ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Όταν η γιατρέσσα έκανε click away στον Ζήκο....οι Ευρωπαίοι έτρωγαν βελανίδια....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν η γιατρέσσα έκανε click away στον Ζήκο....οι Ευρωπαίοι έτρωγαν βελανίδια.! Πόσο μπροστά ήταν ο Ζήκος από την εποχή του. Θυμάστε που σας έλεγα η ζωή μας όλη μια ελληνική ταινία;; Όλα τα είχαν προβλέψει , για αυτό λοιπόν κρατάτε στοιχεία, θα μας χρειαστούν....οι εγκληματίες και γενοκτόνοι δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική οικονομία, όσο γενοκτονούν τον πληθυσμό.!

Για πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε να ελέγχουν τις ζωές μας, και να μας τιμωρούν γιατί αναπνέουμε;;; Δεν βλέπετε ότι κανείς θεσμικός δεν λειτουργεί επ'ωφελεία του έθνους μας;; Τελευταία απόδειξη ο τούρκος κατάσκοπος που αφέθηκε ελεύθερος και προχθές οι αστυνομικοί που απετάχθησαν επειδή χτύπησαν τους λαθροεισβολείς καννίβαλους στην Μυτιλήνη.!

Τον Αύγουστο είχαμε την σύλληψη και καταδίκη του Ποργιαλίδη γιατί εμπόδισε τους εισβολείς να περάσουν τα σύνορα στον Έβρο και πέρυσι στην Μυτιλήνη ο κτηνοτρόφος που ομοίως καταδικάστηκε επειδή αμύνθηκε κατά των εισβολέων που του έκλεβαν το βιός και τα ζωντανά στην Μυτιλήνη.Τώρα κρατούν κλειστά τα εμπορικά, ανοίγοντας τα δήθεν για αγορές με Click Away , ενώ γνωρίζουν ότι αυτή η μέθοδος , όχι απλά δεν θα δουλέψει αλλά ότι θα καταστρέψει την πλειονότητα των εμπόρων.Αυτός είναι και ο στόχος τους.!!

ΑΘΛΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΩΣ ΕΔΏ!!!!!

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Κατάρα ν' ανάψει
την ερπετοβουλή να κάψει!

και άπαντες οι ελληνοκτόνοι
κρεμασμένοι ώσπερ τσίχλες από ζώνη κυνηγού
εις της θείας Δίκης το κορδόνι.

Έσσεται ελληνικόν ήμαρ.

ΦΩΤΗΣ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ είπε...

.Αυτός είναι και ο στόχος τους.!!
Ο κοροιδοιοός(όχι ότι δεν υπάρχει αλλά τον έχουν εργαλειοποιήσε)κατασκευάσθηκε(Μοντανιέ) γιά να καταστραφεί η παγκόσμια αγορά και να αρχίσει το Great Resetμιά γιατί δεν τους συμφέρει ένας Γ¨Π.Π με πυρηνικά.
Θα αλλάξει η εικόνα του πλανήτη σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στις εμπορευματικές δραστηριότητες και σχέσεις.Θα είναι το νέο πρόσωπο του Καπιταλι σμού αλά Κίνα,

Μμ. είπε...


Καλωσόρισες, Φώτη παιχταρά. Πετάει η ομάς τελικά.