ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Να ετοιμάζεστε εκεί στην Τουρκία για...τριχοτόμηση.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μπαχτσελί εκτός ορίων: «Η Ελλάδα θα χάσει το κεφάλι της» - Η δικές μου πληροφορίες άλλα λένε μόγγολε. Άλλοι φοβούνται ότι θα χάσουν το κεφάλι τους και όχι η Ελλάδα. Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τα στελέχη και την ηγεσία των ΤΕΔ, φοβούνται τις ΕΕΔ όσο τίποτα στον κόσμο αυτή την στιγμή... αυτή είναι η αλήθεια... παρατηρώ επίσης ότι οι παπαγάλοι που εκθείαζαν τις ΤΕΔ στην ελληνική κοινή γνώμη, περιέργως σώπασαν.. ευτυχώς.


Η ανακοπή της επιρροής του άξονα Ρωσίας - Κίνας - Τουρκίας για τον έλεγχο των ενεργειακών περασμάτων από τον Κόλπο αλλά και των πρώτων υλών της Αφρικής προς την Ευρώπη θα προκαλέσει τεράστιες μετατοπίσεις γεωπολιτικών "τεκτονικών πλακών" περί την Μέση Γη, την Μεσόγειο. Να ετοιμάζεστε μόγγολε για μια ωραιότατη τριχοτόμηση της Τουρκίας.

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , με το καλό να τους έρθει . Μην ξεχάσουμε τον Σαββατο-Κυριακούλη και τους συντηρητές - υποστηρικτές . Εκεί στην ΓΔΑΕΕ δεν φοβούνται για τις σαβούρες και να υποστηρίξουν έστω με διαρροές τους αξιόλογους αξιωματικούς που υπερασπίζονται τις προμήθειες από τα όρνεα ?
Στα δικά μας , στο δημοκρατικό Ηράκλειο έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες από Γερμανία πιο επίσημα από ότι πριν . Ρωτάει πωλητής που περνάει και από εμένα τουρίστες στο κέντρο της πόλης μια που τους πέτυχε σε μίνι μάρκετ πως έφτασαν ως εδώ από Γερμανία . Τεστ nein , έλεγχο nein , αρνητικό τεστ 72 ωρών nein , εμβόλιο nein , είχε μαζί του και τον προϊστάμενο του που τα έχει πιστέψει όλα μέχρι τώρα ΝΔουλης γαρ (Μητσοτάκη θεέ πάρε την Π@## ΠΑΕ εννοούσα) και βραχυκύκλωσε . Θέλουν ξύλο με βίτσα (νεαρό κλαδί ελιάς) όλοι όσοι συντέλεσαν στην καταστροφή της οικονομίας και στις δολοφονίες που συνέβησαν μέσα στα νοσοκομεία με τα ψέματα που έλεγαν και τα φάρμακα που δεν έδιναν . Το δράμα είναι αυτοί που τους πιστεύουν ακόμα για όλα ενώ μας δουλεύουν φουλ . Ήθελε ξεσηκωμό από όλους πολύ νωρίτερα .

Μμ. είπε...


ΟΣΟ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ
ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ!

Μπαχτσελί, Μπαχτσελί
μάθε πως σε περιμένει
των Ευζώνων η ψωλή
έτοιμη και κορδωμένη.

Ζούμε μόνο για να δούμε
μια Τουρκία διαλυμένη
και στο διάολο τα κομμάτια της
που την έστειλε γυρισμένη.