ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Η ΣΤΥΓΑ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σεισμός-«μαμούθ» 8,2 Ρίχτερ στην Αλάσκα .

Ώστε μεγάλος σεισμός στην Αλάσκα...αυτή η ανάρτηση αφιερώνεται στον Κίμωνα...που θυμάται σίγουρα τι γράφαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ ...όταν λέγαμε ότι η Στύγα έχει ξυπνήσει.!! Και ότι αυτό που έρχεται είναι τόσο μεγάλο που μόνο μέσα στην Ελληνική Μυθολογία το συναντά κανείς.

Η ψυχή – μήτρα του κόσμου – Αρκαδίας, ενεργοποιεί δια της ουράνιας οδού την Στύγα, δηλαδή το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο – ισχύς της γαίας… είναι γνωστό ότι η Γαία διαθέτει ένα μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα – πεδίο όπως διακρίνει κάποιος σε μια γραμμικά δισδιάστατη χαρτογράφηση του πλανήτη. Οι Λατίνοι καλούσαν την Γαία – Αίγα, ως Tellus – uris, δεικνύοντας έτσι τα τελουρικά ρεύματα του χώρου.

Οι υπάρχουσες καιρικές συνθήκες και τα στοιχεία όπου διέπουν την μέχρι τώρα ισορροπία του συστήματος, βρίσκονται υπό νέα διαπραγμάτευση, και αυτή η κατάσταση αποτελεί μέρος του Τρωικού, η Ατλαντικού πολέμου. Το 98% των ακραίων (με τα σημερινά δεδομένα του όρου ακραίων), πάσης φύσεως καιρικών φαινομένων δεν είναι αποτέλεσμα νέων οπλικών συστημάτων εκ μέρους των μεγάλων Δυνάμεων, ούτε μέρος της ποταπής και εκτός ελέγχου ζωής και βίου του σημερινού μιξοπίθηκου, ζούμε και βιώνουμε κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί πολλές φορές στον πλανήτη Αίγα.

Οι καιρικές συνθήκες θα διασαλευτούν σε μεγάλο βαθμό, ώστε κατά τόπους παγετώνες αλλά και μεγάλες πλημμύρες θα πλήξουν την Γαία – Αίγα. Οι σεισμοί ως γεγονός καταγράφονται με ταλαντωτές σεισμογράφους από τα… αστεροσκοπεία(!) Και παρουσιάζονται με γραμμικές απεικονίσεις ομοίως με αυτές των προγραμμάτων μουσικής ενός Η/Υ που απεικονίζουν με την σειρά τους γραμμικά τα μουσικά μέλη, και αυτό είναι πολύ φυσικό εάν υποθέσουμε ότι η τρίαινα και σύμβολο του θεού Ποσειδώνα αποτελεί άβακα μουσικού έργου μιας άλλης μακρινής εποχής, μιας εποχής όπου δεν είχε έρθει ακόμα η αρμονία των σφαιρών, με την Λύρα του θεού Απόλλωνα. 

…Ποσειδών (ωνος) (Μυθ.) Ο θεός του υγρού στοιχείου ειδικώτερον δε της θαλάσσης. Ήτο υιός του Κρόνου και της Ρέας, αδελφός του Διός και του Πλούτωνος. Είχε το ανάκτορο του εν τω βυθώ της θαλάσσης παρά τας Α Ι Γ Α Σ της ΕΥΒΟΙΑΣ ως εμβλήματα δε την τρίαιναν τον δελφίνα και τον ίππον. Επεκαλείτο «Σωτήρ» ως θεός της εύδιας και ευπλοϊας γαληνεύων την θάλασσαν αλλά και «Ενοσίχθων» και «Γαιήοχος» κ.λ.π. διότι η εξουσία του επεξετείνετο και επί της γης, ην ηδύνατο να κινή δια των σεισμών κατά το δοκούν… (βλ. και Επίτομον Ορθογραφικόν – Εγκυκλοπαιδικό Λεξικόν Ηλίου, σελ. 3602).

Οι χαμηλοί τόνοι, υπόηχοι… άγονται από 20Hz – 0_001Hz. …Αυτή η περιοχή του ακουστικού φάσματος χρησιμοποιείται στη σεισμολογία για την παρακολούθηση των σεισμών. Οι υπόηχοι μπορούν να διαδοθούν σε μεγάλες αποστάσεις, ειδικά μέσα σε στερεά ή υγρά μέσα και να παρακάμψουν εμπόδια χωρίς σημαντική εξασθένιση… η υπόδειξη των χαμηλών τόνων – υπόηχων, ως μέσον μέτρησης των σεισμών επί των στερεών και υγρών είναι πολύ σημαντική τόσο για το εμφανές του ζωδίου του Αιγόκερου, όσο και για τον Όρκο της Στύγας. (ΕΚΕΊ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)


Οι υπόηχοι μπορούν να παραχθούν και από φυσικά φαινόμενα, όπως η κακοκαιρία (ιδιαίτερα από τυφώνες και σίφωνες), οι χιονοστιβάδες, οι σεισμοί, τα ηφαίστεια, τα μετέωρα, οι καταρράκτες, το σπάσιμο των παγόβουνων, το σέλας και οι αστραπές. Η μη γραμμική αλληλεπίδραση των κυμάτων κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στον ωκεανό παράγει υπόηχους με συχνότητα περίπου 0.2 Hertz, που είναι γνωστοί και σαν φωνή της θάλασσας…. 

 

Και κάτι ακόμα... η αλλαγή των καιρικών συνθηκών όπου εμφανέστατα διακρίνουμε, δεν γίνονται μόνο στο εξωτερικό μας περίγυρο, αλλά και στον εσωτερικό μας περίγυρο και αυτό είναι κάτι το πολύ φυσιολογικό. Κάποιες αλλαγές που διακρίνουμε μέσα μας.. σε όλα τα επίπεδα… εκεί οφείλονται.. έσωμεταλλασσόμεθα για αυτό που έρχεται.. και όποιος αντέξει.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες, φυσικά και ενθυμούμαι, Λυκαστρε και ευχαριστώ για την Μνημόνευση,

Ο Μέγιστος Όμηρος γράφει στην Ιλιάδα
Περί της Στυγός στίχος Β755
ΟΙ Τ ’ ΑΜΦ’ ΙΜΕΡΤΟΝ ΤΙΤΑΡΗΣΣΟΝ ΕΡΓ’ ΕΝΕΜΟΝΤΟ
ΟΣ Ρ ΕΣ ΠΕΙΝΗΟΝ ΠΡΟΙΕΙ ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ ΥΔΩΡ,
ΟΥΔ Ο ΓΕ ΠΗΝΕΙΩ ΣΥΜΜΙΣΓΕΤΑΙ ΑΡΓΥΡΟΔΙΝΗ,
ΑΛΛΛ ΤΕ ΜΙΝ ΚΑΘΥΠΕΡΘΕΝ ΕΠΙΡΡΕΕΙ ΗΥΤ ΕΛΑΙΟΝ
ΟΡΚΟΥ ΓΑΡ ΔΕΙΝΟΥ ΣΤΥΓΟΣ ΥΔΑΤΟΣ ΕΣΤΙΝ ΑΠΟΡΡΩΞ

ΣΤΥΞ ἡ, γεν. Στῠγός (στυγέω), Στύγα, δηλ. Μισητή, ποταμός του Κάτω Κόσμου, στον οποίο οι θεοί στον Όμηρο έδιναν τους ιερότερους όρκους τους αλλά και τρομερόν τέρας (φυσικόν φαινόμενο) η ερπετόν
ΣΤΥΓΕΩ (ΜΙΣΩ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ – ΦΟΒΑΜΑΙ)
ΔΕΙΝΟΣ-ΔΕΙΜΟΣ
δεινός, τρομερός, φοβερός αλλά και δυνατός, ικανός, ισχυρός, θαυμάσιος, θαυμαστός
Σ Τ Υ 3 συνεχόμενα γράμματα
Η ΣΤΥΞ ΕΊΝΑΙ ΩΚΕΑΝΙΣ (ΝΑΗ ΩΚΥΣ – ΚΥΩ -ΚΥΩΝ) 41ο ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΘΥΟΣ
ΩΚΕΑΝΌΣ – ΤΗΘΥΣ
ΩΚΥΣ – ΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ – ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

ΕΣΜΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΝΤΑ - ΤΕΚΝΑ Η ΝΙΚΗ - Ο ΖΗΛΟΣ – Ο ΚΡΑΤΟΣ και Η ΒΙΑ (ΗΣΙΟΔΟΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑ 383)
Ο ΠΑΛΛΑΝΤΑΣ συνδέεται και με τον αριθμό 50 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82
Ο αριθμός 50 συνδέεται και με τα έτη περιφοράς του αστρικού συστήματος Σείριος Α και Β ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Sirius#cite_note-Schaaf2008-24

ΙΜΕΡΤΟΝ (ΠΟΘΗΤΟΝ) ΤΙΤΑΡΗΣΣΟΝ – ΤΙΤΑΙΝΩ – ΑΣΤΡΟΝ - ΑΡΗΣ
ΟΡΚΟΥ ΓΑΡ ΔΕΙΝΟΥ ΣΤΥΓΟΣ ΥΔΑΤΟΣ ΕΣΤΙΝ ΑΠΟΡΡΩΞ
ΔΕΙΝΟΥ-ΔΕΟΣ-ΔΕΙΜΟΥ
ΑΡΗΣ - ΔΕΙΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ
https://www.iefimerida.gr/kosmos/epistimones-entopisan-ton-isto-syndeei-galaxies
https://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html



ΚΙΜΩΝ

Μμ2 είπε...


έσωμεταλλασσόμεθα για αυτό που έρχεται.. και όποιος αντέξει.


.................................................................

Εσωμεταλλασόμεθα
γι αυτό εμβολιαζόμεθα.
Είτε Έλληνες ώστε αυθεντικοί εσόμεθα
ή φωσφοριζέ Κου-Λο-ατκίδες με ροζ φερετζέδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εσωμεταλλασόμεθα
γι αυτό εμβολιαζόμεθα."

Αυτό ακριβώς φίλε Μμ2...ήθελα να το γράψω αλλά είπα άσε γιατί πάλι θα νομίζουν μερικοί ότι λέμε κοτσάνες. Τα εμβόλια είναι σίγουρο ότι δεν τα κάνουν στον κόσμο για τον κορονοιό...άλλη είναι η αιτία και ο πραγματικός λόγος εμβολιασμού. Είναι ένα παγκόσμιο γενετικό πείραμα.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρες, να και οι προβλέψεις

http://www.press-gr.com/2021/07/le-monde-9-50.html?fbclid=IwAR3kFHV9sl_hi9W1XUXpsKIAdChBKV320GoLM9MJSoudXs7VP3tNEuBZaXY

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΚΙΜΩΝ. Ξέρεις γιατί;;

Διότι η Στύγα είναι το κεντρικόν πύρ, εστία, εστία του σύμπαντος, Διός οίκος, μήτηρ Θεών, είναι ένα πύρινο ουράνιο σώμα του οποίου την ύπαρξιν υπέθεταν οι πυθαγόρειοι φιλόσοφοι και ιδίως ο Φιλόλαος, βρισκόταν στο κέντρον του σύμπαντος, ενώ όλα τα άλλα ουράνια σώματα περιφέρονταν γύρω του.

Η Στύγα έχει σαν συμπαντικό κέντρο εστίασης το....ΑΙΓΑΙΟ.!!!

Ανώνυμος είπε...


^Αυτά είναι τα...Προεόρτια της Στυγγός..η Στύγγα ενεργοποιείται ΜΟΝΟ απο τον Ήλιο, και όχι απο το Haarp.
Άρα η Στύγγα ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥ "ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ" ΧΑΧΑΧΑ..^

7 Δεκεμβρίου 2018

Για να συμπληρώνουμε τις πληροφοριες

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι αυτα τα γραφαμε τοτε το 2018 καπου αλλου και αντι για ευχαριστω ακουσαμε και λογια. Οποτε αναψαν τα δικα μου τα λαμπακια και εφτιαξα τον ΖΕ και βρηκα την ηρεμια μου.

Ανώνυμος είπε...


Αυτό ειναι από εδώ μέσα.
Η αξια της πληροφορίας οταν αφορά
το μελλον εχει πολλαπλασιαστικη ισχυ, οταν αυτη παιρνει σαρκα
Και οστα.
Εαν καποιος,καποιοι δεν καταλαβουν ή γελοιοποιησουν μια
πληροφορια για δικους τους λογους δεν σημαινει πως χαθηκε
Ή πως αλλοι δεν την κρατησαν ως χρησιμη και πολλες φορες
ως πολίτιμη.
Αυτη ειναι η πραγματική αξια των κειμενων αυτων και οσων
τα συγγραφουν.