ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Καληνύχτα Ελλάδα.....


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πτήσεις εσωτερικού: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, αρνητικό τεστ ή βεβαίωση νόσησης.

Προσέξτε τώρα πόσο ανόητοι είναι...τι αντιφατικά μέτρα επιβάλλουν και τι σύγχυση στον κόσμο δημιουργούν.
 
Οι επιβάτες από την ηπειρωτική χώρα σε νησιωτικούς προορισμούς θα ταξιδεύουν μόνο με την επίδειξη..... ή αρνητικού τεστ (PCR/RAPID) ...
 
Η υποχρέωση των προϋποθέσεων ισχύει για παιδιά από δώδεκα (12) ετών και άνω.
Στην επιστροφή από τα νησιά υπάρχει σύσταση για διενέργεια self test για όλους όσοι είναι άνω των 12 ετών.
 
Αν αυτό δεν εξομοιώνει τα 3 ήδη τεστ ως προς την ασφάλεια του ταξιδιού με στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19. εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης.
 
Στο ν' αναχωρήσεις υπάρχει υποχρέωση στο να επιστρέψεις κατά τον ίδιο τρόπο υπάρχει ... σύσταση.
οκ καλόπαιδα σκοπός δεν είναι ο περιορισμός της διασποράς του ιού αλλά μέσω του εξαναγκασμού και της αυτοματοποιημένης κοινωνικής αντίδρασης - άρνησης πολλών να υποβληθούν σε τέτοια ταλαιπωρία ή και ν εμβολιαστούν, η καταστροφή του τουρισμού στα νησιά . Προς το νησί κολλάει από το νησί .. τσου .. γιατί προφανώς είναι αποστειρωμένο και καθόλα ελεγμένο. Ειδικά όταν σε αυτά του Β. Α Αιγαίου συνεχίζονται οι ροές λαθραίων και στα λοιπά κοσμοπολίτικά οι αφίξεις με ιδιωτικά πλωτά ή εναέρια μέσα. 
 
Και μην παραμυθιάζετε τον κόσμο ότι δήθεν προσπαθείτε να πείσετε αυτόν να εμβολιαστεί, όπως λέτε, αλλά με όλα αυτά που κάνετε και λέτε, σπέρνοντας συνεχώς πανικό και τρόμο, και για άλλους σκοπούς τελείως διαφορετικούς από την προστασία της δημόσιας υγείας, θέλετε να επιτύχετε ακριβώς το αντίθετο. Να γίνει καχύποπτος και μην εμβολιαστεί και φυσικά δεν προωθείτε εναλλακτικές υπάρχουσες θεραπείες της νόσου, ώστε να παρακάμψετε ακόμα και αυτή την άρνηση. Η καλύτερη δικαιολογία σας....
 
Καληνύχτα Ελλάδα.... Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτέλεσε και τον τουρισμό – 1.513 ξενοδοχεία στο «σφυρί»! Αυτός ήταν και είναι ο σκοπός τους από την αρχή....να έρθουν οι ξένοι και να τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ

Μπολιάστε τους σκουραίους
κι αφήστε τους ωραίους.
Η Ελλάς πρωτίστως πάσχει από λαθροϊό
τουρκογερμανικό, δουλεμπορικό
και πολύ δευτερευόντως από κορωνοϊό.
Κι εσείς, γενίτσαροι αχρείοι, με τρομοβόμβες
νεοταξικού σκοταδισμού
παίζετε, συνειδητά, το ανθελληνικό
σατανικό παιχνίδι του προαιώνιου εχθρού.