν αλλά και τον τρόπον της ιάσεώς του και θραύσεως των εθνικών αλυσίδων του...
Αλλά χωρίς την στήριξι του ελληνικού δυτικού ποδός το φιλόδοξον τουρκικόν όραμα (Κιτσίκης: ενδιάμεσος ζώνη) δυσκολεύεται λίαν του ευοδοθήναι. Εγγίζον γαρ τα ιερά ύδατα του Αιγαίου αρχίζει ¨μπάζειν νερά¨ διότι εκεί πια παίζουν παίκται πολλοί και μεγάλοι ακόμα και μεταφυσικοί...




Χρήστος είπε...

Στο μεταξύ, μας σκοτώνουν με μικρές δόσεις, πολύ ταχτικά, πολύ σιωπηλά, πολύ σοφά.
Κάθε μέρα γυρίζουμε στο σπίτι μας για να θάψουμε ένα νεκρό: μια σκέψη, ένα αίσθημα.
Σε λίγο δε θα χουμε τίποτε άλλο να κάνουμε παρά να κοιτάζουμε πως να βρούμε το ταΐνι μας,
σαν τα σκυλιά και σαν τις γάτες, με μόνη τη διαφορά, το χειρότερο,
πως θα κουβαλούμε μαζί μας τα υπολείμματα των ανθρώπων που ήμασταν...
Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ, Οι ευτυχισμένοι σκλάβοι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί τής Ελευθερίας....

Ανώνυμος είπε...


"Τουρκική Ισλαμική Ένωση"
Που θα φέρει ειρήνη, αγάπη και ηρεμία για άλλη μια φορά.

Ο τίτλος του κατάπτυστου γενίτσαρου χαφιέ Καραγκιούλ στην πνευματική ονείρωξή του που γέννησε και τον χάρτη της βλακείας του.

Βεβαίως κουβέντα για την εργοδότριά του και το πανούργο εωσφορικό ιερατείο της που κρύβονται πίσω απ'όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια αλλά δεν παύουν ποτέ να ονειρεύονται και αυτοί μία παγκόσμια εξουσία. Βολικό θα είναι γι' αυτούς
το μάντρωμα του τερατογεννημένου Ασιατικού Ισλάμ(καμία σχέση με το Ισλάμ του Προφήτη). Δίνοντας τον ρολάκο του έπαρχου σε ένα τυχοδιώκτη απλώνουν τα σεντόνια τους εκεί που δεν τους πέρνει και έτσι μεγαλώνουν και τις αγορές τους.
Λογαριάζουν όμως όλοι τους χωρίς τον ξενοδόχο, και δυστυχώς γιά αυτούς τους τυχοδιώκτες και για το άλλο το Υπερατλαντικό τσιράκι τους, ο ξενοδόχος από τις 3 Ιανουαρίου 2020 τους έχει κηρύξει τον πόλεμο και μάλιστα εκεί που τους πονάει...

ΕΡΙΩΠΑΣ





ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Σε παλαιότερη ανάρτηση είχα γράψει για το Βυζαντινό "Τάγμα της Ανατολής" και τον Μιχαήλ Ψελλό.

Είχα υπαινιχθεί ότι το συγκεκριμένο Τάγμα - με άλλη μορφή και όνομα φυσικά - πιθανότατα εξακολουθεί να υφίσταται.

Σε πρακτικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα υπάρχουν κάποια "διεθνή κέντρα" που επιθυμούν την επανένωση του Γεωπολιτικού χώρου του Αιγαίου - για τους δικούς τους σκοπούς φυσικά.

Αλλά ίσως - και τονίζω αυτό το ΙΣΩΣ - αυτή η επιδίωξή τους να ευνοήσει τελικώς τον Ελληνισμό, εάν κι εμείς παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας...

ΥΓ 1 : Ο φίλος ΑΡΡΙΩΝ έχει απόλυτο δίκιο όταν γράφει ότι ο Ελληνισμός είναι χωλός χωρίς την Μικρά Ασία, η οποία πάντοτε του προσέδιδε το αναγκαίο γεωπολιτικό και πληθυσμιακό βάθος.

Σε αυτό έχει επίσης δίκιο ο Κιτσίκης, αν και διαφωνώ με τον φιλοτουρκισμό του.

ΥΓ 2 : Οφείλουμε να μελετούμε σε βάθος ΚΑΙ το Βυζάντιο, καθόσον υπήρξε το μακροβιότερο Κράτος της Ιστορίας - πλην της Κίνας.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τοποθεσία της αποικίας των Μεγαρέων είναι Τόπος Δύναμης, και η εντολή του Δελφικού Μαντείου στον Βύζαντα δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Είναι άξιον μελέτης το πώς ο Ελληνισμός ( αρχικώς διωκώμενος ) μπόρεσε σταδιακώς να μετασχηματίσει το Κράτος αυτό επί το ελληνικώτερον, και τελικώς να ταυτίσει την πόλη του Βύζαντα με την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού.

Ανώνυμος είπε...


Θρίλερ στη Ρόδο: Δύο συλλήψεις ΕΛΛΗΝΩΝ για κατασκοπεία -Έστελναν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Τούρκους.

Αμφότεροι όμως είναι και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/rodos-syllipseis-kataskopeia-fotografies-ploia

Σώπααααααααααααα;;;;
Έκαναν τέτοια πράγματα τα τελχινάκια τα παλιόπαιδα; Σίγουρα θα παρασύρθηκαν.
Τι κάνεις όμως με την κατάπτυστη φυλλάδα που μιλά για Έλληνες κατασκόπους σε βάρος της ...χώρας τους;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

ΥΓ 3 : Σχετικό με το θέμα που μας απασχολεί εδώ και μερικές μέρες :

Beforetitsnews.com - 1000 mile/ huge UFO closed at the International Space Station 09/Dec/2020

Μπορείτε να το δείτε κι εδώ :

Thesecretrealtruth.com - κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ : ΟΥΠΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;; (βιντεο)

Ανώνυμος είπε...

…και μη ξεχάσει κανείς να στείλει αύριο στους απατεώνες Κέρκωπες, τους γείτονες εξ Ανατολών της Ελλάδος, την κατανόησή του για την τιμωρία που υπέστησαν κάποτε από τον Ζευ.
https://www.giortazei.gr/imera-tis-maimous/

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Θρίλερ στη Ρόδο: Δύο συλλήψεις ΕΛΛΗΝΩΝ για κατασκοπεία -Έστελναν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Τούρκους.

Και οι δύο ΤΟΥΡΚΟΙ είναι .! Ο ένας που κατέβηκε από την Κομοτηνή στην Ρόδο γουστάριζε πιτσιρίκες και σύχναζε σε κωλάδικα στην πόλη της Ρόδου.
Σε κάποιο από αυτά γνώρισε τον ΤΟΥΡΚΟ που δουλεύει στο τουρκικό προξενείο στην Ρόδο, ο οποίος τον κερνούσε ποτά και του έκανε πάσσα γυναίκες, ώσπου τελικά του πρότεινε αμοιβή για να διενεργήσει κατασκοπεία.
Αυτά μας είναι γνωστά, και γίνονται συνέχεια...ειδικά στην Θράκη γίνεται χαμός. Οι τούρκοι πράκτορες κυκλοφορούν ανοιχτά μέρα μεσημέρι και οπλισμένοι.

Άλλα όλες οι κωλοφυλλάδες , όλα τα λαδωμένα παπαγαλάκια λένε ακριβώς αυτό , ότι δύο ΕΛΛΗΝΕΣ έκαναν την κατασκοπία. Δεν λένε όμως το γιατί βάζουν τούρκους να κάνουν την κατασκοπεία αφού έχουν δορυφόρους;; Γιατί τι να δουν οι δορυφόροι; Στην πραγματικότητα, το Καστελλόριζο είναι ολόκληρο ένα ΤΥΦΛΟ σημείο, όλοι οι δορυφόροι υπόκεινται σε αντίμετρα.
Το δορυφορικό σύστημα των Μογγόλων, υποτίθεται ότι έχει διακριτική ικανότητα 40 εκ., αλλά στην πραγματικότητα είναι άνω του 1 μ. με ιδανικές καιρικές συνθήκες και χωρίς την χρήση παρεμβολών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ο τίτλος του κατάπτυστου γενίτσαρου χαφιέ Καραγκιούλ στην πνευματική ονείρωξή του που γέννησε και τον χάρτη της βλακείας του.

Βεβαίως κουβέντα για την εργοδότριά του και το πανούργο εωσφορικό ιερατείο της που κρύβονται πίσω απ'όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια αλλά δεν παύουν ποτέ να ονειρεύονται και αυτοί μία παγκόσμια εξουσία.

Ούτε ο τίτλος ούτε ο χάρτης , ούτε τα λόγια του κειμένου είναι του Καραγκιούλ. Αυτός ένας απλός σπίκερ άλλων είναι. Ο χάρτης κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια..από το 2013 νομίζω. Και δεν έχει εργοδότρια αλλά ΕΡΓΟΔΟΤΗ...ο Καραγκιούλ είναι η φωνή του Ερντογάν. Ενός Ερντογάν που τα έχει πολύ καλά με τις μισές ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα. Μια Κίνα που κάποιος/κάποιοι την δυνάμωσαν...και την ελέγχουν. Και είναι οι ίδιοι που δυνάμωσαν τις ΗΠΑ και τώρα τις διαλύουν.

Διάβασε αυτό το κείμενο από τον Μάιο του 2013 και θα δεις και τον χάρτη πάνω πάνω.
https://infognomonpolitics.gr/2013/06/blog-post_5767-3/

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ τους. Οι Χαζάροι Εβραίοι τραπεζίτες δυνάμωσαν την Κίνα..αυτοί την ελέγχουν ενεργειακά και οικονομικά , και είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν το 1913 στην Αμερική την Federal Reserve Bank , και στην συνέχεια οι ίδιοι υποστήριξαν το κινέζικο γιουάν , και βρίσκονται μέσα στο City του Λονδίνου.

Ανεβάζουν και κατεβάζουν αυτοκρατορίες...η Τουρκία είναι δικό τους πιόνι.

Μμ. είπε...



Ε
ο ξενοδόχος από τις 3 Ιανουαρίου 2020 τους έχει κηρύξει τον πόλεμο και μάλιστα εκεί που τους πονάει...

......................................................................

Κρατώ την ημερομηνία, πρώτος στα ξενοδοχειακά.

Ανώνυμος είπε...

Συνέλαβαν λέει δυο κατασκόπους... και όντως κάτι τρέχει στα γύφτικα!
Τους ΑΡΧΙ-ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ που κυβερνούν σε προεδρικά μέγαρα, Μαξίμου, βουλή ΠΟΤΕ;;;;;;;;;
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τους άφησαν ήδη ελεύθερους αγαπητή Ν...Τους ορίστηκε δικάσιμος και τους αφήσανε.Με ομολογημένη δράση προς όφελος τρίτης χώρας, τους αποδόθηκαν κατηγορίες για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα, δηλαδή 2-3 χρονάκια και καθαρίσανε.
Ούτε αυτό δεν τολμά να κάνει, η προδοτική, χεσμένη "Κυβέρνηση των Αρίστων".
Σα να λένε, "μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε".

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Λ.
Σα να λένε, "μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε".
.........................................................

Είναι εσκεμμένο αυτό,
είναι πεμπτοφαλαγγίτικος υβριδικός πόλεμος αυτά τα συνεχή εθνικά αυτογκόλ, αυταί αι συνεχείς εθνικαί ταπεινώσεις από τας ξενοδούλους-κατοχικάς κυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως
(πολεμάμε τον ελληνικό νατιβισμό είπαμε και σ' αυτό έχομε συμμάχους και τους Τούρκους είναι η μισελληνική πολιτική των συγχρόνων Εφιαλτών)
για την καταρράκωσι του ηθικού του ελληνικού λαού και την άνευ όρων παράδοσί του.
Ο ¨δημοκρατικός¨ εχθρός γαρ προ πολλού εντός των τειχών.

Αλλά δεν θα λυγίσωμε ποτέ ημείς ως Έλληνες, υιοί θεών,
γιατί εμείς εγράψαμε την ιστορία του πολιτισμού
όταν οι σημερινοί νεόπλουτοι σφετερισταί αυτής της ιστορίας,
χοροπηδούσαν με βαρβαρικές κραυγές πάνω στα κλαδιά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο δίκιο φίλε ΑΡΡΙΩΝ για τον πεμπτοφαλαγγίτικο υβριδικό πόλεμο που δεχόμαστε...θυμάσαι τους δυο Έλληνες αξιωματικούς που πέρασαν χωρίς να το καταλάβουν σε Τουρκικό έδαφος έμειναν χωρίς λόγο 6 μήνες σε Τουρκική φυλακή.Οι δυο μουσουλμάνοι που συνελήφθησαν στη Ρόδο για κατασκοπεία με οπτικό υλικό από Ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις αφέθηκαν ελεύθεροι....