ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Απειλή ότι θα ασκήσει βέτο ο Τράμπ. Στα παπάγια μας.!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μας "απειλεί" ότι θα ασκήσει βέτο ο Φράντζας ..και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα και θαυμαστικά παντού θέλοντας να δώσει έντονο τόνο. «Ο μεγαλύτερος νικητής από το νέο αμυντικό μας νομοσχέδιο είναι η Κίνα. Θα ασκήσω βέτο», έγραψε.
Στα παπάγια μας ανόητε , δεν θα ασκήσεις το βέτο, επειδή το νομοσχέδιο εμπεριέχει τις κυρώσεις κατά των Μογγόλων. Αλλά επειδή θέλεις να περάσεις, την διάταξη για τις κυρώσεις στα κοινωνικά μέσα.

Είναι αμφίβολο αν θα το τολμήσεις, διότι δεν είναι κάτι απλό, θα σε φέρει σε ρήξη με τους ΠΑΝΤΕΣ. Αλλά και αν θα το κάνεις τελικά μας είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ , διότι αν δεν περάσει τώρα θα περάσει αργότερα.!! Ακόμη και αν 2 η 3 Γερουσιαστές, από τους λίγους που πρόσκεινται σε σένα, το σταματήσουν με χολντ η με φίλιμπάστερ, είναι σίγουρο ότι τελικά θα περάσει, ακόμα και αν χρειαστεί να ασκηθεί κλότσερ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

λυκ καλησπερα . θα ηθελα αν μπορουσες να απαντουσες η σε μια αναρτηση για ολα αυτα που δημοσιευονται σε μπλογκς και youtube με τους ενγχωριους υποστηρικτες του τραμπα .

οτι εχει καθαρισει τα ερπετα οτι θα γ@@@σει τον μπαιντεν οτι οτι οτι και με δυο λογια οτι τον εχουν σαν μεσσια του πλανητη και περιμενουν ολοι να αποκαλυψει ο τρομπας ολα τα μυστικα τα οποια ταλαιπωρουν τον κοσμο !!!!

περιμενω αναλυση γι αυτο που γινεται στο διαδυκτιο ειδικα μετα τις εκλογες των ηπα.

υγ. απο ολο το κυμα αυτο υποστηριξης πρεπει να ειμαι απο τους λιγους μαλλον που δεν με ενδιαφερει και δεν πιστευω στον τρομπα γιατι απλα δεν υπαρχουν στον σημερινο κοσμο τοσο αγγελικα πλασμενοι ηγετες αλλα μονο ηγετες-εταιριες που κοιταζουν το συμφερον τους και κατ επεκταση το συμφερον της χωρας τους με εξαιρεση τους δικους μας πω-λιτικους.

νασαι καλα


χρηστος