ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. 19 ΕΩΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ..19 ΕΩΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ..
 
Με την όψη Ήλιου Ερμή σε αναιρετική μοίρα του Κριού...περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων..θα ξανασυζητηθούν..αφού η παρόρμηση εδώ και καιρό..φέρνει μόνο ασάφειες στο θέμα κυκλοφορίας μας...Όλα θα ανοίξουν..και όλα αναιρούνται..
Ήλιος και Ερμής την Τρίτη στον Ταύρο...οι αισθήσεις θα χτυπήσουν κόκκινο όπως και η αναζήτηση απολαύσεων....λίγη τεμπελιά οκνηρία διάχυτη στον αέρα..
Θέματα οικονομικά θα συζητηθούν...αλλά όλα αργά βαδίζω...
Εάν δεν πάει ο Ερμής 4 Μαΐου στους Διδύμους μη περιμένετε να κινηθούμε με άνεση...στα περισσότερα θέματα..Το μισό τετράγωνο Αφροδίτης και Ερμή με Ποσειδώνα..θα συνεχίσει τον άστατο καιρό και φυσικά βροχές ..που μόνο η διψασμένη γη αναζητά.
Προσοχή και σε οικονομικές ή ερωτικές απάτες...Δίας ημιεξάγωνο με Πλούτωνα...κάποια λάθη διορθώνονται...
22 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό...ο έρωτας έρχεται από το πουθενά ..από εκεί που δεν το περιμένεις..Ξαφνικές επαφές συναντήσεις γνωριμίες..αλλά και χρήματα...τύχη βουνό..
Σαββατοκύριακο και πάλι απρόβλεπτες ειδήσεις ο Ερμής συναντά τον Ουρανό..αλλά το τετράγωνό του με τον Κρόνο φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία ..στις μετακινήσεις..
Η Αφροδίτη συναντά και αυτή τον Ερμή...αλλά ο Κρόνος σε δύσκολη γωνία στερεί τον έρωτα και την κάνει ψυχρή και απόμακρη.
Προσοχή στα οικονομικά προσοχή σε ξαφνικά πρόστιμα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση τις επόμενες ημέρες..μη παίζετε με τη τύχη σας όλοι.
 
♈Κριοί...
Συζητήσεις επί των προσωπικών κλείνουν...Τα οικονομικά και οι ασφάλειες σας θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα..Προσοχή στην φαντασία σας.....δεν ζείτε σε ταινία..Πέμπτη Παρασκευή δώρα και εκπλήξεις...κάτι ξαφνικό που σας ικανοποιεί απόλυτα.Σύγκρουση συγχρόνως με κάποιο φιλικό πρόσωπο..ίσως ψυχρότητα και λόγια πικρά.
♉Ταύροι..
Το παρασκήνιο τελειώνει και ο Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας...φέρνουν αποκαλύψεις..Χρόνια πολλά φυσικά σε όλους σας...ηλιακή επιστροφή ..πολλά θα σας δείξει για την όλη συνέχεια της χρονιάς..Η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό όμορφες ανατροπές..ερωτικές ή οικονομικές...
Ξαφνικές επαφές και το Σαββατοκύριακο ..αλλά ίσως ψυχραθείτε με άτομο κύρους..ακόμη και τον προϊστάμενό σας...Διαφορές προφανώς πολλές και αγεφύρωτες..
♊Δίδυμοι...
Συμφωνίες μεταξύ φίλων επικυρωποιούνται..Το παρασκήνιο ξεκινά με Ήλιο και Ερμή στον 12ο φυσικό σας οίκο..Θέματα οικονομικά βρίσκουν κάποιες λύσεις..
Χρήματα ή έρωτας λένε δεν κρύβονται...εσείς όμως θα βρεθείτε σε ξαφνικά επείγοντα τέτοιου είδους περιστατικά...που θα αναγκαστείτε να κρύψετε...προσοχή σε ότι αδιέξοδο..Σαββατοκύριακο αλλάζετε γνώμη για κάτι που είχατε χαρεί..και κρατάτε ανάλογες αποστάσεις από τα πράγματα..
♋Καρκίνοι..
Κλείνουν κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις..Θέματα με φίλους ή ομοϊδεάτες θα σας απασχολήσουν..Οικονομικά εξαρτάστε από κάποιους..Ίσως κάποιοι και στον ερωτικό τομέα είστε κάτω από εμμονές κυριευμένοι.Ξαφνικές επαφές με φίλους ..νέες φιλίες ίσως..πολλές συζητήσεις..
Προσοχή τους συνωστισμούς και τα κορωνοπάρτυ...όπως και τα πρόστιμα το Σαββατοκύριακο..
♌Λέοντες...
Τα θέματα καριέρας και η εικόνα σας προς τα έξω..θα σας απασχολεί έντονα το επόμενο διάστημα με Ήλιο και Ερμή στόν Ταύρο.Η Αφροδίτη σε όψη με Ουρανό και αυτή εκεί..δίνει ξαφνικές προτάσεις..με οικονομικά οφέλη. Σαββατοκύριακο ξαφνικές επαφές..συναντήσεις όλα υπό την επίβλεψη του αυστηρού Κρόνου απέναντι που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη.
♍Παρθένοι..
Οικονομικές τελευταίες διευθετήσεις τώρα..Ήλιος και Ερμής στον Ταύρο από την Τρίτη βοηθούν τις επαφές με το εξωτερικό..γενικά ανθρώπους από μακριά..Εάν είστε σπουδαστές δείτε τις υποχρεώσεις σας εκεί και μην τα παρατάτε..Νομικές υποθέσεις επίσης θα πρέπει να τις δείτε λεπτομερώς..
Ξαφνικές ευχάριστες συζητήσεις για ταξίδια..ή μετακινήσεις για εσάς..οι οποίες θα έχουν όμως κάποια εμπόδια λόγω της πιεστικής καθημερινότητάς σας..Ο Κρόνος στερεί ελεύθερο χρόνο τώρα..
♎Ζυγοί..
Ανακωχή με το ταίρι σας..τέλος οι διαπραγματεύσεις..Τα οικονομικά τώρα σχετικά με τρίτους..κληρονομικά δάνεια τράπεζες..θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.Ξαφνικά χρήματα έρχονται..αλλά γίνονται άμεσα καπνός..Ένας έρωτας ένα πάθος ψάχνει την ταυτότητά του μέσα από το κρύο ζέστη..σε κάποιες καταστάσεις που προκύπτουν.
♏Σκορπιοί..
Συζητήσεις εργασιακού ενδιαφέροντος στην αρχή της εβδομάδος..ίσως και κάποιο θέμα υγείας να σας απασχολήσει..Ήλιος και Ερμής απέναντι φωτίζουν τον οίκο των σχέσεων του γάμου και των συνεργασιών σας..Ξαφνικές συζητήσεις λοιπόν τα υπέρ και τα κατά των σχέσεων...θα σας βάλουν ιδέες..Ίσως οικονομικές διαφορές με συνεργάτες δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα και ψυχρότητα στο κλείσιμο της εβδομάδος.
♐Τοξότες...
Τελευταίες ερωτικές συζητήσεις για εσάς...για την ώρα φυσικά.
Τα θέματα με Ήλιο και Ερμή στον Ταύρο θα τονίσουν τις εργασιακές σχέσεις.Προσοχή σε θέματα υγείας διατροφής και στις απολαύσεις..Μια τεμπελιά οκνηρία..στη καθημερινότητα θα τη νιώσετε..χαλαρώστε..Οικονομική ανταμοιβή ή ηθική..που όμως κάποιος θα φροντίσει να μην την χαρείτε...είναι βλέπετε και αυτοί οι τοξικοί τριγύρω μας..που προσπαθούν να ρίξουν την αισιοδοξία των άλλων..
♑Αιγόκεροι..
Θέματα σπιτιού κλείνουν..Ήλιος και Ερμής στον Ταύρο..και ο έρωτας το φλέρτ τα παιδιά ...θα είναι στις top συζητήσεις σας..Ένας ξαφνικός έρωτας..ίσως στη κατάλληλη στιγμή μεσοβδόμαδα...ή και οικονομική τύχη χρήματα ίσως έρθουν.Σαββατοκύριακο κάποιος σας εμποδίζει στην χαρά σας.. σας επιφέρει στην τάξη..και βαραίνει το κλίμα.
♒Υδροχόοι..
Τα οικογενεικά.. το σπίτι και οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι μέρος του ενδιαφέροντός σας τώρα.
Πολλές συζητήσεις..ψάχνοντας λύσεις σε διάφορα θέματα.
Ξαφνικά γεγονότα μάλιστα σας χαροποιούν..ίσως και χρήματα ή αισθήματα θα γεμίσουν την καρδιά σας..Συγχρόνως όμως ένα άτομο μεγάλης ηλικίας ή απλά πολύ σοβαρό ..προσπαθεί να σας προσγειώσει..παγώνοντας με τον τρόπο του το κλίμα.
♓Ιχθείς..
Με τα οικονομικά θέματα κλείνετε τώρα..
Ήλιος και Ερμής στον Ταύρο..φέρνουν ιδιαίτερη κινητικότητα στην καθημερινότητα..
Πολλά τα θέματα εάν ασχολείστε με εμπόριο γραπτά ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ..το διαδίκτυο...όλα σε αργό ρυθμό.Μια πρόταση ή και χρήματα έρχονται εξ ουρανού..Ένα ταξίδι το επεξεργάζεστε..Σαββατοκύριακο πιέσεις..κάτι δεν πάει όπως θέλετε..
Ένα άτομο σας πιέζει..Προσοχή και με το μέσον μετακίνησης σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: