ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ET PHONE HOME.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποκρυπτογραφήθηκε αγνώστου πηγής ραδιοσήμα το οποίο επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έλαβε έγκριση να χορηγήσει την "επιστρεπτέα προκαταβολή 28" στους πληγέντες από την πανδημία.
Το άνω ραδιοσήμα εξετάστηκε από το προσωπικό της Ε.Υ.Π αλλά και της Ελληνικής Διαστημικής Εταιρείας για το οποίο αποφάνθηκαν τελικώς ότι με βεβαιότητα αφορά την ελληνική οικονομία για το εγγύς μέλλον και αποτελεί μέρος ενός γενικότερου αναπτυξιακού σχεδιασμού της, από άγνωστης ταυτότητας εξωκυβερνητικούς παράγοντες. Η πηγή του σήματος εντοπίστηκε κάπου στον Υμηττό χωρίς όμως να αναφερθούν περισσότερες λεπτομέρειες.


Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και ένας λόχος καταδρομών με αεροπορική υποστήριξη διεξάγουν έρευνες για την ανακάλυψη περισσότερων στοιχείων τις οποίες συντονίζει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Μπογδάνος
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του σκιώδους κυβερνητικού εκπροσώπου του άφησε αιχμές για την κυβέρνηση ότι πιθανόν συνεργάζεται μυστικά για θέματα οικονομίας με εξωθεσμικούς παράγοντες, μη παραλείποντας να αναφερθεί σε παλαιότερη ομολογία του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για μια κατά το παρελθόν επαφή του τρίτου τύπου που έλαβε χώρα στην συγκεκριμένη περιοχή εκπομπής.


Ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, συμπληρώνοντας με χαμόγελο "τα καλά έρχονται", συνεχίζοντας εν συνεχεία την καθημερινή του ενημέρωση ως προς την αναγκαιότητα των εμβολιασμών για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Υ.Γ  Γράψτε βρε γατάκια στις παρενέργειες του εμβολίου "πριαπισμός" και "εξαφάνιση κυτταρίτιδας" και θα το κάνει το 100% του πληθυσμού και θα γλυτώσετε και τα εκατομμύρια που δίνετε στα κανάλια...Από μένα τα περιμένετε όλα πχιά;;

2 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλημέρα
Χρόνια πολλά και καλά με υγεία για σένα και την οικογένειά σου. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Δυστυχώς ούτε αυτό δεν είναι άξιοι να κάνουν. Πέρα από την πλάκα θέλει πολύ μυαλό για να κάνεις τέτοια διαφήμιση. Αλλά ποιος το έχασε να το βρούνε αυτοί. Το μόνο ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, είναι να προδίδουν την Πατρίδα μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΟ 56 Καλή χρονιά και σε σένα...σου εύχομαι να έχεις τύχη αγαθή συνέλληνα καί ψυχική ανάταση, καλή λευτεριά.Υγεία δεν θα πω .... Υγεία εξάλλου είχαν και οι επιβάτες στον "Τιτανικό". Τύχη δεν είχαν...χα χα χα