ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Οριστικό “λουκέτο” στα Village Cinemas στο Φάληρο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ; Λογικό αποτέλεσμα μετά από τόσες καραντίνες και περιορισμούς .... ακολουθούν κι άλλοι. Η Ανάπτυξη έρχεται (μόνο πάρτε και ένα σκαμνάκι μην την περιμένετε όρθιοι-για την φον ντερ λαιεν το λέμε). Πήξαμε από ανάπτυξη και τουρισμό. Τέσσερα άτομα τρία τουλουμπακια, ένα εσπρεσακι στα δύο και πάει λέγοντας.Μαντέψτε ποιοι θα ΄ρέουν να αγοράσουν όλα κοψοχρονιά.!! Ναι βρε οι Ούννοι τα κολλητάρια του Κούλη.

Μπορεί τo καλοκαίρι μια από τις αγαπημένες μας ασχολίες να είναι τα θερινά σινεμά, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό έχουν ανοίξει και τα κλειστά σινεμά. Στο διάβασμα των αιθουσών που είναι στην διάθεση του κοινου, παρατηρήσαμε ένα multiplex που δεν άνοιξε ποτέ.

 Ο λόγος για τα Village Cinemas στο Φάληρο, τα οποία όπως έγινε γνωστό δεν θα ξανανοίξουν όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά οριστικά. Ο λόγος που έχει κυκλοφορήσει είναι η λήξη της συμφωνίας διαχείρισης του χώρου, χωρίς να έχει υπάρξει κάτι επίσημο.

Θα δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό στο συγκεκριμένο κομμάτι που βρισκόντουσαν οι αίθουσες, συνεπώς μετά το Odeon Starcity (πριν από πολύ καιρό) ένα ακόμα multiplex στα Νότια Προάστια κλείνει, με το μοναδικό διαθέσιμο να είναι τα Town Cinemas στην Γλυφάδα.

Μένει να δούμε αν τα Village θα το “αντικαταστήσουν” στην περιοχή του Φαλήρου, στα Νότια Προάστια ή γενικότερα, καθώς όσο να ‘ναι, δεν υπάρχει πλειάδα αιθουσών (μεμονωμένων ή multiplex) στην ευρύτερη περιοχή.

Ως κάτοικος Παλαιού Φαλήρου μάλιστα, ο γράφων επιθυμεί την δημιουργία κινηματογράφου/ων στην περιοχή, μιας και πλέον με εξαίρεση την Νέα Σμύρνη… γειτονικά δεν υπάρχει η επιλογή παρακολούθησης ταινίας σε κλειστή αίθουσα.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...



Ω, τί ωραίος, γενναίος, κλειστός, ¨θερινός¨ κόσμος, μπαμπά!