ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Αντιναύαρχος ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος είναι ο νέος επικεφαλής στην ΓΔΑΕΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Καλορίζικος. Από εμάς έχει περίοδο χάριτος 24 ωρών. Επειδή το ξέραμε μέρες πριν όμως ότι πάει στην θέση του εκπαραθυρομένου προηγούμενου η περίοδος χάριτος έληξε πριν αναλάβει. Διότι δεν ήρθε και νορμάλ. Πιστόλιαστηκε κανονικά ο προηγούμενος. Οπότε και αυτό προσμετράται. Ακούω διάφορα για αυτόν , όπως π.χ ότι είναι κολλητός του Αποστολάκη.


Εκνευρισμός φαίνεται πως επικρατεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά τους “πετυχημένους” χειρισμούς στην υπόθεση της αλλαγής ηγεσίας της ΓΔΑΕΕ, με αποτέλεσμα στην ανακοίνωση του αντιναυάρχου εν αποστρατεία Άρη Αλεξόπουλου, να ξεχάσουν τον τίτλο της προηγούμενης αποστολή ενημέρωσης για την “αποδοχή της πρότασης του υπουργού από τον αντιπτέραρχο Λάγιο”…

Μετά την τοποθέτηση του Αντιπτεράρχου (Ι) Θεόδωρου Λάγιου (ε.α) στη θέση του Συνδέσμου ΥΠΕΘΑ στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην ΕΕ (ΜΑ/ΕΕ), με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων τοποθετείται ο Αντιναύαρχος ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: