ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για την ιστορία:
 
Σαν σήμερα, στις 27 Ιουλίου του 793 μ.Χ. μια ομάδα ηρωικών Σκανδιναβών ναυτικών, αποβιβάστηκε με τρία πλοία, για να σώσει με αυταπάρνηση και αυτοθυσία από την τρομερή πυρκαγιά, όλους τους θησαυρούς της νήσου Lindisfarne.
 
Η τρομερή πυρκαγιά ξέσπασε εντελώς ξαφνικά στη Μονή του St. Cuthbert στο Holy Island of Lindisfarne, ενώ επίσης ξαφνικά και κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου, όλοι οι μοναχοί και οι Νορθούμπριοι στρατιώτες, βρέθηκαν νεκροί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
 
Οι ηρωικοί Βίκινγκ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους επιζώντες χρησιμοποιώντας Skeggoxes και Mammens. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν κανέναν από τη φωτιά πλην από κάποιες όμορφες νεαρές κοπέλες.
 
Συντετριμμένοι που κατάφεραν να σώσουν μόνο τους θησαυρούς του Lindisfarne και κάποιες ομορφούλες που έτυχε να βρίσκονται εκεί, τους φόρτωσαν όλους και όλες στα dragonships και τους μετέφεραν με ασφάλεια πίσω στη Σκανδιναβία, προσφέροντάς τους ένα καλύτερο αύριο για να ξεπεράσουν το ψυχολογικό τραύμα που έζησαν.
 
Και να απαντήσω στην ερώτηση του Φώντα γιατί  οι Σκανδιναβές είναι τόσο όμορφες σε σχέση με τις Βρετανίδες;; Γιατί οι Βίκινγκς έπαιρναν μόνο τις όμορφες. Αρκετές δεκαετίες παρακάτω, έχουν εξομαλυνθεί τα πράγματα και οι Άγγλοι κάνουν παράπονα στις γυναίκες τους πως δεν τους κάθονται και εκείνες τους λένε στα ίσα πως προτιμάμε τους Βίκινγκς που κάνουν μπάνιο και πλέκουν τα μαλλιά τους.
 
Υ.Γ Μας βλέπω να  να κάνουμε στο τέλος λαιβ ιντερνετική εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο "ΜΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ". χα χα χα  Ακατάλληλη για Λοκχινταίους .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Καλό μουσικό διάλειμμα.

https://www.youtube.com/watch?v=nThi88O_5_U

Την καλημέρα μου

ΑΡΡ. είπε...



Όλοι οι πόλεμοι γίνονται για μια γυναίκα ή για μια επί πλέον γυναίκα.
(Ωδάρχης.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εξαιρετικό το μουσικό διάλειμμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε ΑΡΡ πολύ σωστό τον βρίσκω τον Ωδάρχη μας.! Έχει εντρυφήσει πολύ βαθιά μέσα στην ανθρώπινη ψυχή.