ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ο ΦΥΓΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (4)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΙV - EPISODE IV- ΓΕΝΕΥΗ-ΜΟΣΧΑ  ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.


Έξω από το Berliner Flughafen τους περίμενε μια θωρακισμένη πολυτελή μαύρη λιμουζίνα, με υπηρεσιακά νούμερα. Μπήκαν μέσα και δύο άντρες με μαύρα κοστούμια και γυαλιά ηλίου τους οδήγησαν στο Αρχηγείο των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, όπου είχαν ένα meeting με όλη την στρατιωτική ηγεσία και με την κυβέρνηση. Ήταν όλοι εκεί, η ηγεσία του BKA και του BND, κορυφαίοι επιστήμονες,αλλά και διπλωματικοί αντιπρόσωποι της Ρωσίας. Τον ρώτησαν πόσο κοστολογεί το Sonar και οι Ρώσοι ως είδος omerta τον κάρφωσαν με το βλέμμα τους, μη τυχόν και αναφέρει στους γερμανούς για το Nemesis, το οποίο ήταν συμφωνημένο να πουληθεί στους Ρώσους.
 
 Εκείνος τους απάντησε: kommt drauf an, was ihr kaufen möchtet; habt ihr Interesse nur für das SonarSystem oder auch fürs Jericho;; (Εξαρτάται από το τι θέλετε να αγοράσετε;; Σας ενδιαφέρει μόνο το σύστημα σόναρ ή επίσης και το Jericho;;) Σε πρώτη φάση το Sonar ρίχνει το internet σε μια πόλη και ελέγχει τα συναισθήματα και τις σκέψεις των πολιτών με υπόηχους. Μπορεί να τους οδηγήσει στην παράνοια, δεδομένης της έλλειψης internet και του υπόηχου αυτού βουητό που τους προκαλεί πονοκεφάλους και αρρώστιες, δίχως να γίνεται αντιληπτό από τις ανθρώπινες αισθήσεις. Μετατρέποντας την συχνότητα, από υπόηχους σε υπέρηχους, μπορεί να σκοτώσει αίφνης όλο το πληθυσμό της πόλης, με κάτι σαν ωστικό κύμα, χωρίς υλικές ζημιές όμως. Έχω βγάλει και το νέο upgrade του Sonar, το Jericho. 
 
Αυτό μπορεί να καταστρέψει όλα τα κτίρια μιας πόλης, εκτός ότι θα έχει σκοτώσει πρώτα ακαριαία όλο τον πληθυσμό της πόλης. Χρησιμοποιεί δονήσεις τόσο υψηλές, ώστε μπορεί να κάνει τα κτίρια να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, εξ ου και το όνομα, από το βιβλικό περιστατικό με τις σάλπιγγες της Ιεριχούς. Ως εκ τούτου είναι ποληχρηστικό υπερόπλο και είναι και 100% eco-friendly, μιας και δεν προκαλεί μολύνσεις, ούτε οικολογικές καταστροφές όπως όλα τα πυρηνικά όπλα. Η πόλη είναι άμεσα βιώσιμη, μάλλον αποικήσιμη, χωρίς τοξικό κίνδυνο.
 
Το όλο πακέτο ανέρχεται στα 5δις, το Sonar μόνο του κοστολογείται στα 3δις €. Έδωσαν τα χέρια και υπέγραψαν σύμβαση, ο Δόκτωρ τους παρέδωσε όλα τα σχέδια του Project και θα συμμετείχε στη επίβλεψη της κατασκευής του, εκπαιδεύοντας το προσωπικό σε χρόνο ρεκόρ 3 μηνών. Σε 5 μήνες μήνες η παράδοση.Οι Γερμανοί ενθουσιάστηκαν και οι Ρώσοι ικανοποιήθηκαν με το deal. Ο Δόκτωρ έφυγε κι αυτός χαρούμενος, μιας και είχε θέσει τον ένα λίθο της πλανητικής ασφάλειας όπως και ισορροπίας πλανητικών υπερδυνάμεων, στο πεδίο γεωπολιτικής και διεθνών σχέσεων. 
 
Η Ina και ο Δόκτωρ Heisenberg συνοδεύτηκαν μέχρι το αεροδρόμιο, μαζί με τους 2 Ρώσους και αναχώρησαν όλοι μαζί για Μόσχα. Στο ταξίδι προσυμφώνησαν τα της συμφωνίας ως προς την παράδοση του υπερόπλου Nemesis, έχοντας τους εγγυηθεί ότι ουδείς άλλος είχε γνώση του περιεχομένου αυτού του project. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν με τιμές αρχηγού κράτους και αμέσως τους οδήγησαν στο Ρωσικό Προεδρικό Μέγαρο. Παρουσία 2 Γερμανών αντίστοιχα, συμφώνησαν με χρόνο παράδοσης 1 χρόνο μαζί με την εκπαίδευση του προσωπικού.Η Γερμανία θα ταν εγγυητής του όλου εγχειρήματος, του ελβετορωσικού project, στα πλαίσια ενός νέου πολυπολικού διεθνούς συστήματος. Η Ρωσία είπε πως θα επινοικίαζε τεχνογνωσία του Nemesis στους Κινέζους, διατηρώντας ωστόσο τον πλήρη έλεγχο του συστήματος. 
 
Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, καθώς πρόκειται για χημικό όπλο μαζικής καταστροφής. Εξαπολύεται με διηπειρωτικό πύραυλο και περιέχει τεράστια ποσότητα καθαρού botox, του πλέον τοξικού στοιχείου στη φύση. Ακόμη κι αν τον ρίξουν οι αεροψεκασμοί και το HAARP, ακόμη κι αν ανατιναχτεί στην στρατόσφαιρα, θα βρέξει όξινη βροχή και θα δηλητηριάσει όλα τα νερά και τον αέρα μιας πόλης. Θα επιβιώσουν μόνο όσοι κρυφτούν στα καταφύγια κι αυτοί όχι για πολύ καιρό,δίχως τροφή και νερό.Οι Γερμανοί μέμφηκαν ότι είχα πουλήσει υπερόπλα στο Ισραήλ και στην Ελλάδα. Από την πλευρά της Ελλάδας δεν υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόνισε και έτσι απευθύνθηκε στο Ισραήλ, παρέχοντας τους το υπερόπλο Nibiru. 
 
Αυτό έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει όλες τις συνθήκες ενός πλανήτη που προσέγγισε τη γη και με τη βαρύτητα του μπορεί να προκαλέσει πληθώρα φυσικών φαινομένων, όπως σεισμό, τσουνάμι, παλίρροιες, τυφώνες κτλ. Απ'την πλευρά της Ελλάδας υπήρξε αδιαφορία και εθνική προδοσία. Κατ' εξαίρεση ενός πολύ υψηλόβαθμου στελέχους των ελλ. ενόπλων δυνάμεων και τη διαμεσολάβηση του κέντρου Δημόκριτος, παραχώρησε στην Ελλάδα το υπερόπλο Medusa, όπου είναι και η μόνη περίπτωση που ένα τέτοιο εγχείρημα έμεινε κρυφό από την στρατιωτική ηγεσία για την ελληνική κυβέρνηση, που δεν ενημερώθηκε καν γι'αυτό. Ο λόγος;; κίνδυνος προδοσίας...Το υπερόπλο αυτό έχει τη δυνατότητα να μπορεί να πετρώνει τα αντίπαλα στρατεύματα και να τα ακινητοποιεί, όπως συνέβη και στον μύθο την Μέδουσα.
 
 Είναι ένα πολύ εξελιγμένο EMP σύστημα ηλεκτρομαγνητικών παλμών, ώσπερ τροφοδοτείται από την γεωενέργεια κάποιων αρχαίων ναών. Έχει επίσης την δυνατότητα εκτόξευσης ακτίνων Mazer, πολύ υψηλής ακτινοβολίας, που διαπερνούν τον στόχο. Και τα 2 project παραμένουν κρυφά, το καθένα για διαφορετικούς λόγους. Κατά αυτό το τρόπο σχηματίζεται μία Ευρωπαϊκή και Ρωσική ασπίδα υπερόπλων τόσο εξελιγμένων, που σε μερικά χρόνια θα έκαναν όλα τα κράτη του πλανήτη να αποσύρουν τα πυρηνικά όπλα. Η καταστροφική επίδραση αυτών των όπλων είναι δεκάδες φορές μεγαλύτερη από εκείνη των πυρηνικών όπλων, χωρίς τις αρνητικές τους επιδράσεις και κυρίως χωρίς την απειλή της ραδιενέργειας. Γι αυτό τον λόγο λέγονται Smart-Massive Hyperweapons ή Έξυπνα Όπλα. 
 
(συνεχίζεται)

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Μ' αρέσει τα αστυνομικά που μιλάνε για καταστροφάς οικοφιλικάς και μήτιγκ (συμβούλια ) εξωδιαστατικά και πυρηνικά κατοικίδια με εξιτάρουσι σφόδρα.
Με μια Βεργίνα σειρήνα ευδαιμονίας και μια μαγική χειρονομία έτσι απογειούσαι
με ιπτάμενο τουριστικό χαλί ερέτης για τα παρθένα ανάκτορα των Πτολεμαίων!