ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Άμεσος κίνδυνος για την Ελλάδα Οι γεωτρήσεις για φυσικό αέριο στο βυθό της Ανατολικής Μεσογείου ενδέχεται να φέρουν και το τέλος του πολιτισμού στην περιοχή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η φωτογραφία είναι από την Καβάλα. Οι εξορύξεις πετρελαίου αφήνουν τεράστια σπήλαια κάτω άδεια και μετά γίνονται καθιζήσεις συμπληρώνεται με θάλασσα κάπως, αλλά το θαλασσινό ύδωρ δεν είναι τόσο παχύ όσο το πετρέλαιο για να κρατήσει το βάρος της οροφής του σπηλαίου και κάποια στιγμή ο βυθός πέφτει - μία πολύ συχνή πιθανότητα όπου γίνονται εξορύξεις πετρελαίου.

Τα λέγαμε ΕΔΩ ,  αλλά και ΕΔΩ .
Άμεσος κίνδυνος για την Ελλάδα Οι γεωτρήσεις για φυσικό αέριο στο βυθό της Ανατολικής Μεσογείου ενδέχεται να φέρουν και το τέλος του πολιτισμού στην περιοχή.

Ανοίγουν τρύπες και ρήγματα χωρίς να έχει γίνει σεισμός πριν και έχουμε50 δονήσεις με τις 20 από 3 έως 5 ρίχτερ σε 24 ώρες.!! Θα μου πει κανείς Κούλη έχουμε λογικό να γίνονται αυτά.

Ο καιρός εντωμεταξύ τρελάθηκε χθές έριξε χαλάζι στην Καβάλα όπως βλέπετε στην φώτο κάτωθεν. Αλλάζουν όλα πάνω στον πλανήτη, σας το έχω ξαναπεί αυτό που έρχεται είναι τόσο μεγάλο που μόνο μέσα στην μυθολογία των Ελλήνων το συναντά κανείς. Αλλά για να μπορεί κανείς να καταλάβει τι του γίνεται , τόσο μέσα του όσο και έξω του πρέπει να έχει γνώση.! Εσω-μεταλασσόμαστε και όποιος αντέξει.!


...."η μάθηση είναι ανάμνηση"... για αυτό η ανάγνωση, η αναγωγή στην γνώση, δηλαδή η μάθηση, είναι αναγωγή στην μνήμη. Όταν γίνεται αναγωγή στην μνήμη, γίνεται μια αρχική πορεία στα μαγνητικά πεδία της Μνημοσύνης. Είναι μαγνητικά τα πεδία της Μνημοσύνης, δηλαδή των Μουσών, λόγο της πορείας, που παράγει ηλεκτρομαγνητικό επαγωγικό φορτίο, η ποτάμιο ρεύμα... όπου επί αυτής της πορείας η οδού Χ, πορευόμαστε στο mrna, όπου αυτό είναι με την σειρά του ο αγγελιοφόρος για τον Όλυμπο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσει που όλοι μιλάνε για εξορύξεις πετρελαίου (και φυσικού αερίου) για τα επόμενα 50, 100, και βάλε χρόνια. Τεχνολογία του 1860! Κάτι για εναλλακτικές μορφές ενέργειας, έχει ακούσει κανείς; Πού βρίσκεται αυτή η έρευνα;

Υπόψη, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι λύση. Απαιτούν γραμμή 85 Αμπέρ (δεν είναι για τα σπίτια μας αυτή), και πάλι η μπαταρία με "ταχυφορτιστή" θέλει μισή ώρα να γεμίσει. Πας, ας πούμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, περνάνε τα 400 χμ αυτονομίας και ξεφορτίζει η μπαταρία, και σταματάς γιά γέμισμα στο φαγάδικο στον Κορινό. (Κι ας ελπίσουμε ότι στο "ηλεκτράδικο" -κατά το "βενζινάδικο"- φτάνεις με το αμάξι, όχι σπρώχνοντας το Τέσλα. Μεγάλη ξεφτίλα! :-) ) Έ, πώς να περιμένεις μετά μισή ώρα, σε αντίθεση με τα πέντε λεπτά το πολύ γέμισμα με βενζίνη; θα σου πεί ο μάστορας, όσο φορτίζουμε, να μην πιεις και κανένα τσίπουρο ρε παλληκάρ'; Άσε, δε λέει να είσαι κοντά στον προορισμό σου και να μη μπορείς να πας, λες και σ' εμποδίζει ο Χαρδαλιάς!