ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Κάνε την μαλακία Μητσοτάκη να υπογράψεις για τις αλουμινότρατες και θα δεις ποσοστό κάτω του μηδενός στις εκλογές που έρχονται.

 Εικόνα 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μητσοτάκη κάνε την μαλακία να υπογράψεις για την αμερικάνικη αλουμινότρατα , που ονομάζουν φρεγάτα, ενώ το UsaNavy έχει σταματήσει να την παραλαμβάνει λόγω προβλημάτων στο κιβώτιο ταχυτήτων και θα δεις πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι θα κάνουν φτερά. Κόψε τα πάρε δώσε και τα σούτρα φέρτα με τον depietro joe , δεν θα σου βγούν σε καλό.
Οι τύποι έχουν μακράν το χειρότερο πλοίο του διαγωνισμού και απλά κάνουν μάρκετινγκ, αλλά και αυτό το κάνουν χάλια. Δεν θεωρείται φρεγάτα η mmsc με μόνο 8 κελιά mk41 και χωρίς σόναρ τρόπιδας. Όλες οι άλλες σχεδιάσεις γιατί φέρουν σόναρ τρόπιδας Μητσοτάκη;;;


Έχει μακράν το χειρότερο ραντάρ στον διαγωνισμό και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε επιθέσεις κορεσμού. Η αυτονομία τους και η κατανάλωση καυσίμου είναι απαράδεκτη. Καταναλώνουν το 80% των καυσίμων ενός καταδρομικού tico των 122 κελιών, ενώ αυτές έχουν μόνο 8. Εάν πας σε mmsc τράτες και χτυπήσεις το ναυτικό μας, θα σε χτυπήσουμε και εμείς στις εκλογές και πίστεψέ μας, δεν θα ξέρεις τι σε περιμένει. Σοβαρέψου λοιπόν υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις. και κόψε τις μαλακίες...διότι θα πέσουν πολλές φάπες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί του μιλάς για σόναρ τρόπιδας και τα λοιπά; χαμένος κόπος! Μήπως θα καταλάβει;

Ανώνυμος είπε...

Οι μητσοτάκηδες είναι δυναστεία. Τον Κούλη δεν τον ενδιαφέρει η τετραετία. Τον ενδιαφέρει να εξασφαλιστούν αι γεννεαί πάσαι των μητσοτακαίων στο σβέρκο της γκιαουρίας. Και μόνο με την έξωθεν μαρτυρία μπορεί να γίνει αυτό. Το πόπολο δεν τους απασχολεί. Ο πατέρας του με μόλις 3 χρόνια στην εξουσία, έθαψε τη δεξιά για άλλα 11. Ε και; Οι κοινοβουλευτικοί της ψηφίζουν μητσοτακισμό στο 80%. Και σκούζε 'συ όσο θέλεις για τις μπανιέρες. Τη στιγμή που όλο το πεντάγωνο απέθεσε φόρο τιμής στη κηδεία του επιτίμου. Και θρηνούσαν το χαμό του στον ινφογνώμωνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και σκούζε 'συ όσο θέλεις για τις μπανιέρες."

Δεν σου τα είπανε καλά. Όχι μόνο θα σκούζω όπως λες..αλλά και βρίζω και θα ρίξω και στο τέλος και πολλές φάπες. Η εκδίκηση είναι όλη δική μου.!! Και μην ξεχνάς πως στο τέλος ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.

Έγραψα εγώ πουθενά ότι τον Μητσοτάκη και το κωλοσογό του τους νοιάζει το πόπολο;;; ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ σας έχουν...ειδικά τα gidia που τους ψηφίζουν.