ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πες τα και εσύ ρε Γιώργο...γιατί εγώ τους τα λέω και δε με πιστεύουν. Τι γράφαμε ΕΔΩ..." Πείτε τους να πουν μέσω του vhf την λέξη Σαλιάρης. Θα καταλάβουν τα μογγόλια. χα χα  Τους έχουμε άνετα και χαλαρά τους μόγγολους.". Το θέμα με τις δηλώσεις Πελώνη είναι τεράστιο σκάνδαλο. Στην ουσία η κυβέρνηση της ΝΔ μας δήλωσε ρητά ότι δεν υπερασπίζει την θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...
-
Με ρωτάτε πολλοί για όσα διαδραματίστηκαν νότια της Κρήτης, με το Γαλλικό Ερευνητικό σκάφος L’Atalante, και της Τουρκικής Φρεγάτας που το έπαιξε "αφεντικό στην περιοχή"! Είδατε ότι όλες αυτές τις μέρες, ΔΕΝ έγραψα τίποτα! Απολύτως τίποτα!! Ενώ όλοι σας έχετε καταλάβει πολύ καλά, ότι στα θέματα αυτά έχω «εικόνα» που ελάχιστοι την έχουν στην Ελλάδα και γενικά στην περιοχή!!! Πάμε λοιπόν να δούμε τι συνέβη:

Πράγματι η Τουρκική Φρεγάτα, έκανε τα δικά της και έστειλε μήνυμα από τα συστήματα επικοινωνίας, στο Γαλλικό πλοίο, όχι να φύγει από την περιοχή αλλά να ζητήσει άδεια από την Τουρκία! Πράγμα που το παραδέχτηκε και η ... «καυτή εκπρόσωπος του σύριζα» που μίσθωσε ο Πρωθυπουργός για να εκτελεί χρέη, κυβερνητικής εκπροσώπου, η Αριστοτελία Πελώνη.

 

Ο καπετάνιος του Γαλλικού πλοίου, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον κυβερνήτη της Τουρκικής φρεγάτας και συνέχισε την πορεία του. Ούτε επεισόδιο έγινε! Ούτε κανένας προσπάθησε να ανακόψει την ρότα του πλοίου. Ούτε κάποιος «τσαμπουκάς» συνέβη στην περιοχή. Οποιος σας έχει πει το αντίθετο είναι ανισόρροπος ή απλά μαζεύει κλικς!

Δεν θα μπω στην διαδικασία σήμερα να πω ποιοι επιστήμονες και από ποια κράτη επιβαίνουν στο Γαλλικό L’Atalante, γιατί δεν πρέπει! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθόμαστε να βλέπουμε την Πελώνη, να λέει ότι το περιστατικό αφορά στην Γαλλία και όχι στην Ελλάδα! Κι άμα το ξαναπεί, τότε καλά θα κάνει ο Πρωθυπουργός να την διώξει γιατί θα έχουμε κλάματα!

Σήμερα Δευτέρα, το L’Atalante, βρίσκεται εκεί ακριβώς που σας βάζω στον [πάνω] χάρτη ! Στον χάρτη [από κάτω], σας βάζω κάτι άλλο, για να κρίνετε από μόνοι σας τι πραγματικά συμβαίνει! Στον κάτω χάρτη, είναι η ρότα του μοναδικού ερευνητικού που έχουν έξω από τα λιμάνια τους οι Τούρκοι, του Oruc Reis, το οποίο πλέει γιαλό-γιαλό στον κόλπο της Αττάλειας! Ως τα όρια του FIR Αθηνών-Κύπρου. Γιατί ξέρουν οι Τούρκοι ότι αν πάνε παρακάτω κινδυνεύουν άμεσα! γιατί σε όλο το μήκος και πλάτος του FIR Αθηνών, διεξάγεται αεροναυτική άσκηση (όχι μόνο η "Ηνίοχος με τα 100 συμμαχικά αεροσκάφη") και έχουν κλάσει μέντες!!!

Θα ήθελα όμως να συγκρίνετε τις ρότες των δύο καραβιών! Του Γαλλικού και του Τούρκικου! Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ... ειδικός να σας πει ποιος κώλωσε και μαζεύτηκε γιατί θα τον κάψουν ζωντανό αν κάνει καμιά ... πατάτα !!!

Έτσι θέλω να αναζητάτε την αλήθεια, και μην ακούτε κάθε φορά, τα παπαγαλάκια του Ερντογάν στην Ελλάδα που μπορεί να έχουν Ελληνικά διαβατήρια αλλά είναι μίσθαρνα όργανα του Σουλτάνου!!!! Ούτε να ακούτε τα .... κορίτσια με τις φιλελέ και νεοφιλεLeft καλτσοδέτες που τρέμουν ακόμα και τα πασχαλινά ... βαρελότα !!!

ΥΓ1.
Τα υπόλοιπα ερευνητικά πλοία της Τουρκίας είναι είτε στα λιμάνια και κάνουν παρέα με την τρυπημένη ναυαρχίδα τους (την Φρεγάτα Κεμάλ Ρέϊς), είτε βόσκουν στην Μαύρη Θάλασσα εντός των Τουρκικών υδάτων (οικόπεδο tuna-1) !!!

ΥΓ2.
Ένα μεγάλο μέρος όλης αυτής της ιστορίας που δρα θετικά υπέρ της Ελλάδας, έχει όνομα και επίθετο! Ονομάζεται καπετάν Ιωάννης Σαλιάρης! Κάποτε, θα του κάνουν άγαλμα και θα το δείτε 

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Η κυβέρνηση (λέμε και καμία μαλακία) - θίασος δεν υπερασπίζεται τίποτα . Υποτίθεται ότι όταν έχεις σύνορα τα υπερασπίζεις ώστε οι εντός να βελτιώνουν την θέση τους κάπως προστατευμένοι . Αυτοί συνδράμουν όποιον ἐξανδραποδίζει εντός τους Έλληνες πριν την συνδρομή για την κατάλυση των συνόρων χωρίς προσχήματα . Το θέμα είναι ότι το γδάρσιμο αργεί εκεί που πρέπει . Και συνεχίζουν τις προδοσίες μέσω απραξίας .