ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Είμαστε στο πιο δύσκολο γύρισμα της διαδικασίας. Θα ακουστούν τέρατα. Μην τσιμπάτε. Επαναλάμβάνω: Μην τσιμπάτε. Θάρρος, θράσος και όξω ο Μίμης και τα συναφή του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα μεγάλαααα και μυτεράααα αυτιά μου (τι Λύκος είμαι;) ακούσανε κάτι για aide-mémoire που κυκλοφορούν. Και αναφέρουν ότι sm2 μόνο και όταν με τις Constellation.... Έχει αρχίσει ήδη το κολάζ με τα ποστ, τις αναρτήσεις και τα άρθρα των τσάτσων. Όταν επαληθευτεί και επίσημα θα αρχίσει και το πελέκημα από εμάς. Ονομαστικά και ταγκαρισμένα. Αντρικά δηλαδή. Εν αναμονή..

Μπας και ξυπνήσουμε και καταλάβουμε το ρόλο μας εντός των συμμαχιών, ώστε να λαμβάνουμε ορθότερες αποφάσεις για το μέλλον μας χωρίς αυταπάτες και κόντρα σε αόριστες υποσχέσεις. Τρώνε σανό και από τα αυτιά βλέπω. Οι ΗΠΑ δεν λένε ότι θα μας πουλήσουν το τάδε όπλο, λένε: Πάρε ένα άχρηστο, άοπλο πλοίο και όταν έρθει η ώρα να πολεμήσεις θα σου δίνω στοιχεία από τα ραντάρ των πλοίων μου στην περιοχή να πολεμήσεις με σφεντόνες

Οι υπόλοιποι τουλάχιστον (και οι Γάλλοι που λένε ότι δεν θα πολεμήσουν για εμάς και χεστήκαμε αν πολεμήσουν) μας δίνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ. Γίνανε όλοι οι μπούφοι Ιγνατίου να μας τα πρήζουν και να μας τα έχουν κάνει χριστουγεννιάτικα μπαλάκια για "μία καλή δήλωση από τις ΗΠΑ". Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί ψάχνουν διαβεβαιώσεις.

Μέχρι και οι ανθυποτσάτσοι δεν λένε πια για sm2.... 128 essm θα βάλει λέει ο άλλος... Προσοχή στους σοβαρούς, είμαστε στο πιο δύσκολο γύρισμα της διαδικασίας. Θα ακουστούν τέρατα. Μην τσιμπάτε. Επαναλάμβάνω: Μην τσιμπάτε. Θάρρος, θράσος και όξω ο Μίμης και τα συναφή του.

Όλοι ξέρουν άλλα τι να πουν;; Ότι είμαστε αποικία;; Οι προδιαγραφές που είχε δώσει μια φορά και έναν καιρό το ΠΝ φωτογράφιζαν πλοίο παρόμοιων δυνατοτήτων με τις de zeven. Εισπράχθηκε πανηγυρικό άκυρο από τις ΗΠΑ για τους sm2 και αναγκαστικά στράφηκαν στον aster 30 μειώνοντας τις προδιαγραφές, κυρίως σε φόρτους.

Δυστυχώς ούτε aster30 επιτρέπουν οι αγαπητοί μας σύμμαχοι. Φτάσαμε στο σημείο να μας προτείνουν πλοίο χειρότερο από τις meko του 1990... Θα ρωτήσει κάποιος εύλογα, γιατί όχι sm2 αφού μας έχουν δώσει patriot; Η απάντηση βρίσκεται στην διαφημιστική καμπάνια των Γάλλων. Σας δίνουμε λέει κύριοι φρεγάτα που μπορεί να προστατέψει νησιά ή πόλεις. Φρεγάτα που μπορεί να προστατέψει την Κύπρο..Τα long range επί μετακινουμενης πλατφόρμας αλλάζουν την ισορροπία...Σταθερά long range σας δίνουμε (Patriot), κινούμενα long range μην τολμήσετε να ζητήσετε, θα φάτε καρπαζιά beggars είναι η εικόνα που εισπράττω.

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Όταν θα έρθει η ώρα με τους Κινέζους και μέσα σε 1 μήνα θα είναι φωλιές ψαριων τα μισά από τα 450 πλοία τους και θα ζητούν βοήθεια , να τους στείλουμε 2-3 ψαρότρατες όπως προσπαθούν να μας φορτώσουν . Η συμμαχία εννοιολογικά είναι σύνολο αξιόμαχων πλοίων για υποκατάσταση αν χρειαστεί , όχι προβληματικές σκούνες .... Καλό βράδυ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Νικόλα...αυτό σημαίνει συμμαχία πραγματική και όχι να θέλουν τους άλλους υποτελείς και άοπλους. Καλό βράδυ και σε σένα φίλε μου.