ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ψώνια στην Άγρια Δύση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτά είναι.!! Ψώνια στην Άγρια Δύση. Δεν φοράει μάσκα διότι δεν φοβάται ούτε ιούς ούτε γιούς.!! Το θέμα δεν είναι μόνο να πάρεις ένα όπλο ...είναι θέμα και τα πυρομαχικά .Το σύστημα δεν μας θέλει εξοπλισμένους ούτε εκπαιδευμένους. Η τεχνολογία επίσης μπορεί να βοηθά και να υποστηρίζει τον μαχητή! Δεν κάνει όμως τον μαχητή.Υπάρχει εντολή που θέλει αφοπλισμένο τον Έλληνα πολίτη.Θα έπρεπε κανονικά, λόγο όλων αυτών των απειλών που δεχόμαστε σαν Έθνος και εντός αλλά και εκτός των συνόρων μας,  να υπάρχει μάθημα οπλογνωσίας στην διδακτέα ύλη των Λυκείων για τους Έλληνες.

Πρέπει να υπάρχει μάθημα οπλογνωσίας στην διδακτέα ύλη των Λυκείων για τους Έλληνες.Στο μέλλον θα δούμε ότι το δικαίωμα ΚΑΤΟΧΗΣ όπλου αλλά και χρημάτων θα το έχει μόνο η Ελίτ της Ν.Τ.Π και αυτό γιατί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της οπλοφορίας και της ΚΑΤΟΧΗΣ χρημάτων σου δίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Μόνο οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΟΙ έχουν όπλα.!!Πώς θα είναι ετοιμοπόλεμο το γένος των Ελλήνων δίχως όπλα και δίχως γνώση του όπλου;;

Υ.Γ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ να πηγαίνεις στην λαϊκή της γειτονιάς σου, για να αγοράσεις… κρεμμύδια, με ένα MG3, η έστω με ένα FN/MAG κρεμασμένο στον ώμο!!! Φανταστείτε  το σαν εικόνα.

 Καλημέρες.

30 σχόλια:

Μμ. είπε...



Είθαι χριστιανοφοβικός, πουστοφοβικός, λεσβιοτραγικός, ξενοφοβικός, αφοπλοφοβικός, οθωμανοϊσλαμοφοβικός και όλα τα εις -φοβικός είθαι και φαίνεθαι, καλέ.
Κάνε ειρήνη
με άφθονη βαζελίνη. Χα, χα!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πάρα πολύ άσχημες και θλιβερές εικόνες. Μόνο ψυχοπνευματικώς υποανάπτυκτοι θα μπορούσαν να φαντασιώνονται τέτοιες εικόνες και να ευφραίνονται κιόλας στη θέα τους. Οτιδήποτε εντείνει τις δηλητηριώδεις αιθερικές αναθυμίασεις με αισθήσεις εδραίωσης φόβου και σύμβολα βίας και ανθρωποφαγίας, μόνο στη σκοτεινή πλευρά μπορούν να ανήκουν. Αλίμονο στους πλανημένους!

kakos04 είπε...

Καλημέρα , για αυτό θέλουν όλη την δύση άοπλη , και γίνεται η μεγάλη προσπάθεια αφοπλισμού στην Αμερική . Εδώ πέρα από κυνηγετική καραμπίνα νόμιμα για μικρό όπλο θες 500 ευρώ κάθε 3 χρόνια , συνδρομή στον σκοπευτικό , αγώνες , σφαίρες κτλ χωρίς την αγορά του όπλου και την δικιά σου σκοποβολή και χωρίς να μπορείς συνήθως να το κουβαλάς . Η ελίτ αν καταφέρει να εξαφανίσει τα όπλα θα γίνει πολύ άγρια . Εδώ δυστυχώς με τις βλακείες της κυβέρνησης θα θέλουμε τεστ σε λίγο για την τουαλέτα και όχι όπλο για το supermarket και δεν μιλάει κανείς . Είναι ντροπή με όλα αυτά τα παράνομα και γελοία να μην μιλάει κανείς , κιχ από δικηγορικούς συλλόγους , ενώσεις δικαστών εισαγγελέων , συνταξιούχων δικαστών εισαγγελέων , ενώσεις αστυνομικών , εμπορικά επιμελητήρια , ενώσεις γιατρών , ενώσεις εφοριακών , ενώσεις δημοτικών υπαλλήλων , ενώσεις υγειονομικών υπαλλήλων , αντιπολίτευση , ενώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων , ενώσεις μασόνων , ενώσεις θρησκευτικές (εκκλησία - ισλαμιστές - εβραίοι - βουδιστές) . Είναι πολλά τα λεφτά με τα τεστ και τα πρόστιμα . Ένας δεν έχει βγει συνταγματολόγος έστω να πει τρόπους αντίστασης να μην φοβάται ο κόσμος το πρόστιμο , εδώ οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε διάθεση αντίστασης λες και έχω γεννηθεί σε άλλο πλανήτη , τώρα πέρασε πελάτης καθηγητής με 2 αγοράκια και τα έχει μέσα από πέρυσι , μου λέει εμείς τηρούμε την καραντίνα , πιο μικρόνοος και υπάκουος πεθαίνεις , θέλουνε μούτζες χέρια πόδια . Για την οπλοφορία που λες υπάρχουν χρόνια ψυχολογικές επιχειρήσεις να μείνουμε άοπλοι , πχ https://www.imdb.com/title/tt0091857/ , ένας από μηχανής τρελός σε κάθε ταινία και όχι μόνο είναι η αιτία και καλά που μερικά εκατομμύρια πρέπει να είναι άοπλα .

Μμ2 είπε...


Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να παίρνει μάτι - κι όχι μόνο τα βυζοπερίστροφα - ο σεξοπεινάλας άμα τε και μισογύνης μελαψός επενδυτής και να τού κόβεται η ανάσα.
Τέτοιες Αρτεμισίες θέλουμε για ελεύθερη πατρίδα ωρέ, (μέχρι και οι Οβριοί ξύπνησαν κι έβαλαν μουνάρες Σουλιώτισσες στον στρατό)
κι όχι εκκολαπτόμενες χαρεμτζούδες και μανάδες λοατκίδων προς άγραν και απόλαυσιν των νεοταξικών Λιγνάδηδων σουλτάνων.

Ανώνυμος είπε...

Ναι βέβαια, να νομιμοποιηθεί η οπλοκατοχή ώστε να βγαίνετε από τα σπίτια σας με ένα όπλο κι ό,τι δε σας γουστάρει να το πυροβολάτε για να νοιώθετε ασφαλείς. Ούτε καν πνευματικός μεσαίωνας, θα πρέπει να εφευρεθεί κάποιος νεολογισμός για να το χαρακτηρίσει αυτό. Ακόμη δεν έχετε καταλάβει κάποιοι ότι τα πεδία μάχης εδώ και δεκαετίες έχουν μεταφερθεί στον τραπεζικό και οικονομικό τομέα.Θέλετε να έχετε όλοι τα γκάνια σας για να συνεχίζετε να έχετε τις δουλειες σας σε συστημικές επιχειρήσεις, να γεννοβολάτε μούλικα ως συστημικά γρανάζια για να τα σπουδάζετε σε συστημικά ιδρύματα, να αποταμιεύετε φράγκα για να συνεχίζετε εις τους αιώνες των αιώνων να κάνετε τις ψεύτικες ζωές που σας πασάρει το σύστημα. Με ένα όπλο ανα χείρας πάντα -δημιούργημα επίσης του συστηματος που υποτίθεται ότι θέλετε να τελιεώσετε- για να γλυτώνετε τα πρόστιμα και να σκοτώνετε τις αλλοεθνείς κατσαρίδες που ήρθαν να εποικίσουν τον τόπο που οι δικοί σας αλλοεθνείς πρόγονοι εποίκισαν. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Οποιος μεινει αοπλος το επομενο διαστημα μπορει να το μετανιωσει προμηθευτειται εστω ενα κυνηγητικο ο καθε ενας απο εμας ας αναρωτηθει για τον εαυτο του και την οικογενεια του.
Απαντω και στον ανωνυμο φιλο οτι το πιο εφιαλτικο ειναι να εισαι αοπλος μπροστα σε αγροικους και δολοφονους που θελουν να σου παρουν το κεφαλι.
Και εγω θελω μια κοινωνια οπου θα σεβομαι και με σεβονται οχι βεβαια να κυκλοφορω με κουμπουρι στη μεση αλλα ουτε και να αφηνω τον εισβολεα στο σπιτι μου κανοντας οτι κοιμαμαι.
Το επομενο διαστημα θα δοκιμαστουμε ολοι για αυτο παρτε τις αποφασεις σας αυτο που σκοτωνει ειναι η συνειδητοποιηση οτι θελεις να ζησεις το οπλο μονο του δεν ακοτωνει.
ΥΓ.Λυκαστρε το MG3 ζυγιζει κοντα στα 10 κιλα αν και εχει ιμαντα δεν κουβαλιεται ετσι πρεπει να το βαλεις στον ωμο.

Ανώνυμος είπε...

Χυδαίες σκέψεις, χυδαίες αισθήσεις, χυδαίος λόγος. Ό,τι κυοφορείται στον νου και στην καρδιά, έρχεται η στιγμή που εκβάλλεται ως ζώσα ενέργεια από το στόμα, ενίοτε κι από τα δάκτυλα. Κι όλα αυτά υποτίθεται ότι λέγονται σε έναν χώρο που ανήκει σε κάποιον που υποστηρίζει ότι είναι εκατομμυρίων ετών. Μάλλον του ξεφύγανε μερικά μηδενικά. Μόνο ένας σκοτεινός καταχραστής του Ηλιακού Φωτός θα υποστήριζε εμμονικά τέτοιας ποιότητας θέσεις.

kakos04 είπε...

10¨52-12¨14 . Δυστυχώς από τα γραφόμενα φαίνεται για ποιον δουλεύεις . Ο αφοπλισμός μιας κοινωνίας επιτρέπει την αναίμακτη καταλήστευση της με ένοπλους μόνο τους ληστές και τους φύλακες τους (το Ελληνικό πρώην δημόσιο και τις απαλλοτριώσεις των προοδευτικών κομμάτων δεξιά - αριστερά) + τις ιδιωτικές περιουσίες μέσω φόρων & καρτέλ κ.α. . Η μαγκιά του συστήματος είναι ότι έχει κάνει απρόσωπο των εχθρό μέσω των τραπεζών και άλλων ευαγών ιδρυμάτων , και η τηλεοπτική αίρεση που μας έχει επιβληθεί εμφανίζει σαν τον οξαοπδώ όποιον αναζητά το δίκιο του ή το δίκαιο γενικώς .Μόνο η λέξη μούλικα που λες είναι του εχθρού και φαίνεται . Εμείς θέλουμε απογόνους καλύτερους από εμάς και ευχαρίστως να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας στις χώρες τους , γιατί εδώ δεν ήρθαν για καλό σκοπό . Εδώ δεν έχουν πρόβλημα να διαδηλώνουν αλλά στις χώρες τους παθαίνουν αλλεργία . Με αυτό το " αλλοεθνείς πρόγονοι εποίκισαν " πάντως καρφώθηκες ............Φιλιά και πες μας εσύ ανατροπέα του συστήματος τι έκανες προς αυτό που ισχυρίζεσαι .

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε σε παραδέχομαι! Εχεις μαζέψει όλο το ανφάν γκατέ της υψηλής νοητικής ελληνικής εμβέλειας, που ακόμη δεν γνωρίζει ότι προέρχεται από σλαβότουρκους. Μακάριοι οι πτωχοί... Εσύ δέ κακέ ζερόφορ, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, υποκλίνομαι! Τι θέλετε; Απογόνους καλύτερους από σας; Αν θέλατε κάτι τέτοιο θα είχατε την αξιοπρέπεια να μην τους κάνατε καν! Θα νοιώθατε ντροπή για τον κόσμο που θα τους κληροδοτούσατε, γιατί θα αναγνωρίζατε ότι συμβάλλατε και σεις στη σήψη του. Θα είχατε την έμφυτη ευγένεια να μην τους κάνετε υπόδικους εδώ κάτω της καρμικής γραμμής στην οποία ανήκετε. Αυτα πες τα στους ομόνοες σου σλαβότουρκους, μην τα λες σε μενα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σλαβοτουρκοι..εχεις καποια αποδειξη?
Απ οτι καταλαβα εχεις κανει σπουδες υψηλου επιπεδου θεωρεις ολους εμας ως μιασματα γιατι δεν εχουμε την ιδια αποψη,φοβερο λεξιλογιο εμεις δεν μπορουμε να σε φτασουμε αλλα βλεπεις δεν δουλευουμε σε μουχλιασμενες αιθουσες που αλλο δεν εχουν να προσφερουν τιποτα πλεον παρε θεση εκτος και μας θεωρεις εχθρου σου.
Παντως λυπαμαι Ελληνας να θεωρει τον εαυτο του Σλαβοτουρκο
Και κατι ακομη αν εισαι καποιος επιστημονας σε καποιο τομεα θυμησου η λεξη επισταμαι σημαινει γνωριζω πολυ καλα,εσυ εισαι σιγουρος οτι εισαι αλανθαστος?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 20 Απριλίου 2021 - 10:52 π.μ. + 20 Απριλίου 2021 - 2:54 μ.μ

Λείπει ο Λύκος χορεύουνε τα φίδια.! ςςςςςςςςςςςςς αυτόν τον θόρυβο βγάζει η διχαλωτή σου γλώσσα.
Αν ψάχνεις για σλαβότουρκους και υποανάπτυκτους κοιτάξου στον καθρέφτη.Αν πάλι επιμένεις να θέλεις να δεις δηλητηριώδεις αιθερικές αναθυμίασεις με αισθήσεις εδραίωσης φόβου και σύμβολα βίας και ανθρωποφαγίας, ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. Εμάς ρε μουνόψειρα τι μας τα λες;;; Τι μας νοιάζει;; Δεν μας νοιάζει διότι ΔΕΝ σε ρωτήσαμε ούτε σε καλέσαμε για να μας πεις την γνώμη σου. Ζμπούτσα μ'...ξέρεις στο χωριό μου και βρίζουν και οπλοφορούν.! Το μουνί της μάνας σου το ξέρεις;; Διότι αν δεν το ξέρεις να πας το δεις...για να καταλάβεις ότι τι σάπια αρχίδια έπεσες και απο τι μουνί βγήκες.

Τώρα ΤΙ ΘΕΣ;;; Έγραψα ποτέ εγώ ότι είμαι καλός;;; ΟΥΔΕΠΟΤΕ. Είμαι πολύ κακός τύπος το λέω συνέχεια. Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι οι Έλληνες είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ για να αφήνουμε τους πουστόγερους σαν εσένα να λένε το μακρύ και το κοντό τους. Ήξερα ότι αυτή η ανάρτηση θα ενοχλήσει...διότι η οπλοφορία και μάλιστα ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ σας τζούζει. Δεν μας θέλετε οπλισμένους...ούτε να σας απαντάμε όπως σας αξίζει. Εγώ δεν είμαι καλός ρε γαμιόλη και άντε τώρα να πας να τραβήξεις καμμία μαλακία μπας και ξεθολώσει το σκατωμένο σου μυαλό.

Κατάλαβες σαπρόφυτο;; Άντε που νομίζεις ότι είμαστε ίσα και όμοια...οι κατσαρίδες δεν μπορούν να συνομιλούν με ανθρώπους και μάλιστα Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε..
"Παντως λυπαμαι Ελληνας να θεωρει τον εαυτο του Σλαβοτουρκο"

Αυτός δεν είναι Έλληνας μογγολάκι του κερατά είναι αγαπητέ.
Γνωστός στο ιντερνετικό γίγνεσθαι.
Γι αυτό με σχετική ευκολία οι χαρακτηρισμοί που δίνει στους Έλληνες προσπαθεί να αμαυρώσει ότι δεν μπορεί να φτάσει χρόνια ολόκληρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Χυδαίες σκέψεις, χυδαίες αισθήσεις, χυδαίος λόγος. Ό,τι κυοφορείται στον νου και στην καρδιά, έρχεται η στιγμή που εκβάλλεται ως ζώσα ενέργεια από το στόμα, ενίοτε κι από τα δάκτυλα. Κι όλα αυτά υποτίθεται ότι λέγονται σε έναν χώρο που ανήκει σε κάποιον που υποστηρίζει ότι είναι εκατομμυρίων ετών. Μάλλον του ξεφύγανε μερικά μηδενικά. Μόνο ένας σκοτεινός καταχραστής του Ηλιακού Φωτός θα υποστήριζε εμμονικά τέτοιας ποιότητας θέσεις"

Σειρά σου τώρα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ....χαίρομαι που διαβάζεις τα σχόλια μου...αυτό δείχνει ότι ασχολείσαι μαζί μου. Ενώ εγώ δεν ασχολούμαι με σένα. Αν ψάχνεις για καταχραστές ηλιακού φωτός κοιτάξου στον καθρέφτη...και στο Ιερατείο που ανήκεις. Τώρα τι θες;; Πάντως δεν είσαι και ιδιαίτερα έξυπνος μόνο αυτά βρήκες για μου προσάψεις;; Τς τς ρε gidi όλα τα κατάλαβες.! Μπράβο τσακμακόπετρα είσαι...φτου μην σε ματιάσουμε. Άντε στον αγύριστο τώρα περίλαμπρο κατσαβίδι. Άντε πάνε να βρείς καμιά πιτσιρίκα να την παραμυθιάσεις και άσε μας εμάς εδώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε σε παραδέχομαι! Εχεις μαζέψει όλο το ανφάν γκατέ της υψηλής νοητικής ελληνικής εμβέλειας, που ακόμη δεν γνωρίζει ότι προέρχεται από σλαβότουρκους. Μακάριοι οι πτωχοί"

Ενώ εσύ έχεις τελειώσει την ανωτάτη βοιδοσχολή.! Φτου μην σε ματιάσουμε και σένα ρε μογγολόσπερμα. Το να έπιανες στο σκατόστομα σου μόνο εμένα στα αρχίδια μου.! Μαθημένος είμαι από την σκατόρατσα σου να μας κακολογείται όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Αλλά ρε μπινέ έκανες το λάθος να μιλήσεις για τους σχολιαστές του ιστολογίου μου.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ρε κερατά. Τα σχόλια σας τα ανέβασα για να δούν ακριβώς οι Έλληνες με τι έχουν να κάνουν...με τι φίδια .

Τι σας νοιάζει ρε αν είμαστε έξυπνοι, αν είμαστε σκοτεινοί η φωτεινοί..τι σας νοιάζει ρε αν είμαστε οπλισμένοι;; ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι με των Αλβανών η των Τούρκων η των Σλάβων...;;

Γιατί δεν ασχολείστε με το ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ των άλλων φυλών;;; Νομίζετε οι Αλβανοί η οι Τούρκοι δεν έχουν υποστεί ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ;; Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.!! Διότι σημασία παίζει και η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ. Πολλοί τούρκοι έχουν ελληνικό dna αλλά έχουν τουρκική συνείδηση...για αυτό και είναι τούρκοι και όχι Έλληνες.

Ρε πάρτε το χαμπάρι σας έχουμε μπασταρδέψει όλους σας...διότι σας γαμούσαμε τις μάνες και της αδελφές για αιώνες ανα την υφήλιο όπου τις βρίσκαμε.!!! Όπου πήγαμε γαμούσαμε αβέρτα...δεν αφήσαμε μουνί για μουνί ρεεεεεε όλοι δικά μας ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΙΣΤΕ.!!

Ανώνυμος είπε...

Στο Τέξας που οπλοφορούν το 95% των ανδρών και υπάρχει η θανατική ποινή,η εγκληματικότητα είναι το 1/3 από ότι στον ''πολιτισμένο''βορρά ,που οπλοφορούν κυρίως οι εγκληματίες.Μας θέλουν κοινωνία απροστάτευτη από κάθε απολειφάδι ή οργανωμένο εχθρό.Φανταστείτε να επιχειρηθεί ληστεία σε σούπερ μάρκετ όταν οι περισσότεροι πελάτες οπλοφορούν.Απλά...ούτε σκέψη.Οι στατιστικές αυτό δείχνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 20 Απριλίου 2021 - 4:55 μ.μ.

Πολύ σωστά.!! Ας τολμήσουν να κάνουν ληστεία σε μέρος που οι κάτοικοι είναι οπλισμένοι ..δεν θα το τολμήσουν. Αυτό είναι που θέλουν να είμαστε άοπλοι και άφραγκοι έρμεα στα χέρια τους. Αν στην φωτογραφία αντί για την ΛΕΥΚΉ κυρία ήταν καμιά χοντρή αραπίνα/νέγρα κανείς δεν θα έλεγε τίποτε.

Διότι ως γνωστόν BLM= Βlacks Love Murder

ΑΡΡ. είπε...



Προς BLM βεβλαμμένους και το κακό συναπάντημα.

Έσσεται και πάλιν πανελληνικόν αναγεννησιακόν ήμαρ.
Θα επιστρέψωμεν και η γη θα πλημμυρίσει ανθρωπόμορφους θεούς.

https://www.facebook.com/StatoDueSicilieMagnaGrecia/videos/vb.894794610541447/473919557259972/?type=2&theater



Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Λυκαστρούλη; Με το που άκουσες Τζένκις Χαν κιότεψες; Ετσι μπράβο, να μπαίνεις στη θέση σου κοντέ ψευτομπιστολέρο :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μωρή ταταρομογγολική μουνόψειρα...στα αρχίδια μου και εσύ και ο άλλος ο κερατάς ο ζουμπάς σχιστομάτης Τζένκις Χάν που νομίζεις (από αυτά τα ληγμένα που καπνίζεις) ότι είσαι απόγονος του.!! ΝΑ κι αν είσαι ΝΑ κι αν δεν είσαι. Αλλά αν είσαι δώσε χαιρετίσματα στο σχιστομάτικο σόι σου...ότι είστε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.! Μετά τον γάμο του σχιστομάτη κοντού προγόνου σου...του έκλεψε την γυναίκα η γειτονική φυλή και την ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ..ΠΑΡΤΟΥΖΑ γινότανε. Ο πρώτος γιός του σχιστομάτη κοντού δεν ήταν δικός του. Και φυσικά κανείς δεν ήξερε ποιον είχε πατέρα, αφού όλη η αντίπαλη φυλή την είχε πηδήξει την προπροπροπροπροπρογιαγιά σου αγρίως και δίχως σάλιο.

Άλλη φορά όταν θα μιλάς για μπασταρδέματα φυλών να ξεκινάς πρώτα από το σόι σου.!! Άδειαζε μας την γωνιά τώρα μην βγάλω στην φόρα την φάτσα σου και τρομάξει ο κόσμος.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε εισαι ο κολοφωνας του βρισιδιου εισαι ο αρχιμαστορας του γαμοσταυριδιου με καλυψες πληρως λουσε τους να ξεπλυθουνε.
Παντως να ξερεις οι ψειρες ειναι τριων ειδων αιδοιου κεφαλης και σωματος,κατι γνωριζουμε και μεις,και εκανες και σωστη διαγνωση προκειται για μουνοψειρες.
Να σαι καλα γελαμε με την ψυχη μας!!!

Ανώνυμος είπε...

καταρχας λυκ μην καθεσαι και ασχολεισαι και συνγχυζεσαι με τετοια ατομα .
σβηστους και τα σχολια . απορω που μπαινουν κι εδω .

τελος παντων .

αυτο το βιντεο ειναι για αναρτηση .

απλα τους γ.....σε ο ακροατης!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=xrdYGkBoSkI


χρηστος

Μμ. είπε...



Ω, της γαμοσταυριδιάσεως ενέσκηψεν
και της πορνεκδιδομένης γέγονεν
εις τους σεπτούς οίκους ημών.
Η αιδώς της αιδούς αντί πάντων αγών.

Αντί όπλων πορδαί και λίπη
και αντί σφαιρών
σανός και ψήφοι.

Ανώνυμος είπε...

Ναι Λύκαστρε σβήσε τα σχόλια. Μπορείς;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Χρήστο δεν συγχύζομαι , αλλά αυτές τις κατσαρίδες που μας έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο επειδή ακριβώς τις μιλάνε με ευγένεια και καθώς πρέπει τρόπο...αντί να βάζουν μυαλό γίνονται χειρότεροι , ειρωνεύονται , υβρίζουν και προσπαθούν να ρίξουν λάσπη σε ότι καλό έχει βγάλει αυτός ο τόπος. Ε λοιπόν θέλουν βρισίδι και βρωμόξυλο ατελείωτο για να στρώσουν χαρακτήρα. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ...για αυτό φτάσαμε σαν χώρα σε αυτό το σημείο. Τους ταΐζουμε τους ντύνουμε τους ποτίζουμε τους δίνουμε στέγη και πατρίδα και ΠΩΣ μας το ξεπληρώνουν;; Κοροιδεύοντας μας και λέγοντας με πλάγιο τρόπο ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ανεχόμαστε.!!

Να με συμπαθάς το λοιπόν αλλά εγώ θα τους γαμάω το Εωσφορικό τους πεντακέρατο όπου τους βρώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ναι Λύκαστρε σβήσε τα σχόλια. Μπορείς;;; "

Και γιατί να το κάνω αυτό;;; Μήπως κανείς ντρέπεται για κάτι;; Εγώ δεν ντρέπομαι για ότι έγραψα. Διότι εγώ δεν πήγα σε ξένο "σπίτι" να κατουρήσω στα κιλίμια τους επάνω...άλλοι το έκαναν. Και λέω άλλοι διότι οι υβριστές ήταν 2 άτομα. Αν δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει έναν υβριστή μέσα σε ένα ιστολόγιο ΑΝΩΝΥΜΑ...αύριο μεθαύριο ΠΩΣ θα σκοτώσετε τον εχθρό κοιτάζοντας τον ψυχρά στα μάτια;;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γαμησε τους τα ματακια ολοι αυτοι οι θεωρητικοι του κωλου μας εφτασαν μεχρι εδω κανενα ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα αγαπητέ ΛΥΚΑΣΤΡΕ!... η απάντηση είναι μία : ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ!... Τα υπόλοιπα ερπετά μπορούν να πάνε να λουφάξουν στο βάλτο τους!... Θα βγαίνουν όμως στον ήλιο, για να έχουμε κι εμείς θηράματα!...

Με εκτίμηση Διαγγελέας

Ανώνυμος είπε...

Επίσης δεν είναι απαραίτητο μεγάλο όπλο.. Το περίστροφο είναι αρκετό για την προσωπική ασφάλεια... Διότι θα έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.. Και στην δύσκολή στιγμή επίθεσης από ερπετά θα βοηθήσουν κι άλλοι!..

Με εκτίμηση Διαγγελέας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ Διαγγελέα. Ακριβώς όπως το είπες ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ΄. Σε όποιον δεν αρέσει τα μπογαλάκια του και σε άλλη παραλία/χώρα. Πέρασαν οι εποχές του αφοπλισμού και του ξεβρακώματος των Ελλήνων. Τώρα έρχονται άλλες εποχές.

ΑΡΡ. είπε...



Έτσι.
Και μη λάθωμεν, Έλληνες, ποτέ, ότι με τέτοιες γιαχωβίτικες, αδερφίστικες, καλογερίστικες, εβραιοχριστιανικές ιδέες εθνικού αυτοαφοπλισμού
(Ησυχασμός, άγος Μαρκος Ευγενικός!) επροδόθη και ηλώθη τότε ολόκληρο Βυζάντιο ούτως ώστε μας εκατσκικώθη έκτοτε και μας κορδούται σήμερον ο γυφτογενιτσαρότουρκος απέναντι.