ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.



  Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Είχαμε γράψει εδώ  ότι ..." Ο Ταράντ ούτε τρελός είναι, ούτε έδρασε χωρίς καθοδήγηση .!! Υπάρχουν από πίσω "σκοτεινά" συμφέροντα....θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.".  Ότι όλο αυτό είναι ένα πουρίμ , ένα αίτιο για να ξεκινήσει κάτι άλλο , μεγαλύτερο.!! Το ζήτημα με τον Ταράντ έγινε στην Ν.Ζηλανδία 15.000 χιλιόμετρα μακριά απο την Νέα Υόρκη, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο αυτό έκανε τους μουσουλμάνους κατοίκους στο Μπρούκλιν να "φοβηθούν", και να  εργαστούν για την ανάπτυξη και οργάνωση μιας πολιτικής αστυνομίας , με εθελοντές απο την Μουσουλμανική Κοινότητα . Το όνομα αυτής Muslim Community Patrol & Services (MCPS).  Η οποία άκουσον άκουσον θα αποσκοπεί στην προστασία των μελών της τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας από την κλιμάκωση της εγκληματικότητας, και την ενόχληση στην "ποιότητα" ζωής τους.!!! Λες και δεν υπάρχει η πραγματική Αστυνομία της Ν.Υ.

Δεν ξέρω αν αυτή η κίνηση και ενέργεια εκ μέρος των μουσουλμάνων  είναι νόμιμη, αλλά σίγουρα έψαχναν το κατάλληλο αίτιο, την καλύτερη αφορμή, και ο Ταράντ τους την έδωσε στο πιάτο. Βλέπουμε δηλαδή ότι η κίνηση του Ταράντ , φυσικά κατόπιν εντολής των ανωτέρων του, όχι μόνο δεν επέφερε κάποιο όφελος για τους λευκούς  για τους οποίους όπως λέει έφτασε μέχρι στο σημείο να σκοτώσει, αλλά έφερε ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι που απαρτίζουν την MCPS  παραδέχονται ότι η τρομοκρατική ενέργεια στην Ν.Ζηλανδία έδωσε επιπλέον σημασία στην αποστολή τους.!!
Πολλά μέλη δε της μουσουλμανικής κοινότητας στο Μπρούκλιν, βλέποντας το βίντεο από την επίθεση στα δύο τζαμιά στην Ν.Ζηλανδία, "τρόμαξαν" τόσο που ζήτησαν βοήθεια από την MCPS, για να γλυτώσουν από τις αγριότητες τέτοιου είδους.!! Και φυσικά η οργάνωση ανταποκρίθηκε (άλλο που δεν ήθελε) με πολύ μεγάλο ζήλο.

Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν είναι σε άσπρο και μπλε χρώμα , μάρκας Ford Taurus , όπως ακριβώς σε χρώμα και σχέδιο είναι τα αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Νέας Υόρκης (NYPD) , και επάνω είναι γραμμένες στα Αραβικά οι  λέξεις "Assalamu alaikum", που σημαίνουν στα Αραβικά " Ειρήνη σε εσάς ". Η περιπολία στους δρόμους είναι μόνο η μια πτυχή της αποστολής τους, η άλλη τους αποστολή-σκοπός είναι η.....καθοδήγηση.!!
Την ιδέα για την δημιουργία, την πήραν (τους την έδωσαν μήπως;;) από την Shomrim μια εβραϊκή εθελοντική ομάδα περιπολίας του Μπρούκλιν. Βέβαια εκτός των Εβραίων, των μουσουλμάνων, έχουν και οι Ασιάτες την δική τους Αστυνομία. Τέσσερις λεωφόρους πιο μακριά απο τα γραφεία της MCPS , υπάρχει μια ομάδα Μανδαρινής καταγωγής που στα μπουφάν τους γράφει...."Brooklyn Asian COP"  .
Τελικά το Ισλάμ έκανε μετάσταση σαν καρκίνος, παντού στο σώμα της λευκής φυλής. Δεν υπάρχει κράτος της Δύσης που να μην έχει και από έναν Δούρειο Ίππο μέσα. Η πόλη της Νέας Υόρκης έχει πάνω από 6.000.000 φανατικούς μουσουλμάνους, και οπαδούς της Σαρίας. Ίσως το τείχος που θέλει να κατασκευάσει ο πρόεδρος Τράμπ, να πρέπει να το φτιάξει και σε άλλα σημεία της χώρας, αν θέλει να βγάζουν οι λευκοί έξω βόλτα τους σκύλους τους και όχι να τους τρώνε.

Υ.Γ Οι Αμερικάνοι ας ετοιμάζονται για έναν ωραιότατο "εμφύλιο" μέσα στην χώρα τους.Διότι...Ο πόλεμος μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα, και να διεξάγεται σε πολλά επίπεδα. 
Πριν ξεκινήσουν ένα πόλεμο με τους Κινέζους, θα πρέπει να καθαρίσουν από τον εχθρό που υπάρχει εντός της χώρας τους.
.




Δεν υπάρχουν σχόλια: