ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

If Every Day Was Like Christmas-Elvis Presley.

 Κυρία μου χορεύουμε;;


 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως αγαπητέ κύριε ο χορός αυτός είναι αφιερωμένος σε εσάς

Μμ. είπε...



Λύκαστρε, κάνε πέρα, εμένα εννοούσε το πρόσωπο. Χε, χε! Προηγούμαι. Φορώ και την βενετσιάνικη μου μάσκα άμα λάχει να ούμε. Όχι, παίζομεν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φυσικά αγαπητέ φίλε Μμ...σου παραχωρώ την θέση μου στον χορό με μεγάλη ευχαρίστηση.! χα χα χα Ελπίζω να απολαύσεις τον χορό σου.

Μμ. είπε...


Νευράκια, νευράκια;
Ονοματάκι δεν λέμε;
Να υποθέσω τότε;
Κάτσε να σε στολίσω λοιπόν, ιοβόλε όφι.
Να 'τανε η σκασμένη ζήλια ψώρα...

Αλλά την ψώρα της την έχει η ζήλια εκ γενετής.
Του χιούμορ αίσθησι δεν έχει. Της οποίας στερούνται εκ φύσεως
οι ανάπηρες στείρες ψυχές, πουριτανοί, εμμονικοί και κακεντρεχείς.
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;
Και στο κάτω κάτω γιατί το πίνεις το έρμο αφού σε χαλάει;
Άντε, ξυδάκι μόνο από δω και πέρα, το συνιστούν όλοι οι τρελογιατροί.

Αλλά ίσως να κάνω και λάθος. Τελικά έχεις κι εσύ μεγάλη πλάκα. Χα, χα!

Υ.Γ.
Κι αν είσαι άντρας, βγάλε την μάσκα της ανωνυμίας σου ν' αναμετρηθούμε κατά πρόσωπον ενώπιον του κοινού. Κι όποιος χάσει τον ¨παίρνει¨ τότε δικαιωματικά ο γερο- πατέρας σου. Έλα, τί φοβάσαι;

ΥΓ.2

Κι αν θες να μάθης, εγώ δεν είμαι σαν τον άλλον. Έχω μεγάλη πείρα από γαϊδούρια σαν και του λόγου σου. Θα φας καλά.
Αλλιώς εξαφανίσου από δω. Χάσου στην σπηλιά σου.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ μην δίνεις σημασία...όπως είδες έσβησα το σχόλιο της....πριν από αυτό είχε στείλει και άλλο...εκείνο το έσβησα αμέσως. Γυναίκα είναι..αν θες να ξέρεις. Πως λένε...ΠΥΡ ΓΥΝΗ και ΘΑΛΑΣΣΑ. Αυτό.!!! χα χα χα

Μμ. είπε...


Καλά έκανες, φίλτατε, και διευκρίνισες. γιατί πήγε αλλού ο νους μου και θα κόλαζα άδικα. Δεν έχω πρόβλημα όπως βλέπεις με την κριτική, βάνε μου και τέτοια, που και που, καλό κάνει, να οξύνομε έτσι το διαλεκτικό μας και ν' αποτοξινούται το φιλονάρκισσο εγώ μας, άσε που έχει, κατά βάθος, την πλάκα του κι αυτό. Το μόνο που με βουρλίζει είναι η ανωνυμία ούτε καν το φύλο, να μην ξέρω δηλαδή προς τα που να βάλω-συγκεντρώσω τα ¨πυρά¨ μου. Αν ήξερα πώς ήταν γυναίκα θα φερόμουν αλλιώς. Καβαλιέρο διαδικτυακό φαίνεται ψάχνει κι αυτή η έρμη αλλά έπεσε μάλλον σε λούμπα. Χω, χω. Ευθυμήσαμε πάλι!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μμ : Το μόνο που με βουρλίζει είναι η ανωνυμία ούτε καν το φύλο, να μην ξέρω δηλαδή προς τα που να βάλω-συγκεντρώσω τα ¨πυρά¨ μου.

Tώρα με καταλαβαίνεις περισσότερο αγαπητέ φίλε γιατί ζητάω τόσο επίμονα να βάζουν ένα όνομα στα σχόλια.!! Διότι δέχομαι πολλά ανώνυμα σχόλια που δεν ανεβάζω, τα οποία δεν ασκούν καλόπιστη κριτική. Η συγκεκριμένη θεωρεί ότι εσύ της στέκεσαι "εμπόδιο" (δεν με αφήνεις δηλαδή) στο να ασχοληθώ περισσότερο μαζί της.!!! χαχαχαχαχα Ευθυμήσαμε δεν θα πεις τίποτε.