ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ανεύθυνοι διέσπειραν τον ιό με κωρονοπάρτυ στο Προεδρικό. -karma is a bitch-

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ανεύθυνοι διέσπειραν τον ιό με κωρονοπάρτυ στο Προεδρικό. -karma is a bitch-

Με κορονοιό ο μπουμπούκος αν και πλήρως εμβολιασμένος.  Χαμός προβλέπεται 3 μέρες πριν.

Λογικά το "κρούσμα" ήρθε σε επαφή μέχρι και με τους εύζωνες του Προεδρικού Μεγάρου ... για να δούμε τώρα πόσοι θα μπουν καραντίνα. Μια φωτογραφία, 6 κρούσματα χααχαχαχσχα Παίζουν με την νοημοσύνη μας τά σαπροφυτα.Λοιπόν όλοι όσοι ήταν στο προεδρικό καραντίνα και αφωνία! Ούτε εμφανίσεις με σκαιπ! Μπας και ησυχάσουμε κάνα 10ημερο! Η μάλλον καλύτερα ας το κάνουμε 100ήμερο μπας και ηρεμήσει το νευρικό μας σύστημα!!!
 
Αυτό  κι αν δεν είναι μήνυμα ότι με τον εμβολιασμό φυτεύουν την μόλυνση.. ενώ τα αντισώματα που ανέπτυξε ο οργανισμός του μετά τον εμβολιασμό του..είναι για τα λιοντάρια.Ξεφτιλίστηκαν. Ξέρεις τι είναι να βγαίνει η Κούλα και να λέει :..." Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης-Ο κορονοιός χτυπά μόνο τους ανεμβολίαστους "...και να έρχεται ο Μπουμπούκος στο καπάκι και να σου χέζει το αφήγημα.! Όχι απλό χέσιμο.. μιλάμε για εκρηκτική διάρροια!

Και να έχεις εκείνη την γεροντομαλάκω που έλεγε "οι ανεμβολίαστοι είναι οι εχθροί μας. Τέλος!! " έγραφε η Ακρίτα. Άντε τώρα κάνε τεστ εσύ και η μάνα σου, εξαιτίας των συμμάχων σου. Μια χαρά σας δουλεύει η Κούλα...Και πολύ καλά κάνει... διότι το σημαντικό είναι να πουλήσουν ένα γενετικό προϊόν, που ουδεμία σχέση έχει με την προστασία και ασφάλεια από τον εργαστηριακό κοροϊδοϊό. 

Βάλτε τα σε σειρά: φόβος, παρακίνηση, απειλή, αποκλεισμός, στρατόπεδα συγκέντρωσης. Παράλληλα, ψηφιοποίηση, φακέλωμα, άυλο χρήμα. Μετά;; Μετά θα έχουμε την δημιουργία του παγκόσμιου κράτους του Τυφώνα που λέγαμε εδώ και καιρό. 

Σχετικό ΕΔΩ : Ο Πλούταρχος στο έργο του Περί Ίσιδος και Οσίριδος, αναφέρει τα συμπτώματα όσων υπόκεινται στο πολίτευμα του Σετ... είναι όμοια με τα σημερινά! Το χάραγμα που είναι το €... το σφράγισμα που είναι αρχικά η κάρτα του πολίτη κ.λ.π. ο βιασμός της προσωπικότητας, της θέλησης... ο απόλυτος έλεγχος των λίγων απέναντι των πολλών κ.λ.π.
Στην ελληνική μυθολογία ανάλογες καταστάσεις απαντώνται στην Μινωική Κρήτη κατά ιερατική αναλογία και ισορροπία, με τον Μινώταυρο, ως Μαύρο Ήλιο (Σετ).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Στα δικά μου μάτια εκτός από το γνωστό αφήγημα των εμβολίων-παρενεργειών.

Βλέπω και την μεγαλύτερη συστηματική συλλογή,καταγραφή,και ταξινόμηση των ατομικών στοιχείων σε παγκόσμιο επίπεδο συνδυασμένα ταυτοποιημένα με το dna.

Η θεία δίκη έτσι είναι εμφανίζεται την κατάλληλη ώρα για να γελοιοποιήσει το αφήγημα των ανόητων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" συνδυασμένα ταυτοποιημένα με το dna. "

Όταν ψάχνουν και ταυτοποιούν το dna ...σημαίνει, δηλώνει ότι κάτι ψάχνουν.!! Ψάχνουν να βρουν συγκεκριμένη ομάδα dna συγκεκριμένα άτομα η ένα μοναδικό άτομο.! Και αυτός που έχει τα "σημάδια" να προσπαθεί να κρύψει το αστρολογικό του αποτυπωμένο dna μέσα στις "σκιές" και μέσα στο πολύβουο πλήθος.

Ανώνυμος είπε...


Ναιιι έτσι ακριβώς μαζί με την μείωση του πληθυσμού,ψάχνουν να βρουν αυτόν που έχει τα "σημάδια".

Ας ψάχνουν,αυτόν θα τον δουν,αυτοί που πρέπει και όταν πρέπει!!!!
Σε κοινή θέα χαμένος στο πλήθος.



ΑΡΡ. είπε...



Αυτό που ανασαίνει αυτόνομα, άχρονο και υπερκόσμιο, μέσα σ' αυτό που πεθαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που προβληματίζει του παλιοκουτσομπόληδες είναι γιατι δυο φορες εχει κολλήσει ο Μπουμπούκος και η μπουμπούκα καμμια.
Αρχαιο ρητο.
Αμα δεν κουτουπώνεις σπίτι, κουτουπωνεις αλλους.
Ολα ετσι εξηγουνται

Ανώνυμος είπε...


Επειδή στους πονηρούς καιρούς πρέπει να είσαι και εσύ πονηρός,λέω τώρα
να τα δούμε αλλιώς και όχι κουτσομπολίστικα .

Αυτοί όλοι πιστεύει κανένας πως εμβολιάζονται πραγματικά?

Μήπως είναι ο λαγός για να μας δείξει αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι
πως το τρύπημα δεν σε προστατεύει και θα νοσήσεις?

Θα νοσήσεις επειδή το τρύπημα δεν έχει ως στόχο την προστασία του πολίτη, αλλά την σταδιακή του μετάλλαξη, νοητική,σωματική, καθώς και την εξάρτηση του από το σύστημα για να μετέχει στα δρώμενα της κοινωνίας.

Όταν βλέπεις το σύστημα να σκούζει,να πιέζει,να χρησιμοποιεί εκβιαστικούς και διχαστικούς τρόπους επιβολής του προγράμματος του
τότε πρέπει να πάρεις εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που σου δείχνει.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και ομοιότητες .