ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Οι Ρώσοι μετά τον τουρισμό χτυπούν και τις τουρκικές μεταφορές – Δεν αφήνουν τα φορτηγά τους να επιστρέψουν στην Τουρκία!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κανονικά αυτό έπρεπε να το έχουμε κάνει εμείς πριν πολλά χρόνια μετά από τόσες απειλές, και επιθετικές ενέργειες , ώστε να συμμορφωθεί η κυβέρνησή τους, και να κόψουν τους τσαμπουκάδες. .Αλλά τα δικά μας εδώ πωλητικά σκυλάκια του καναπέ ξέρουν μόνο να κουνάνε την ουρά τους χαρούμενα στον εκάστοτε γερμανό η αμερικανό πρέσβη. Αγοράζουμε από Τουρκία 14δισεκατομμύρια σχεδόν κάθε χρόνο και θρέφουμε χιλιάδες οικογένειες στην Τουρκία με αυτά τα χρήματα. 

Γράφει ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Οι Ρώσοι (και όχι μόνο αυτοί) έχουν εκνευριστεί με το «διπλό» παιχνίδι της Άγκυρας στην Ουκρανία και χτυπούν τουρισμό και μεταφορές που είναι οι μόνες πηγές αποκόμισης συναλλάγματος για την Τουρκία.

Σημειώνεται ότι το συνάλλαγμα είναι απαραίτητο για την επιβίωση της τουρκικής οικονομίας, τη στήριξη της τουρκικής λίρας και την εξυπηρέτηση του εξωτερικού χρέους.

Οι Ρώσοι κρατούν τους Τούρκους οδηγούς στα σύνορα για ένα… μήνα!

Τούρκος οδηγός περιγράφει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιστρέφοντας από Ρωσία προς Τουρκία και ευρισκόμενος στη ρωσική πλευρά των συνόρων στα σύνορα Ρωσίας-Γεωργίας όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Πρόκειται για ρωσικά αντίποινα στη στρατιωτική και πολιτική προσέγγιση Ουκρανίας-Ρωσίας και στην υιοθέτηση της ουκρανικής πολιτικής ότι η Κριμαία δεν είναι ρωσική.


Ο Τούρκος οδηγός είπε τα εξής:

«Φυσικά για να περάσουμε στη Γεωργία φτάσαμε στη συνοριακή πύλη του Βλαντικαφκάς περίπου 140 χλμ πριν, μπήκα στην ουρά των οχημάτων.

Ναι, δεν καταλάβατε λάθος, 140 χιλιόμετρα. Είμαι εδώ επτά μέρες και στις 7 μέρες διανύσαμε 8km.

Εσείς υπολογίστε τώρα πόσες μέρες θα μας πάρει για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα.

Η ρωσική αστυνομία στην άλλη μεριά της συνοριακής πύλης, δηλαδή από εκεί που έρχονται Ρώσοι και Αρμένιοι επιτρέπουν να περάσουν 350-400 οχήματα τη μέρα.

Στο δρομολόγιο από όπου ερχόμαστε εμείς επιτρέπουν 30 και το πολύ 50 οχήματα τη μέρα
Υπάρχουν φίλοι μας που είναι εδώ 25 μέρες. Χωρίς ψωμί, χωρίς νερό, χωρίς μπάνιο, χωρίς τουαλέτα».

Ο αντιπρόεδρος του CHP Uşak Özkan Yalım έφερε το θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Ο Γιάλιμ, τονίζοντας ότι η Τουρκία πέραν της υλικής δέχεται και μη χρηματική ζημιά καθώς πρόκειται για μια ανθρώπινη τραγωδία.

Το ζήτημα απαιτεί επείγουσα παρέμβαση.

«Καλούμε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών και τους υπεύθυνους αξιωματούχους και αναμένουμε από αυτούς να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις αμέσως.

Ο τομέας του εφοδιασμού είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην οικονομία της Τουρκίας.

Αυτό που συνέβη στη Ρωσία πλήττει την Τουρκία υλικά και πνευματικά. Το ζήτημα πρέπει να λυθεί επειγόντως »

Πηγή: warnews247.gr – Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Μόνο με άλλη κυβέρνηση πατριωτική θα κάναμε εμπάργκο . Κατά τα άλλα η Ρωσία αργά αλλά σταθερά σπρώχνει στην παθιασμένη αγκαλιά της Κίνας την Τουρκία όπως λες , αφού με μερικά ποτά την μέθυσε να ανακατέψει την τράπουλα για την Ρωσία όπου χρειαζόταν να επεκταθεί + αφορμές Ουκρανία - Αρμενία -Αζερμπαϊτζάν - Λευκορωσία - Υπερδνειστερία - Τσεχία Μολδαβία και έπεται συνέχεια .