ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Το εμβόλιο γενετικής μηχανικής, να το κάνουν μέσα σε μια ημέρα όσοι νέμονται και υπηρετούν αυτό το κράτος. Και αυτή την ημέρα να την ονομάσουμε Ημέρα Ανεξαρτησίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πρός θεού , μην κάνουν πρώτοι το εμβόλιο γιατροί και νοσοκόμες .! Αν πάθουν κάτι κακό αυτοί..χαθήκαμε.!! Να κάνουν πρώτα το εμβόλιο οι πολιτικοί και οι λαθρομετανάστες. Και αν πεθάνουν μετά κάποιοι από αυτούς μένουμε ασφαλείς. Και αυτό είναι το σωστό! Αλλά ποιος μας εγγυάται μετά ότι το υγειονομικό προσωπικό ως μέρος του ανθελληνικού κρατικού συστήματος, στης επόμενες εκλογές δεν θα ξανά ψηφίσουν έναν άλλο Μητοστάκη... Τσίπρα κ.λ.π.

Δεν θα ήταν σωστό για το καλό όλων μας... το εμβόλιο γενετικής μηχανικής, να το κάνουν μέσα σε μια ημέρα όσοι νέμονται και υπηρετούν αυτό το κράτος; Και αυτή την ημέρα να την ονομάσουμε Ημέρα Ανεξαρτησίας;

Όλο αυτό που γίνεται έχει την ίδια λογική όπου στο παρελθών είχαν όλοι με ολοκληρωτικές προθέσεις και τέλος έχασαν... πόσο βλάκες μπορούν να γίνουν; Αυτό που έχει ξεκινήσει σαν αντίδραση  δεν μπορούν να το σταματήσουν, ειδικά με την επιβολή. Έτσι κάνουν στην Βόρεια Κορέα (Viva Kim), στις ναζιστικές δικτατορίες και στα φασιστικά καθεστώτα, αλλά και στις Δειμοκρατίες που παριστάνουν τις Δημοκρατίες!!!

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Κλινική Γένεσης Θεσσαλονίκη το προσωπικό των χειρουργείων αρνήθηκαν να υπογράψουν την δήλωση σχετικά με το εμβόλιο ,έτρεξαν να τις δώσουν προτού αρχίσει ο εμβολιασμός ,το ίδιο και στο Ιπποκράτειο .

Εδώ αρχίζει η μάχη της συνείδησης....πόσοι θα αντέξουν.

ΔΙΟ είπε...

Καλησπέρα Λ.,
θέλω να μοιραστώ μία τρελή φανταστική ιστορία. Πριν κάποιο καιρό επισκέφθηκα ένα καθηγητή Βοτανολογίας για κάποιες ερωτήσεις που είχα. Πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι σαν Γεωπόνοι αυτό που φοβούνται είναι τα γενετικά τροποποιημένα φυτά, αλλά ο λόγος που τα φοβούνται είναι γιατί από πίσω κρύβεται ο πραγματικός στόχος που είναι η γενετική τροποποίηση του ανθρώπου.

Ο σκύλος με τον άνθρωπο δεν μπορεί να αλληλογονοιμοποιηθεί με φυσικό τρόπο ή αλλιώς υπάρχει μηδενική/σχεδόν μηδενική πιθανότητα. Ένα άλογο με ένα γαϊδούρι που είναι πιο κοντά γενετικά μπορούν να αλληλογονοιμοποιηθούν αλλά το αποτέλεσμα είναι στείρο Αν πάρεις λοιπόν ένα πληθυσμό και δημιουργήσεις διάφορες γενετικές μεταβολές σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπάρχει αποκλίνουσα πορεία στα γενετικά χαρακτηριστικά των παιδιών του πληθυσμού τότε σε μερικές γενιές θα στειρωθούν όλα.

Από συναισθηματικής πλευράς και "φυλετικού" συμφέροντος κάτι τέτοιο ευνοεί ομάδες που δεν μπορούν να αναπαραχθούν φυσικά, γιατί εξισώνει αυτούς που μπορούν μαζί τους αφού πλέον όλοι είναι ανίκανοι να αναπαραχθούν. Δηλαδή αν γίνει μαζική στείρωση είναι μία αναβάθμηση των ανίκανων να αναπαραχθούν/διαιωνιστούν ομάδων της κοινωνίας.

Η επιστήμη θα έδινε "λύσεις" σε κάτι τέτοιο με τις ευλογίες των κυβερνήσεων και του ΟΗΕ και των άλλων "κ(ω)αλόπαιδων". Αυτές οι λύσεις θα περιελάμβαναν το τρίπτυχο τεχνητές μήτρες - εξωσωματική - γενετική τροποποίηση εμβρύων και παιδιών.

Τα οικονομικά οφέλη τεράστια. Το εμπόριο εμβρύων, νηπίων και παιδιών είναι το πιο διαχρονικό και ποιοτικό είδος εμπορίου για κάθε εγκληματία. Σκεφτείτε μόνο κάποιες χρήσεις:
γενετικά τροποποιημένα έμβρυα/κρεατόμαζες για μέγιστη παραγωγή τροφής
γενετικά τροποποιημένα έμβρυα/κρεατόμαζες για ενισχυμένα όργανα (δωρητές)
γενετικά τροποποιημένα έμβρυα/παιδιά σεξουαλικοί σκλάβοι
γενετικά τροποποιημένα έμβρυα/παιδιά με συγκεκριμένες ικανότητας για διαδοχή πλουσίων (καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές, κ.α.)
γενετικά τροποποιημένα έμβρυα για καλλυντικά και φάρμακα αντιγήρανσης
γενετικά τροποποιημένα έμβρυα/παιδιά για χειρωνακτικές εργασίες (δούλοι)
γενετικά εμβόλια μίας χρήσης για αλλαγή χαρακτηριστικών ανθρώπινων ή ζωικών
εξάλειψη γυναίκας και άνδρα (οικογένειας), ανάθεση παιδιών για "εκπαίδευση/βιασμό" σε οικογένειες που διαλέγει η κυβέρνηση

Το σενάριο μπορεί να φαντάζει μακρινό σε κάποιους αλλά το μόνο σημείο που απαιτείται για να συμβεί είναι η πρώτη μαζική γενετική διαφοροποίηση. Αν συμβεί αυτό τότε τα άλλα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν.

Μμ. είπε...



Έχω μια αποριούλα. Είμαι, εννοείται, ¨άνθρωπός τις¨ υγιής τας φρένας και το σώμα (άρα και προληπτικά λίαν προσεκτικός ως προς την έκθεσί μου σε παθογόνα περιστατικά και μάλιστα επιδημίας-πανδημίας σοβούσης.) Και άρα μηδέν πιθανότητες προς το παρόν για προσβολή κορωνοϊού. Γιατί να υποχρεούμαι να κάνω αντικορωνοϊκό εμβόλιο και αυτομάτως να έχω έστω 5% πιθανότητες αγνώστων παρενεργειών που ενδέχεται να έχουν κόστος την δική μου ζωή αλλά και των άλλων;


Υ.Γ.
Εκείνο το εκ παραδρομής ¨ (το) παρελθ ώ ν¨ (ωμέγα) βγάζει μάτι και το δυστύχημα είναι ότι κυκλοφορεί αποκαρδιωτικά ευρέως.
Ο ¨παρελθ ώ ν χρόνος, ¨ το παρ ό ν, το παρελθ ό ν (ουδέτερο με όμικρον) είναι το σωστό. Αλλά θα μου πεις εδώ έχομε δημοκρατική ισοπέδωσι όλων των ευγενών αξιών στην γλωσσική ισοπέδωσι θα κολλήσωμε;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν πειράζει φίλε Μμ αν βγάζει μάτια το "Ω" ..εδώ βγάζουν μάτια και μάτια οι παπαριές απο ομαδούλα της πλάκας που μας το παίζουνε και εθνικστές..ενώ από πίσω κρύβονται ξένες μυστικές υπηρεσίες. Το δικό μου ορθογραφικό λάθος...είναι απλά ένα ορθογραφικό λάθος...τουλάχιστον πίσω απο εμένα ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΔΑΣ "Ε" ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ...ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Α' ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ;;;

Μάλλον το εξωγήινο ανδρομέδιο d.n.a. δεν αντέχει στην Γη όπως φαίνεται.!! Το μόνο που αντέχει το το εξωγήινο ανδρομέδιο d.n.a. είναι τα χαμουρέματα πίσω από την πλάτη της γυναίκας τους, όταν δεν παίρνουν τα χάπια τους. Τουλάχιστον το δικό μου λανθασμένο και φτωχό "ω" ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...


"ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ."

έτσι ακριβώς είναι αγαπητέ...όμως είναι και ο μόνος τρόπος να εκτεθούν σε τέτοιο βαθμό για να έχουν μια επάξια θέση στην λίστα όσων είναι εχθροί του έθνους.
όπως γνωρίζεις πολύ καλά μεγαλώνει κάθε μέρα η λίστα αυτή.Οι εγγεγραμμένοι σε αυτήν, διαγωνίζονται ποιος είναι αυτός που θα πάρει την πρώτη θέση.....για τον δρόμο χωρίς επιστροφή

Μμ. είπε...



Αγαπητέ μου Λ.
Εί πρόκειται για εθνικιστάς του τύπου Καρατζαφύρωμ, Αδώνιδος και Βορίδου ας λείπειεν καλύτερα. Αναλώσιμοι γαρ οι τοιούτοι και ανακυκλώσιμοι πολιτικοί τυχοδιώκται του τύπου ανανηψάντων αριστερών Παπακωνσταντίνου και Γεωργαλά επί Απριλιανής δικτατορίας, ει ενθυμείσαι. Επί προηγουμένης των ζωής σίγουρα ευδοκιμήσαντες θα υπήρξαν πάντες αυτοί χαμαιλέοντες.

Το καλό το πράμα άλλωστε αργεί. (Ει και ενίοτε και ως λέγεται ¨αργεί το πλοίον σκ... εστί πεφορτωμένον...¨)
Οψόμεθα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μμ : Εί πρόκειται για εθνικιστάς του τύπου Καρατζαφύρωμ, Αδώνιδος και Βορίδου ας λείπειεν καλύτερα.

Φίλε Μμ...ανορθόγραφος είμαι όχι βλάκας.!! Τα ονόματα που έγραψες ουδεμία σχέση έχουν με αυτές τις δήθεν ανδρομέδιες ομαδούλες. Γνωρίζω πολύ καλά ποιοι κρύβονται από πίσω και από ποιο ξένο κέντρο έχει δοθεί πριν καιρό η εντολή για την δημιουργία όλων αυτών των "εθνικιστικών" ομάδων.

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ, ποια είναι η γνώμη σου για την ομάδα του ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ;;

Ίσως δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε άλλα ιστολόγια, αλλά θα ήθελα την άποψή σου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μιχάλη δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την ομάδα ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.! Αν δεν ασχοληθώ αν δεν καθίσω να ψάξω κάτι δεν μπορώ να έχω σωστή άποψη. Και όπως είπες και εσύ δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε άλλα ιστολόγια. Πάντως η λέξη "ομάδα" δηλώνει αρκετά άτομα..πέραν του ενός. Ο γράφων ουδέποτε είχε σχέση με ομάδες...πάντοτε ήμουνα μοναχικός Λύκος. Το ιστολόγιο το δημιούργησα ολομόναχος και το χειρίζομαι (σχόλια, αναρτήσεις κ.λ.π) μόνο εγώ.

Έτσι είμαι σίγουρος και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Όπως λέει και μια παροιμία...”Ο λύκος έχει χοντρό το σβέρκο του, επειδή κάνει τις δουλειές μόνος του”..στην Ελλάδα δεν ευδοκιμούν τα συνεταιριστικά σχήματα. Είναι τόπος όπου επιβιώνουν μόνο οι λύκοι…Ποτέ δεν ήμουν οπαδός συνεταιρισμών, συνδικάτων και δημοκρατιών.

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Ειλικρινής και τίμια η απάντησή σου ΛΥΚΑΣΤΡΕ.

Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω μαζί σου ως προς το θέμα της μοναχικής δράσης.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια έχω ασχοληθεί με το λεγόμενο "Ελληνοκεντρικό" κίνημα και έχω εμπλακεί σε πολιτικές ομάδες, συλλόγους κλπ κλπ.

Τελικώς ξέκοψα απ'όλους και κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα μ'εσένα.

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ευδοκιμήσουν τέτοια συλλογικά σχήματα στην Ελλάδα.

Πάντοτε όλοι θέλουν να είναι αρχηγοί, και πάντοτε θα εισχωρούν διάφοροι βαρεμένοι, ψώνια, παρλαπίπες και πράκτορες.

Η Ελληνική Ιστορία μας διδάσκει άλλωστε ότι οι Έλληνες ενώθηκαν ΜΟΝΟΝ υπό κάποιον ισχυρό Ηγέτη και - συνήθως - δια της βίας.

Τα τελευταία χρόνια ακολουθώ κι εγώ έναν πιο μοναχικό δρόμο και προσπαθώ να επηρεάσω το Κβαντικό Πεδίο με συνεχή μελέτη και άσκηση Θέλησης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΙΧΑΛΗΣ : Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω μαζί σου ως προς το θέμα της μοναχικής δράσης.
Από τα φοιτητικά μου χρόνια έχω ασχοληθεί με το λεγόμενο "Ελληνοκεντρικό" κίνημα και έχω εμπλακεί σε πολιτικές ομάδες, συλλόγους κλπ κλπ.

Φίλε Μιχάλη σε αντίθεση με σένα..όσο ήμουν φοιτητής ήμουν όσο περισσότερο "αόρατος" γίνεται, δηλαδή δεν ασχολήθηκα με κανέναν σύλλογο η οργάνωση , ούτε σε φοιτητικές πολιτικές η άλλες ομάδες. Πήγαινα παρακολουθούσα το μάθημα και έφευγα.!! Τα απέφευγα όλα αυτά όπως ο διάολος το λιβάνι. Βέβαια ούτε τότε ούτε τώρα είμαι κοινωνικός άνθρωπος που λένε...είμαι περίεργος, αντικοινωνικός, μονόχνοτος και κακός.

Συνειδητά κακός...όταν πάρω μια απόφαση ο κόσμος να χαλάσει θα την πραγματοποιήσω. Σήμερα για παράδειγμα έδειρα τον γείτονα...απειλούσε κάτι γεροντάκια με μικρή σύνταξη ότι αν δεν πληρώσουν τον λογαριασμό για την επισκευή του ασανσέρ...αυτός θα το έκλεινε.!! Τους τοιχοκόλλησε και χαρτί που τους απειλούσε κιόλας. Τα πήρα άσχημα και τον "ξεσκόνισα" καταλλήλως. Δεν θα τολμήσει να το ξανακάνει.

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Κακός ;; Τι ακριβώς είναι ο κακός άνθρωπος ;;

Το να δείρεις κάποιον που απειλεί γεροντάκια σε κάνει "κακό" ;;

Η Ηθική του Πολεμιστή είναι πάνω από το "καλό" και το "κακό".

Άλλωστε ο καθένας πολεμά με τον τρόπο του.

Εγώ πχ είμαι κοινωνικός και ευχάριστος, αλλά χειραγωγώ το περιβάλλον μου με τον δικό μου τρόπο...

Μείνε λοιπόν όπως είσαι και συνέχισε τον πόλεμο !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΙΧΑΛΗΣ : Κακός ;; Τι ακριβώς είναι ο κακός άνθρωπος ;;

Όταν δέρνεις κάποιον (όχι τόσο για τα γεροντάκια αυτά ήταν η αφορμή) γιατί σου αρέσει να δέρνεις τα ρεμάλια. Βέβαια όταν λέω ότι είμαι κακός εννοώ ότι βρίζω, δέρνω, πίνω που και που καπνίζω...θυμάμαι τα πάντα και δεν συγχωρώ ποτέ αν κάποιος μου κάνει κάτι. Αποφεύγω τις κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν είμαι (και δεν θέλω να είμαι) ευχάριστος στους γύρω μου. Στην εργασία μου είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός από τους συνεργάτες-συναδέλφους μου και απεχθάνομαι τους τεμπέληδες και τους παρτάκηδες.

Όλη αυτή η καραντίνα προσωπικά εμένα ΔΕΝ με επηρέασε στο παραμικρό,δεν άλλαξε κάτι στην ζωή μου, διότι και πριν όπως και τώρα διάγω λιτό και μοναχικό βίο. Ουδέποτε με ενδιέφερε η κοινωνικότητα και η γνώμη των άλλων. Διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι όταν η Αχρηστία βολεύεται, η Αριστεία μεταναστεύει.Και θέλω να είμαι Άριστος παρά Άχρηστος.

ΑΡΡ. είπε...



Η οργάνωσις ισχύει και επιβάλλεται δια εκτάκτους στρατιωτικού χαρακτήρος περιστάσεις. Τότε εξ ανάγκης θα παρουσιασθή και ο κατάλληλος οργανωτής και χρηματοδότης. Εν καιρώ ειρήνης και ομαλού (ελεγχομένου) πολιτικού τοπίου όπως από 1974 έως σήμερον έχουν απλά μασωνοειδή κυκλωματικόν ή και συνδικαλιστικόν χαρακτήρα (προγυμναστήρια αναδείξεως πολιτικών στελεχών του συστήματος για νέους με τέτοιες φιλοδοξίες.)
Ένας καραβανάς μας έλεγε κάποτε σε ομιλία του (μεταπολίτευσι) απευθυνόμενος σε αξωματικούς και στρατιώτες, Ε.Α. εγώ, (ήταν σε έξαρσι η αποχουντοποίησι τότε και ο αριστερισμός συνωμοτισμός και στις τάξεις του στρατού) έλεγε αυτός ότι εδώ οργανώσεις δεν χωρούν γιατί ο στρατός είναι ήδη οργάνωσι, οργάνωσι μέσα στην οργάνωσι πώς, και είχε δίκαιο. Το ίδιο και η εκκλησία είναι οργάνωσι η αρχαιοτέρα και μητέρα όλων γι αυτό κι έγινε θεσμός όπως ο στρατός.
Όταν ίδης όμως θεσμοί όπως οι ανωτέρω να καταρρέουν οικονομικά όπως επί τσαρικής Ρωσίας, τότε και κατά το ρηθέν του προφήτου λέγοντος ¨Follow μάγκες the money,¨ κοίτα πού πάει το χρήμα που φεύγει από κει, βεβαιώσου και τοποθετήσου αναλόγως.
Αυτά για τους ειδικούς του χώρου αυτού. (μεγάλα κεφάλια και τσιράκια τους.) Όσο για τους αγνούς και ανιδιοτελείς πατριώτας που δεν είναι επαγγελματίαι ¨οργανοπαίκται¨ τυχοδιωκτικής μορφής αλλά λιθαράκια εθνικού προχώματος στον εθνικό κατήφορο, προσοχή.
Όχι προχώματα πολιτικά που θα παρασύρει και εκφυλίσει η ποτάμια ορμή (βλ. Σόρος και αντιφα) του χρήματος. (Οι πρώτοι θα τα οικονομήσουν, οι επόμενοι αφελείς θα χρεωκοπήσουν.) Λούφαξε τότε και περίμενε ενεργών αντιστασιακώς όσο σε παίρνει.
Μόνο όταν το χρήμα αλλάξη εντεύθεν κοίτη θα είναι καιρός για σίγουρα συσπειρωτικά και όχι θνησιγενή εθνικά αναχώματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που φοβίζει δεν είναι αναγκαία και κακό. Κακία είναι η άγνοια.
Και κάτι ακόμη. Μήπως το παρελθόν δεν είναι ο παρελθών χρόνος; Ή ακόμη και η ἤλυσις;
Διότι το ουδέτερο "παρελθόν" είναι παντελώς άγνωστο στην αρχαία Ελληνική γλώσσα και κατά την γνώμη είναι γλωσσική ισοπέδωση.

ΕΡΙΩΠΑΣ

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους . Χαχα , σκορπιός είσαι και εσύ ? δε ξεχνάω και δεν συγχωρώ εύκολα .... κάτι μου θυμίζεις , να μην πω για το μοναχικός. Μην μπερδεύεις το κακός που λες με αυτό που κάνεις να παρέμβεις στην αδικία , δεν είναι κακία αυτό. Κακός είναι αυτός που βλάπτει τον άλλο από βίτσιο ή για δικό του όφελος . Εγώ λόγω του μαγαζιού κάνω αναγκαστικά γαργάρα την γνώμη μου μερικές φορές για να μην μου ρίξουν μαύρο. Πχ ένας νεαρός ΚΚΕς δεν ξαναπάτησε όταν του είπα ελαφρά ότι δεν συμμετέχει σε καμιά λήψη αποφάσεων και δεν έχει ιδέα για τον εισοδισμό σε όλα τα κόμματα και τις υπηρεσίες παγκοσμίως. Με τα εμβόλια να δεις τι λέω...........κάντε να σωθούμε οι υπόλοιποι.Αν και πράος άνθρωπος φοβάμαι ότι πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να γίνουμε ανελέητοι και με φίλους για να επιβιώσουμε , μόλις πάψουν οι ψευδεσθήσεις περί πολιτισμένης ζωής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα...όχι δεν είμαι Σκορπιός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ερίωπα..όταν σε κάποιον δείχνεις με το δάχτυλο το φεγγάρι και αυτός αντί να δει το φεγγάρι κοιτάει το νύχι σου που είναι "βρώμικο" , τότε καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο. Καλύτερα να ασχοληθεί κανείς με τις ΦΕΓΓΑΡΑΡΕΣ. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ;;;;;;;;; Οι περισσότεροι ασχολούνται με το γράμμα του νόμου/τύπο και όχι με το πνεύμα του.

Ανώνυμος είπε...

Λυκ: ΦΕΓΓΑΡΑΡΕΣ. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ;;;;;;;;;


-χαχα... μανάρες!!!

Έφαγα σκοπίμως το "μου" από την Γνώμη (μου) και τώρα πάλι το επαναλαμβάνω για την Μήνη.

Φίλε Λύκαστρε, καλά παιδιά οι Γραμματικοί και οι φιλόλογοι, μας μαθαίνουν το "φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ" διερωτώμαι όμως πάντοτε γιατί ο Ηρακλής "σκότωσε"τον δάσκαλό του.


ΕΡΙΩΠΑΣ




Ανώνυμος είπε...

Υποψιάζομαι ότι με την ἤλυσιν θα τσιμπήσουν οι "Γραμματικοί" ίσως και κάποιοι άλλοι αρχαιόφιλοι.

Και τότε μάλλον ίσως δικαιωθείς φίλε Λύκαστρε.
Γνωρίζει κανείς ποιός και πότε αποφάσισε η μετοχή να μετατραπεί σε ένα μετέωρο ουσιαστικό δηλαδή το "παρελθόν" και γιατί λείπει αυτή η λέξη ως ουσιαστικό από την αρχαία Ελληνική γλώσσα;

Εγώ πάντως τσίμπησα με την "Δειμοκρατία" και λέω ὠπα... δείμος ο φόβος και "γαρ δειματούμενος στερήσεσθαι της ψυχής"

Τα ρέστα μου φίλε Λύκαστρε,


Καλή συνέχεια


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Φίλε Λύκαστρε, καλά παιδιά οι Γραμματικοί και οι φιλόλογοι, μας μαθαίνουν το "φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ" διερωτώμαι όμως πάντοτε γιατί ο Ηρακλής "σκότωσε"τον δάσκαλό του.

Μήπως ο Ηρακλής "σκότωσε" τον δάσκαλο του διότι το Πνεύμα πρέπει να είναι ελεύθερο να πετάει. Δεν γίνεται το πνεύμα να περιορίζεται, να είναι σε εξάρτηση , σε υποταγή. Βλέπεις πως ξεπετάει μέσα από την Ήλιο η ηλιακή έκλαμψη, πως πηδάει για να ελευθερωθεί να πάει παραέξω, να βγεί στο κοσμικό σεργιάνι....μακριά από τον Ήλιο. Βέβαια το μετά είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον διότι αυτή η η μικρή Σπίθα-Λάμψη αφού κάνει τον κοσμικό της ρόλο και σεργιάνι...καταλήγει πάλι στην ίδια πηγή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέω φίλε Λύκαστρε, καλά όσα γράφουμε για τις μετοχές και τα ουσιαστικά, και ποιά λέξη γράφεται σωστά και ποιά λάθος, αλλά Δεν μας έχει πει όμως ποτέ κανένας "Γραμματικός" γιατί ονόμασαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τον συνοδό του Άρεως Δείμο.
Θεωρεί κανείς σωστό αυτό το προσωνύμιο;
Μη μου πείτε ότι σημαίνει Φόβος ή Τρόμος ή Δεινόσαυρος διότι θα ζητήσω αμέσως τεκμήρια.
Να μια καλή ευκαιρία για "Γραμματική", Ελληνική Μυθολογία και Αστροφυσική. και όπως έγραφαν παλαιότερα στα περιοδικά "Σταυρόλεξο για ολίγους".

ΕΡΙΩΠΑΣ




Μμ. είπε...



Άλλοτε μητριή πέλει ημέρη άλλοτε μήτηρ. (Ησίοδος)
(Άλλοτε σαν κακιά μητριά μας πλησιάζει η μέρα
κι αλλοτε σαν γλυκιά μητερούλα.)

All of you have a nice day.

Υ.Γ. Λέμε και καμιά αρχαϊκούρα ( ανευ παρεξηγήσεως) να περνά η μέρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : γιατί ονόμασαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τον συνοδό του Άρεως Δείμο.
Θεωρεί κανείς σωστό αυτό το προσωνύμιο;
Μη μου πείτε ότι σημαίνει Φόβος ή Τρόμος ή Δεινόσαυρος διότι θα ζητήσω αμέσως τεκμήρια.

Xα χα τέλειο αυτό με τον Δεινόσαυρο.!!"Δείμα" (με περισπωμένη) το Δέος, ο Φόβος...που πολύ λίγο απέχει από την λέξη δειλός (δείλαιος)...διότι όταν κάποιος φοβάται τρέμει μην χάσει την ζωούλα του γίνεται δειλός και κάνει ότι εμβόλιο του πασάρουν.

Βέβαια για να απαντήσω για τον δορυφόρο του Άρη τον Δείμο...δειμάμενοι είναι οι οικοδομούντες οι οικοδομήσαντες...σαν να λέμε αυτοί που τον δημιούργησαν οι κατασκευαστές του. Πως λέμε οι Ενωμένοι Κατασκευαστές Δορυφόρων είναι εδώ και σας περιμένουνε...

Ανώνυμος είπε...


"Μήπως ο Ηρακλής "σκότωσε" τον δάσκαλο του διότι το Πνεύμα πρέπει να είναι ελεύθερο να πετάει. Δεν γίνεται το πνεύμα να περιορίζεται, να είναι σε εξάρτηση , σε υποταγή."
Τα είπες όλα με αυτές τις δύο γραμμές?Όποιος άνθρωπος το κάνει πράξη αξίζει τον σεβασμό μας ποιος όμως ? ελάχιστοι... Μεγάλη κουβέντα είπες.

"Βέβαια το μετά είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον διότι αυτή η η μικρή Σπίθα-Λάμψη αφού κάνει τον κοσμικό της ρόλο και σεργιάνι...καταλήγει πάλι στην ίδια πηγή."
Όλα γυρίζουν στην αρχική πηγή τους,....και οι ψυχές.Τι γίνεται όμως όταν χαθεί ο πατέρας Ήλιος τους ?


Ανώνυμος είπε...


Άπιαστος φίλε Λύκαστρε, αλλά ακόμα δεν τελειώσαμε...χαχα
Οι ληστές που σταυρώθηκαν δίπλα από τον Ιησού ονομάζοντο Δέμας και Γκέλσας ή Γκέσλας. Ό ένας ήταν μετανοημένος και ό άλλος όχι.
Τι φοβερό μυστήριο "παίζει" εδώ;
Το νέο κουίζ δεν είναι για τους Φιλόλογους, αλλά για τους Θεολόγους, θεολογίζοντες, αντιθεολόγους όπως και για τους οπαδούς του Άρη...χαχα εννοώ του Trumpf που είναι και ο προπονητής της ομάδας.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστος: Όλα γυρίζουν στην αρχική πηγή τους,....και οι ψυχές.Τι γίνεται όμως όταν χαθεί ο πατέρας Ήλιος τους ?

-Παγιδεύονται μέσα στο κολαστήριο που λέγεται Γοργώ. Ο Πλάτων το ονόμαζε Αδράστεια Ανάγκη. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι Βαάλ Ζεμπούλ δηλαδή Σκουπιδότοπο, και κοπρώνα.
Χμ.. δεν είναι καθόλου ευχάριστο αυτό. Άντε να το πεις στα σκατόμουτρα του CERN, στους Κινέζους και στους υπόλοιπους τυχοδιώκτες που νομίζουν ότι έχουν φουλάρει με την νέα τεχνολογία... στα καταχθόνια Τυφαόνιά τους... τι νέα δηλαδή... τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Οι ληστές που σταυρώθηκαν δίπλα από τον Ιησού ονομάζοντο Δέμας και Γκέλσας ή Γκέσλας. Ό ένας ήταν μετανοημένος και ό άλλος όχι.
Τι φοβερό μυστήριο "παίζει" εδώ;

Νομίζω φίλε Ερίωπα..ότι στο Αραβικό Ευαγγέλιο αναφέρονται σαν Δέμας και Κύ-στας και άλλοτε σαν Δισμάς και Γκέσλας.

Ανώνυμος είπε...


"Άντε να το πεις στα σκατόμουτρα του CERN, στους Κινέζους και στους υπόλοιπους τυχοδιώκτες που νομίζουν ότι έχουν φουλάρει με την νέα τεχνολογία"
Σκονάκι τους δίνουν οι πρόγονοι τους, για ένα κομμάτι της επιστήμης επειδή ολόκληρο δεν το κατέχουν.Αλλάζουν οι εποχές,οι διοικήσεις,ο πόλεμος παραμένει με τον ίδιο πάντα σκοπό.

"Ο Πλάτων το ονόμαζε Αδράστεια Ανάγκη"
Στον σκουπιδότοπο ξανά,σαν το χαμστερ στον τροχό.Απελπιστικό, χωρίς διέξοδο, επαναλαμβανόμενες ενσαρκώσεις.
Μέχρι να σου δοθεί η ευκαιρία.....να θυμηθείς,την φωτεινή σου πατρίδα,το ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ όχι το εγώ σου να μαζέψεις δυνάμεις για να εκτοξευτείς στην αγκαλιά του..

"Τι φοβερό μυστήριο "παίζει" εδώ;"
Συμβολισμός νομίζω πως είναι,μυστήριο το έκανα οι γνωστοί που έκρυψαν τον Λογο και την Αλήθεια του

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ερίωπα θυμήθηκα που το διάβασα...ήταν στο Ευαγγέλιο του Νικόδημου , και στις αποκαλούμενες Πράξεις Πιλάτου: «καὶ Δυσμᾶς καὶ Γέστας οἱ δύο κακοῦργοι συσταυρωθήτωσάν σοι και αλλού ὄνομα αὐτῷ ᾖν Γίστας, ὁ δὲ ἐκ δεξιῶν ἐσταυρωμένος ὀνόματι Δυσμᾶς».

Δυσμάς λεγόταν λοιπόν ο ένας και Γεστάς (ή Γέστας ή και Στέγας) ο άλλος. O Γεστάς είναι ο χλευαστής. O Δυσμάς, μια ανάσα πριν από το τέλος, προλαβαίνει να πει το «μνήσθητί μου, κύριε».

Ανώνυμος είπε...


"-Παγιδεύονται μέσα στο κολαστήριο που λέγεται Γοργώ."
Οι ψυχές από τον Φαέθων ή όπως αλλιώς αναφέρεται στα βιβλία που εγκλωβίστηκαν
έχουν το ίδιο δικαίωμα να φύγουν?Ποια είναι η ικανή συνθήκη που το επιτρέπει εάν αυτό γίνεται ή υπάρχει καθολική απαγόρευση.
Υπάρχει κάτι μέσα στο σκεπτικό που δεν μπορώ να το βάλω στην σωστή θέση.
Μπορεί και να είναι ανόητη ερώτηση.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2020 - 5:49 μ.μ.

Γράφεις ότι υπάρχει κάτι μέσα στο σκεπτικό που δεν μπορείς να το βάλεις στην σωστή θέση.Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο σκεπτικό με τις ψυχές και τον εγκλωβισμό τους.
Ο παράγων κλειδί σε αυτή την περίπτωση είναι η Γοργώ ήτοι η Σελήνη. Ένα θέμα που τρομάζει και απασχολεί τους ανθρώπους από τότε που ήλθε η Σελήνη ως ξένο σώμα και μπήκε στην "αγκαλιά" του Ενδυμίωνος παραβαίνοντας τον αμείλικτο Νόμο της Στυγός τον οποίο τρέμουν ακόμα και οι θεοί.
Πρόκειται για σταθερές της Αστροφυσικής οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου και ιδιαίτερα μετά το ολέθριο τέλος του τέταρτου γένους των ανθρώπων έπαψαν να είναι κατανοητές από τους ανθρώπους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Σου συνιστώ να διαβάσεις στους διαλόγους του Πλάτωνος προς το τέλος, εκεί που αναφέρεται στην Αδράστεια ή στο κολαστήριο της Ανάγκης. Πολλά θα καταλάβεις και ίσως σου λύσουν και την απορία περί ψυχών.
Λίγο μασημένα τα λέει ο Πλάτων διότι το πονηρό επείσακτο Σεληνολατρικό ιερατείο της εποχής του δεν συγχωρούσε παρεκκλίσεις από τις αρχές του.
Αν με ρωτήσεις, ποιός τελειοποίησε αυτό το δόγμα περί κολασμού και απελευθέρωσης των ψυχών με ένα πολύ Λακωνικό λόγο, θα σου πω ότι ήταν ο Ιησούς με το "ἙΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ Α και το Ω".
Ένας καταξιωμένος Αστροφυσικός και Φυσικός θα σου επαναλάβει τα ίδια, φτάνει να μιλάτε την ίδια γλώσσα.

ΕΡΙΩΠΑΣ