ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Η Χειροτεχνία στο μέτωπο όπως του Γερμανού συνταγματάρχη των SS θα είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που θα γίνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ:
 
"Θα πρέπει για να αυξήσουμε τους εμβολιασμούς σε αυτούς που διστάζουν ή που αρνούνται, να κάνουμε δύο πράγματα.
Το ένα είναι να ορθώσουμε περισσότερα εμπόδια στην κινητικότητά τους, δηλαδή στην πρόσβασή τους σε δημόσιες υπηρεσίες, στις μετακινήσεις τους σε διάφορα αγαθά και παροχές.
Το δεύτερο είναι να κάνουμε στοχευμένες παρεμβάσεις αγωγής υγείας στις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που ξέρουμε πως είναι τα λιγότερο μορφωμένα στρώματα.
Δεν χωράνε ζητήματα ατομικής ευαισθησίας ή ατομικής επιλογής. Δεν είναι ο καθένας που ορίζει το σώμα του."
 
Αυτά είναι λόγια "ακαδημαϊκού"...Βέβαια αν γνωρίζατε το ποιόν του "μπονβιβέρ" που παριστάνει τον προφέσορα και τον πατέρα αυτού ,επίσης διαβόητος "προφέσορας" στην χούντα, δεν θα είχατε απορίες για τα λεγόμενα του τύπου που υποδύεται τον προφέσορα.
Το μείζον ζήτημα είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που συμφωνούν με αυτές τις θέσεις.
 
Να θυμηθούμε πως ο Γερμανικός λαός ακόμα και μέχρι σήμερα προσπαθώντας να ξεπλύνει την αιώνια ντροπή του χρησιμοποιεί την ίδια δικαιολογία "δεν γνωρίζαμε τίποτα απ' όλα αυτά". Φυσικά ο υπόλοιπος κόσμος δεν τους πίστεψε ποτέ και χαμογελά ειρωνικά κάθε φορά που την ακούει.
Μόλις τα διάβασα μου ήρθε αυτή η σκηνή στο μυαλό από το Inglorious Basterds για όσους έχουν δει φυσικά το έργο .Αυτή με την .. χειροτεχνία στο μέτωπο του Γερμανού συνταγματάρχη των SS.
 
Έτσι όπως το πάνε αυτοί σε λίγο οι μηνύσεις, η ανάκριση, η εκδίκαση, η καταδίκη και η εκτέλεση της ποινής θα γίνεται με πενταλεπτη συνοπτική διαδικασία στο πεζοδρόμιο. O συγκεκριμένος είναι η περίπτωση ανθρώπου που το ίδιο του το σώμα θέλει να το βάλει στα πόδια και να διαχωρίσει τη θέση του.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αυτα ειναι ωραια πραγματα μου αρεσει οταν η θεωρια του κωλου συναντα την πραγματικοτητα θα περασουμε τελεια τους επομενους μηνες.
Βεβαια αν αποδειχθει ποσο μουφα ειναι η λεγομενη πανδημια τι οικονομικη κριση ερχεται θα ανεβει αποτομα η πιεση και κατι τετοιοι δεν γλυτωνουν το μαρκαρισμα.