ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΟΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΟΣ.

Στην άνωθεν φώτο βλέπουμε τις πυρκαγιές στην Τουρκία . Μέχρι στιγμής καμία δεν είναι υπό έλεγχο. Η Τουρκία αδυνατεί να τις αντιμετωπίσει. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα είναι άφαντα. Η Τουρκία καίγεται ακριβώς στο σημείο που "βλέπει" την Κύπρο στο Νότιο κομμάτι της και στο σημείο που "βλέπει" την Αν. Μεσόγειο.! Τυχαίο νομίζετε όλο αυτό;; Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Ποιος θυμάται την αποκάλυψη που είχε κάνει στην εφημερίδα Sözcü, Τούρκος δημοσιογράφος, που σε άρθρο του με τίτλο: “Τούρκος Ηρωας” μνημονεύει τον πράκτορα της ΜΙΤ Sabah Ketene. Ο Κετενέ του είχε αποκαλύψει τα παρακρατικά εγκλήματα της υπηρεσίας του εις βάρος της Ελλάδας. Τότε που βγήκε στην φόρα ότι η ΜΙΤ έκαιγε την Ελλάδα.! Και ότι η ΜΙΤ είχε πάρει το πράσινο φως από τον Ερντογάν για να το κάνει αυτό.

Προφανώς και στην Τουρκία δεν γνωρίζουν τον νόμο του «αντιπεπονθός» αυτό που οι Ινδοί ονομάζουν Κάρμα...karma is a bitch

 
«Ω! Σεις Όμορφες Κόρες το Ολύμπιου Δία και της Μνημοσύνης … χαρίστε μου προκοπή στη ζωή αυτή. … κακοαποκτημένο όμως πλούτο δεν θα ήθελα ποτέ, γιατί στο τέλος αυτός φέρνει τιμωρία. Τα έργα των ανθρώπων που δεν τηρούν αρχές και νόμους, δεν κρατάνε για πολύΣαν τον ξαφνικό άνεμο ξεσπάει επάνω τους του Δία η δικαιοσύνη. … Κάποιος πληρώνει τις κακίες του γρήγορα, άλλος αργά. Κι’ αν ο ένοχος καταφέρει να ξεφύγει την τιμωρία των θεών, θα πέσει αργότερα είναι βέβαιο, πάνω στα παιδιά του και στων παιδιών του τα παιδιά».

Οι άνθρωποι λοιπόν, τα έθνη, τα κράτη και οι πολιτισμοί που αξίζουν μια ιστορική συνέχεια, παρουσία και ακτινοβολία, δεν μπορεί να στηρίζονται σε καταστροφικές πράξεις στο άνομο κέρδος, στον εγωισμό, στην κακία και στην αλαζονεία...γιατί θα χτυπηθούν από τα ίδια τους τα πάθη, τα ίδια τους τα όπλα και τις τακτικές..αυτό δηλώνει ο νόμος του Αντιπεπονθός.

Υ.Γ Όπως έχω ξαναπεί ...."Απ' ότι δείχνει το πράμα, μάλλον διανύουν την 7η ζωή τους και όπου νά 'ναι τελειώνει κι αυτή". Οι πυρκαγιές ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

2 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...




Ο αριστοτελικός όρος ¨αντιπεπονθός¨
(ουδ. μτχ. παρακειμένου του ρ. αντιπάσχω, παρακ. πέπονθα,
μετοχή ο αντπεπονθώς, η αμτιπεπονθυία, το αντιπεπονθός, γεν. του αντιπεπονθότος και όχι ¨αντιπεπονθός¨ όπως το γεγονός, γεν. του γεγονότος) αντπεπονθός δίκαιον σημαίνει
το ανταποδοτικόν δίκαιον και αμοιβαιότητα το οποίον είναι και το φυσικόν δίκαιον το κοινωνικώς αλληλοτροφοδοτούμενον ηθικόν κύκλωμα. Είναι ανθρώπινη και κοσμική νομοτέλεια το ανωτέρω και δεν χωρούν εις αυτό ευνοιοκρατικά και μεροληπτικά πολιτικά και θρησκευτικά ρουσφέτια και χατίρια ούτε εκ του προσηλυτιστικού πονηρού χριστιανικαί ¨αγαπουλίστικαι¨ πλειοδοσίαι.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί φτιάχνουν και το πυρηνικό εργοστάσιο νομίζω