ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Ματαιώθηκε οριστικά η φετινή έλευση των Μάγων με τα δώρα στην Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ματαιώθηκε οριστικά η φετινή έλευση των Μάγων με τα δώρα στην Ελλάδα.

Όπως ανακοινώθηκε αργά εχθές το βράδυ από τον εκπρόσωπο των τριών μάγων, η φετινή τους επίσκεψη στην Ελλάδα ματαιώθηκε λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί, καθώς παρά τις έντονες πιέσεις προς την κυβέρνηση και την πολιτική προστασία δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα να εξαιρεθούν αυτοί από τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας ώστε να μπορέσουν να φέρουν και φέτος τα δώρα τους. 

Όπως ειδικότερα τονίστηκε, κατέστη αδύνατο να παρακάμψουν την έντονη αντίδραση του υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και υπ.Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εμμένοντας πεισματικά στην καθολική άρνηση του της εισόδου των μάγων στην χώρα, δήλωνε ότι αφενός εξαιρέσεις δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές γιατί κάτι τέτοιο θα επιφέρει αναταραχή αλλά και απειθαρχία στους πολίτες της χώρας ως προς την τήρηση των μέτρων και αφετέρου μπορούν τα δώρα να παραδοθούν φέτος με την μέθοδο του click away κάνοντας χρήση την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για αυτόν ειδικά τον σκοπό στον ιστότοπο dora.gov.gr και η αποστολή τους να γίνει με κούριερ.


Την άνω θέση επικύρωσε και επαύξησε με με την σειρά του ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος επισήμανε ότι όποιος εισέρχεται στην χώρα θα πρέπει να τεθεί ούτως ή άλλως σε σκληρή καραντίνα, τουλάχιστον δεκατεσσάρων ημερών, ακόμα και στην υποτιθέμενη περίπτωση που του επιτρεπόταν η είσοδος σε αυτήν. Εν προκειμένω όμως κάτι τέτοιο θα ματαίωνε τοις πράγμασι την εμπρόθεσμη παράδοση των δώρων καθότι αυτή θα γινόταν εκπρόθεσμα και στο νέο πλέον έτος και μετά του Αι Γιαννιού..
Έντονες επίσης επιφυλάξεις εξέφρασε από την πλευρά των λοιμωξιολόγων ο κ. Σωτήριος Τσιόδρας για το ότι ακόμα δεν έχει διερευνηθεί αν η μετάδοση του ιού γίνεται και μέσω των καμηλών. Καλό θα ήταν να μην πάρουμε αυτό το ρίσκο συμπλήρωσε.

Από την πλευρά των μάγων ο εκπρόσωπος τους τόνισε ότι ακόμα και η ίδια η πρόταση του κυρίου υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και υπΑνάπτυξης είναι ανέφικτος καθότι αν τυχόν επιλέξουν την λύση της αποστολής των δώρων μέσω κούριερ και με την κατάσταση που επικρατεί φέτος στις ταχυμεταφορές η παράδοση των δώρων θα λάβει χώρα στην καλύτερη των περιπτώσεων του χρόνου τα Χριστούγεννα, οπότε καλύτερα θα είναι πλέον να ματαιωθεί για φέτος η επίσκεψη των μάγων και να τα φέρουν οι ίδιοι (Αδώνιδος, Νικολάου και Σωτηρίου επιτρεπόντων) του χρόνου.


Δεν παρέλειψε βεβαίως να αφήσει αιχμές δολιοφθοράς της φετινής επίσκεψης των μάγων από σκοτεινά κέντρα εξουσίας καθότι η φετινή επίσκεψη τους συνέπεφτε με την σπάνια σύγκληση του Κρόνου και του Αρη δηλαδή με το αστρολογικό φαινόμενο του λεγόμενου άστρου της Βηθλεέμ, γεγονός που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την διαφημιστική προώθηση των τριών γνωστών εμβολίων κατά του κορονοιού , όπου αυτά παρουσιάζονται καθημερινώς από τα ΜΜΕ και τα ελεγχόμενα κοινωνικά δίκτυα ως τα τρία δώρα των φετινών Χριστουγέννων

Χαρούμενα κορονοΧριστούγεννα σε όλους και μην ξεχάσετε να στείλετε στο 13033 "έξι" αλλιώς πρόστιμο θα στάξει και θα φέξει. 

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΕΝΝΑ 2020

Οι μάγοι δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το Κούλι
Και δώρα πια σε σύριγγες θα μεταλάβωμε ούλοι.
Με δόσεις θ’ αναπνέωμε πια, με δόσεις θα μιλάμε,
με δόσεις οικοεγκλεισμού το χρέος θα ξοφλάμε.

Ανάθεμά σε, Σακαφλιά, έεε Χαρδαλιά, και τρις αναθεμά σε,
βαθιά στην κόλασι να πας και φιμωμένος να σαι,
διψάς κι αντί κρύο νερό ο Τσιόδρας, θεία Δίκη,
πίσσα καυτή να δίνει σου σε γύφτικο καθίκι.
------------------------------------------------------------------

Και τώρα τί θα κάνωμε, ρε σεις,
- στα σοβαρά -
χωρίς βαρβαρομάγους,
χωρίς αρένες και χωρίς
στημένους μονομάχους;

Μα ήταν μια παρηγοριά κι αυτοί ή ού,
- Λύκαστρε έ; -
για αδειανά κρανία και στομάχους...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μην σκάς φίλε Μμ και θα σου βρώ άλλους.!!! Έχουμε τόσους και τόσους εδώ να περιλάβουμε. όρεξη να έχουμε να τους ράψουμε "κοστουμάκι". χα χα χα