ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΌ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΑΦΉ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

(Εργαστήριο ανάλυσης αρχαίων ψηφιακών ευρημάτων, Πανεπιστήμιο Στοκχόλμης, 20/04/2221-Συνοπτική Αναφορά ευρημάτων #2261)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Προηγήθηκε ένα μεγάλο ταρατατζούμ, ταρατατζούμ του Ερντογάν με πανηγυρικούς του τύπου "Μένουμε Ευρώπη μέχρι να την κάνουμε με ελαφριά προς Ιράν-Κίνα μεριά για να γίνουμε Οθωμανία". Αλλά οι αγορές δεν τσιμπήσανε. Να δες και το εύρημα #2451/1 του Bloomberg. Η λίρα πάλι λίγο πιο κάτω από το δαλάριο της Τανζανίας. Γίνονταν να κάνεις τότε Οθωμανία με δολάριο Τανζανίας;; Η υπόθεση εργασίας είναι ότι δεν γίνονταν ούτε τότε.
 
" Μήπως να το γυρίσουμε στις οκαάδες και τα δράμια μπας και το σώσουμε;;" ήταν η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι από κάποιον Ταουκ-κοκσιου (το όνομα του ερευνάται, εδώ το ψηφιακό αρχείο έχει τρύπα από σκόρο). 
 
Και τότε έπεσαν γκρουν γκρουν τα τηλέφωνα, που οι καταγραφές τους βρέθηκαν σχεδόν άθικτες.
 
"Συνδέστε με παρακαλώ με την φραου, είναι ανάγκη να της μιλήσω, ο Σουλτάνος πέστε της, ξέρει Και ότι οι τράπεζες σας, και κάτι ισπανικές, που μου τα έχωναν μέχρι τώρα θα φάνε φέσι. Θα το γυρίσω στην οκά και θα κάνω και τα κεμπάπ χωρίς κρέας , πείτε της παρακαλώ, θα καταλάβει."
"Γιαβολ" η τηλεφωνήτρια, ακολούθησε πανικός στα Επιτελεία,.
 
Από τα πρακτικά που διεσώθησαν ξεχωρίζουν τα εξής:
 " Βρε κακό που πάει να μας βρει τώρα που το στρώναμε με τους κορονεϊκους τους ιούς και τα πακέτα με τους φιόγκους, άκου οκάδες"
Και τότε ο καφετζής που έφερνε τους καφέδες τους φρέντους στα meeting αναφέρθηκε έριξε την φοβερή την ιδέα :
"Ρε εκεί δίπλα" , τους είπε ," δεν έχουμε κάτι αντιπροσώπους, ένα κόμμα... να δεις πως το λένε... Α ναι, "Χαρίζω δάνεια, χαρίζω οικόπεδα" κάπως έτσι;; (εικάζεται ότι είναι αυτό, και σε αυτό το σημείο το αρχείο είχε τρύπα)
Είναι και κυβέρνηση τώρα, έχουν για ΥπΕξ ένα κόντη που τον έστειλε ο άλλος στην Αίγυπτο. Αδιάβαστος πήγε, τράβηξε μια γραμμή τρεις πόντους πιο πάνω στον χάρτη και χάρισε στους Φαραώ κάτι οικόπεδα. 96δισ σε αέριο λέει, έτσι για πλάκα, κιμπάρης ο τύπος, Κερκυραίος από το Λιστόν (ή ληστών, σε αυτό το σημείο υπάρχει ασάφεια) Δεν του λέμε να κάνει κάτι ίδιο και για τον Ερντογάν τον φουκαρά να σωθούμε;;".
 
Ουρά ουρά καταγράφηκε ότι είπαν οι σύμβουλοι, αναφέρθηκε ότι χάθηκαν δύο φρέντοι καπουτσίνοι, λεφτά θα πάρουμε είπαν, άναψαν τα τηλέφωνα, ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες, όλα ζερ γκουτ.
" Στο χέρι τους έχουμε, είναι σε δάνεια, τα δικά μας τα παλιά του 40 θα μας τα χαρίσουν είπαν, ευτυχώς που ξεμπλέξαμε με εκείνον τον προηγούμενο τον άναρχο-εθνικιστή και τον μοβόρο τον ΥπΕξ του. Αν μας κάνουν και τους δύσκολους, τους ξαναμαντρώνουμε σε μνημόνιο να τα πάρουμε όλα υποθήκη, είπαν. Ο Πισσαριδης να είναι καλά. Σιγά μην βάλουμε πρόστιμα στον φουκαρά τον Μωαμεθανό επειδή θέλει να το γυρίσει τώρα στην οκά για να κλέβει με αυτές στο ζύγι τον χρυσό του Ριχάρδο για την Halkbank.".
 
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πλακώθηκαν μετά μαζί alles tzuzamen στα σκοτεινά τα υπόγεια για να σκίσουν στα κρυφά κάτι παλιές συνθήκες επί Βενιζέλου του original, του Ελευθεριου. Εκείνος η βιβλιογραφία λέει ότι ήταν taff guy, όχι σαν κάποιον ιμιτασιόν που έκανε κωλοτούμπες κάνοντας τον ξερόλλα έναν αιώνα μετά.
"Να μοιραστούν τα οικόπεδα νόμιμα και ηθικά, προτεσταντικά ένα πράμα. Και γρήγορα,πριν αναλάβει ο άλλος, ο Μπάιντεν και μας βομβαρδίσει πάλι" , γράφει στα πρακτικά" , να μα την Παναγία την Ουψαλιώτισα.
 
Ο Μπάιντεν ανέλαβε μετά. Αυτό είναι καρατσεκαρισμένο από άλλες έρευνες επί των ανασκαφών που διενεργεί το Πανεπιστήμιο της Νέας Καληδονίας. Εκεί φαίνεται ότι ο κόντε τελικά το γύρισε στο κλέφτικο, μπας και το σώσει το παιχνίδι, που έδειχνε να πηγαίνει για ντέρμπυ με πολλά αυτογκόλ. 
 
Αυτά ακολούθησαν μετά τον πόλεμο Αρμενίας-Αζέρων, που οδήγησε στην αποβολή και των δύο από την Eurovision και πυροδότησε την διαμάχη Ισραήλ-Ιράν. Τα γεγονότα δηλαδή που ως γνωστόν προηγήθηκαν και οδήγησαν ένα χρόνο μετά στην τριχοτομηση της Τουρκίας, λίγο πριν την Παγκόσμια Κρίση του 22 με τις διαδοχικές καταρρεύσεις τραπεζών και όλων των αρχαίων τους νομισμάτων, που έγιναν άπαντα δολάρια Τανζανίας, να τα μετράς με την οκά.
 
Σημειώνω ότι οι ανασκαφές στα ερείπια της βομβαρδισμένης πρώην Καγκελαρίας στο Βερολίνο μπορεί να διαλευκάνουν το πως το λέγανε το κόμμα που είχε κυβερνήσει το Ελλάδιστάν στα 20s.
Εικάζεται από άλλα ευρήματα ότι είχε το όνομα ΣΒΗΝΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΑΛΥΠΤΩ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. Ή κάπως έτσι.
 
Ακολουθεί η ανάλυση του ευρήματος #3671, που μοιάζει με μπουκάλι ή δονητή της εποχής, που μάλλον χρησιμοποιούσαν σε κάτι πιλοτές ή cafe-piloti  (;;)-όπου και βρέθηκε, όπως λένε άλλα ασαφή ευρήματα της εποχής του δεύτερου lockdown από τα επτά που καταγράφτηκαν στο Ελλαδιστάν μεtά την εμφάνιση του Covid19.
 
Υ.Γ  Excuse my language, αλλά κάπως έτσι φαίνεται ότι μιλάνε οι ειδικοί αρχαιολόγοι στα 2221. Μεταφέρω εδώ την επιστημονική είδηση με όλο τον σεβασμό στην γλώσσα 🤐🤓
.
Οι αρχαιολογικές έρευνες συνεχίζονται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: